*זהביגדי כתב:
לא יתנצל. הוא חי בסרט.
גם מסי היה נוהג כמוהו עם היה מסופסל אז הוא לא מבין מה הבעייה במה שהוא עושה.
מאור בוזגלו
Re: אוהדים יקרים בעניין בוזגלו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הוא משוכנע שהוא יותר טוב מזהבי.Totti כתב: *זהבי
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: מאור יעזוב אחרי אולימפיאקוס
מקור?אני איתך באש ובמיים כתב:נבדקה האפשרות להעביר טרייד עם ביתר ירושלים שבמהלכה בוזגלו יעבור לבירה בתמורה לעומר אצילי בתוספת כסף.
בוזגלו עצמו לא מעוניין לעזוב לשם מה שתוקע את ההעסקה.
אני אגיד לכם דבר אחד -
סאגת מאור בוזגלו חייבת להסתיים ובקרוב, לכאן או לכאן.
לא ייתכן שנישאר במצב של חוסר מודעות ואני כבר רואה את הפילוג שנוצר בקהל.
כוסרב העולם 4 שנים אנחנו עובדים על אחדות ביציעים כמה זה קשה כמה עברנו כמה שנים ירדו לנו מהחיים ועכשיו הכל מתחרבן בגלל התעסקות בשחקן.
זה כבר לא מעניין אותי מי אשם הוא או האבא, לא מעניין אותי אם יתנצל או לא לא מעניין אותי אם ישחק או לא.
כל ההתעסקות הזאת חייבת להיפסק אני לא יכול לראות את זה כבר זה שובר אותי שכל מה שבנינו ואני רואה ריבים בפייסבוק, וויכוחים, שריקות בוז לצד עידוד ביציעים, פילוג אשכרה אנשים רבים בגלל השיט הזה.
חייבים לסיים את זה ומהר, או שעוזב או שמודיעים חד משמעית נשאר עד סוף העונה ינסח איזה פוסט סבבה ונמשיך קדימה.
אי אפשר להישאר במצב הנוכחי זה גומר אותנו גומר
כוסרב העולם 4 שנים אנחנו עובדים על אחדות ביציעים כמה זה קשה כמה עברנו כמה שנים ירדו לנו מהחיים ועכשיו הכל מתחרבן בגלל התעסקות בשחקן.
זה כבר לא מעניין אותי מי אשם הוא או האבא, לא מעניין אותי אם יתנצל או לא לא מעניין אותי אם ישחק או לא.
כל ההתעסקות הזאת חייבת להיפסק אני לא יכול לראות את זה כבר זה שובר אותי שכל מה שבנינו ואני רואה ריבים בפייסבוק, וויכוחים, שריקות בוז לצד עידוד ביציעים, פילוג אשכרה אנשים רבים בגלל השיט הזה.
חייבים לסיים את זה ומהר, או שעוזב או שמודיעים חד משמעית נשאר עד סוף העונה ינסח איזה פוסט סבבה ונמשיך קדימה.
- אני איתך באש ובמיים
מה סיכמתם איתו בפגישה שנערכה? מה הוא אמר בהקשר של הנושא הזה?oranu כתב:אני אגיד לכם דבר אחד -
אם היה משהו שהיה צריך לצאת לפרסום היינו מפרסמים, אני בדיוק כמוך לא יודע מה הולך להיות ומחכה לשמוע מה נסגר תאמין לי אחי אם היה מה לחדש הייתי מחדש לכם ממזמןאני איתך באש ובמיים כתב:
מה סיכמתם איתו בפגישה שנערכה? מה הוא אמר בהקשר של הנושא הזה?
לא בא לכם להתבגר לפעמים? כל אחד חדש שכותב בפורום אתם מיד עושים לו מבחני קבלה כאילו יש לכם מונופול על הפורום.אסי, דגים כתב:בדוק אוהדת מכבי. תוכיחי שאת באר שבעית:
1. כמה כיכרות עם מטוסים יש בבאר שבע?
2. איזה פלאפל יש מול בית הפול ליד גן אלנבי?
3. באיזה שכונה וסרמיל?
הפורום הזה נועד להביע דעות גם אם הן מנוגדות להשקפת העולם שלכם, במקום להגיב עניינית לנורית אתם בוחרים לתקוף אותה שמא מדובר במסתערב של מכבי.
ולעצם העניין, מאור עשה מעשה שלא ייעשה וכולנו פגועים ממנו, אבל מפה ועד לשרוק בוז לשחקן שלובש את המדים שלנו זה לא לעניין ואפילו מבזה אותנו כקהל.
מאור תרם לנו הרבה (ברור לי שגם אנחנו תרמנו לו לא מעט) הן בפן המקצועי והן בתרומה לקהילה אז בואו ננסה לקלף מעצמנו את האגו ולא לרדת לרמה הנמוכה הזאת.
זה היה בצחוק אחי, בטח לא להעליב או להתנשא (מצטער אם מישהו נפגע)xboy כתב: לא בא לכם להתבגר לפעמים? כל אחד חדש שכותב בפורום אתם מיד עושים לו מבחני קבלה כאילו יש לכם מונופול על הפורום.
הפורום הזה נועד להביע דעות גם אם הן מנוגדות להשקפת העולם שלכם, במקום להגיב עניינית לנורית אתם בוחרים לתקוף אותה שמא מדובר במסתערב של מכבי.
ולעצם העניין, מאור עשה מעשה שלא ייעשה וכולנו פגועים ממנו, אבל מפה ועד לשרוק בוז לשחקן שלובש את המדים שלנו זה לא לעניין ואפילו מבזה אותנו כקהל.
מאור תרם לנו הרבה (ברור לי שגם אנחנו תרמנו לו לא מעט) הן בפן המקצועי והן בתרומה לקהילה אז בואו ננסה לקלף מעצמנו את האגו ולא לרדת לרמה הנמוכה הזאת.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
אפשר כבר להפסיק לדבר על הסרח הזה?
- ForeverRed
שלומי12oranu כתב: מקור?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
המקור של אצילי נצפה בסורוקהoranu כתב: מקור?

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אורן,
כמי שעד עכשיו היו לו רק מילים טובות על הארגון, לא ברור לי איך בכלל נפגשתם איתו. לא היה בסיס בכלל לפגישה כזו.
כמי שעד עכשיו היו לו רק מילים טובות על הארגון, לא ברור לי איך בכלל נפגשתם איתו. לא היה בסיס בכלל לפגישה כזו.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אסי, דגים כתב:
זה היה בצחוק אחי, בטח לא להעליב או להתנשא (מצטער אם מישהו נפגע)

לא אכנס לשיחה הזאת על גבי הפורום אח.אורי אדום בנשמה כתב:אורן,
לא נפגשנו איתו כארגון, זה סתם דלף החוצה ונופח מעבר לכל פרופורציה.
כארגון לקחנו החלטה לא לעודד ולא לשרוק ולהתעסק רק בעידוד הקבוצה בלי קשר לפגישות ובלי קשר לכתבות כאלה או אחרות.
לא היה פה שום דבר מעבר ואנחנו לא יודעים שום דבר שאתם פה לא יודעים, מחכים רק שתיגמר כבר הסאגה הזו לכאן או לכאן, בדיוק כמו כל האחרים כאן, רוצים להמשיך הלאה ולהתעסק במה שאנחנו הכי טובים בו
יא זונות. עשיתם לי אתמול עור ברווז ודמעות בעיניים.oranu כתב:
לא אכנס לשיחה הזאת על גבי הפורום אח.
לא נפגשנו איתו כארגון, זה סתם דלף החוצה ונופח מעבר לכל פרופורציה.
כארגון לקחנו החלטה לא לעודד ולא לשרוק ולהתעסק רק בעידוד הקבוצה בלי קשר לפגישות ובלי קשר לכתבות כאלה או אחרות.
לא היה פה שום דבר מעבר ואנחנו לא יודעים שום דבר שאתם פה לא יודעים, מחכים רק שתיגמר כבר הסאגה הזו לכאן או לכאן, בדיוק כמו כל האחרים כאן, רוצים להמשיך הלאה ולהתעסק במה שאנחנו הכי טובים בו
לא היה דבר כזה בארץ.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה