תנו בראש ותשתפו בפייסבוק
והכי חשוב למחוק!
אז כנראה יש סכסוך בין יעקב לאייל או אופירה.ForeverRed כתב:דווקא שמעתי את התכנית של הבהמה היום.
הם לגמרי בצד שלנו בסכסוך הזה.
היה דיבור על זה שאחרי אחת התוכניות שדיברו על הפרשה הזו יעקב שלח הודעות קשות מאוד לאופירה. משהו בסגנון "לאייל כואב שאנשים רוצים להרוויח עוד כסף" וכו'גדי כתב:
אז כנראה יש סכסוך בין יעקב לאייל או אופירה.
אהלו אהלן אי של שפיות.yakar כתב:אתה הזוי. אין דרך יפה לשרוק בוז לשחקן שלך על המגרש.
זה לשרוק בוז לבכר ששם אותו בהרכב.
טוב אחי. חבל על כל המגילה שכתבת.oranu כתב: אהלו אהלן אי של שפיות.
מי אתה שתקבע מי הזוי ומי לא?
מי אתה שתקבע שמי ששורק לבוזגלו בוז שורק בכלל לבכר?
יש לך איזה מונופול על דיעות/החלטות/סיבות של אוהדים לשריקות בוז?
נכון אין דרך יפה לשרוק בוז, אני שונא את זה ולא עושה את זה, אני עדיין מבין את אלו ששורקים בוז גם אם אני לא מסכים עם הדרך שבה הם פועלים.
אני לא מנכס לעצמי את הזכות להחליט מי אוהד טוב יותר או פחות, אני לא מנכס לעצמי את הזכות לקבוע להם למי הם שורקים בוז, אם הם שורקים לבוזגלו אז הם שורקים לבוזגלו ואם הם שורקים לבכר אז הם שורקים לבכר, לא שמעתי על שריקות לבכר, אתה ממציא לעצמך תיאוריה וקובע למה אוהדים שורקים בוז, למי זה מכוון ולמה אין להם זכות לשרוק.
אז לא אח, אני לא הזוי, אתה הזוי בגישה שלך שמי שלא נמנה עם הדרך פעולה שלך הוא לא אוהד ואין לו מקום ואין לו זכות, ממש לא גבר.
בסיטואציה הנוכחית אמרתי ואם לא קראת או שלא היה בא לך לשים לב לזה אז אני אגיד שוב -
לדעתי אסור לשרוק בוז ואסור לעודד את בוזגלו.
זה יעביר את הפוקוס ממשחק סופר חשוב והעידוד והתמיכה בקבוצה להתעסקות בדברים שלא צריכים להתעסק בהם במשחק כזה.
אני וכל חברי הארגון ואנשי הגדר נפעל כך, מה יהיה עם השאר? אין לי מושג, מקווה שנצליח לגרום לכולם להתרכז יחד איתנו בעידוד.
מפה ולקבוע לכל אוהד למי לשרוק בוז או לא לשרוק בוז ולהחליט להם על מה הם שורקים בוז? הדרך עוד ארוכה.
זה בדיוק כמו שאני אבוא ואגיד שמי שלא יושב בגוש או מעודד 90 דקות הוא לא אוהד מספיק טוב.
ממש לא, כל אחד והדרך שלו לאהוד ולעודד, במקרה בוזגלו? הבוז מובן.
נראה לי שהתבלבלת קצת
+1אלדר כתב:אורן אחי אני בדרך כלל מסכים איתך.
אבל אני אדבר קצת מהלב.
מפחיד אותי לשמוע בוז לשחקן בקבוצה שלנו.
מפחיד אותי לראות כדור שלג שגודל בזכות אותם שריקות.
מפחיד אותי כי אני יודע שהקהל שלנו אומנם השתדרג, אבל השדים עדיין חבוים בו. מפחיד אותי שזה ישפיע על שאר הקבוצה.
מפחיד אותי שאנשים שלא רואים מטר קדימה יעשו הכל העיקר להעיף אותו מהקבוצה, גם יהיו קיצוניים כמו במקרה עזורי.
אז נכון, לגיטימי לשרוק בוז, לגיטימי לבקר.
אבל עם כל הכבוד, הקהל שלנו שומר טינה ברמת הפסיכופתיה.
ועד שהכל טוב בקבוצה וכיף לנו, לא בא לי שזה יהרס בגלל אנשים שפלים כמו משפחת בוזגלו.
כשאדם משפיע כמוך בקרב הקהל מדבר ככה, אתה נותן פתח לאנשים קצת פחות מחושבים ממך.
ואם אתה נותן פתח בפומבי לבקר על הדרך של אלונה (למרות שהמשבר הוא כבד מאוד והיא קופצת בין הטיפות) אז אתה בעצם נותן לגיטימציה, מוציא את השדים ומוסיף אש למדורה.
אני מצפה ממך למתן את הרוחות ולא להלהיט אותם, כי בלי לשים לב מישהו אחר יכול לקחת את זה למקומות אחרים ממה שהתכוונת.
+1אלדר כתב:אורן אחי אני בדרך כלל מסכים איתך.
אבל אני אדבר קצת מהלב.
מפחיד אותי לשמוע בוז לשחקן בקבוצה שלנו.
מפחיד אותי לראות כדור שלג שגודל בזכות אותם שריקות.
מפחיד אותי כי אני יודע שהקהל שלנו אומנם השתדרג, אבל השדים עדיין חבוים בו. מפחיד אותי שזה ישפיע על שאר הקבוצה.
מפחיד אותי שאנשים שלא רואים מטר קדימה יעשו הכל העיקר להעיף אותו מהקבוצה, גם יהיו קיצוניים כמו במקרה עזורי.
אז נכון, לגיטימי לשרוק בוז, לגיטימי לבקר.
אבל עם כל הכבוד, הקהל שלנו שומר טינה ברמת הפסיכופתיה.
ועד שהכל טוב בקבוצה וכיף לנו, לא בא לי שזה יהרס בגלל אנשים שפלים כמו משפחת בוזגלו.
כשאדם משפיע כמוך בקרב הקהל מדבר ככה, אתה נותן פתח לאנשים קצת פחות מחושבים ממך.
ואם אתה נותן פתח בפומבי לבקר על הדרך של אלונה (למרות שהמשבר הוא כבד מאוד והיא קופצת בין הטיפות) אז אתה בעצם נותן לגיטימציה, מוציא את השדים ומוסיף אש למדורה.
אני מצפה ממך למתן את הרוחות ולא להלהיט אותם, כי בלי לשים לב מישהו אחר יכול לקחת את זה למקומות אחרים ממה שהתכוונת.