מנויים 2016/2017
- The red one
Re: מנויים 2016/2017
אורן אתה טועה לגמריי.
אם המועדון לא מתחייב חוזית - אין שום עילה לתביעה שלו. קל ופשוט.
כל השיח עם גיל נובע סביב הרצון של 2 המשפטנים המלומדים לתבוע. אם הוא היה מציג את זה ללא התביעה - לא היה כזה עליהום.
כל השיח עם גיל נובע סביב הרצון של 2 המשפטנים המלומדים לתבוע. אם הוא היה מציג את זה ללא התביעה - לא היה כזה עליהום.
אורן ממש לא טועה.The red one כתב:אורן אתה טועה לגמריי.
אתה זה שטועה ומטעה בכוונה ולא פעם אחת....
אין כל כוונה להגיש תביעה מיידית, לכן גם נעשתה פנייה לראשי הקבוצה וקיבלנו תשובה שהנושא בבחינה ובהחלט ישנה כוונה לבוא לקראת בעלי המנויים שיפגעו.
כתבתי שבמידה ולא נענה בחיוב או לפחות נקבל איזה שהיא הקלה...נשקלת תביעה, זה הכל.
אבל פה בפורום החלטתם לעשות חגיגה.

גבר גבר.oranu כתב:
לא נכנס לדיון המשפטי, קטונתי.
מבחינה ריאלית מצב מעצבן וסיטואציה חופרת, אם אני מנכל המועדון אני דואג לפצות את האוהדים בצורה מכובדת ומונע את כל הבאלאגן והטררם וזה לא משנה בכלל אפ יש להם קייס.
יש פה מצב מעצבן ש 40 נדפקים ממנו לעומת השאר וגם אם זה בסדר ועובר משפטית זה לא אומר שזה סבבה להתנהל ככה.
תעבירו אותם לבוקס, תנו להם מנוי לבתים בחינם לצפוני, יש מספיק דרכים להשקיט את הנושא, אם קורה מצב כזה ומנפנפים אותך ואומרים לך אתה בצפוני וזה מה יש זה מעצבן, כל אוהד.

- The red one
אל תבלבל במוח עכשיו ותעשה רברס - זו ההודעה הראשונה שלך וברוב הדיון היית איתן בדעתך -
״כיושב ביציע הכסף העליון -
1. מדובר רק ב- 40 כסאות.
2. מתגבשת תביעה ייצוגית- העילה אפליה וחוסר גילוי נאות.
3. שרק יעזו לגעת לי בכסא״
יופי, עכשיו שזה רק נשקל הוקל לי, היה חבל לי על הכסף שתצטרכו לשלם. עכשיו אפשר להתחיל את היום בכיף ובששון.
1. מדובר רק ב- 40 כסאות.
יופי, עכשיו שזה רק נשקל הוקל לי, היה חבל לי על הכסף שתצטרכו לשלם. עכשיו אפשר להתחיל את היום בכיף ובששון.
ממש לא מתקפל.The red one כתב:אל תבלבל במוח עכשיו ותעשה רברס - זו ההודעה הראשונה שלך וברוב הדיון היית איתן בדעתך -
1. מדובר רק ב- 40 כסאות.
פשוט לא הרחבתי בפוסט הראשון ולא כתבתי שיצרנו קשר וכו'....אלא הגעתי מייד לקצה.
כנראה מעצבים...תעשה לי הנחה בחייאת.

- The red one
יאללה, עליי. אל תשכח לעדכן, הא? אחרת יהיה משעמם פה עד המשחק בחמישי.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
גיל.
פעם הבאה תקנה מנוי זהב.
על בטוח לא ייקחו לך את הכיסא למשחקים כאלו...
פעם הבאה תקנה מנוי זהב.
על בטוח לא ייקחו לך את הכיסא למשחקים כאלו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אורן, גיל סיפר כאן בפורום שיש לו עילה לתביעה, ושהוא מתכוון לתבוע את המועדון.oranu כתב:עוד דבר יש פה איזה קונצנזוס על זכות המועדון לתת למנויים עדיפות ברכישת כרטיסים, הרשמה להגרלות וכו' ושהם רק עושים לנו טובה.
לא לא לא חברים הטעות היא שלכם.
אתם מיתממים וגונבים דעת.
המועדון התחייב חייב ויהיה מחוייב למנוייו על קדימות ברכישת כרטיסים למפעלים באירופה, על הזכות להירשם להגרלות ועל הזכות לחדש את המנויים בכל עונה ועונה.
לא נכנס למשפטית וכל השיט הזה - המועדון התחייב בפנינו כארגון אוהדים על כל הסעיפים האלו.
אם בשנה הבאה יגידו לכם שלכל ה 13 אלף מנויים אין זכות חידוש וזה הולך להיות על ידי הגרלה בין כל מי שרוצה מנוי אתם תסכימו לזה? כי זאת זכותם המשפטית?
ממש לא, אתם תרימו צעקה גדולה ובצדק.
חלאס לסנגר על המועדון על אוטומט הוא מחוייב ועוד איך לתת קדימות למנויים בנושאים הנ"ל והוא התחייב על זה בשיחות סגורות מול הארגון.
אז נכון משפטית הם לא חייבים כלום, זה לא אומר שהמועדון באמת יכול לעשות מה שהוא רוצה.
יש פה רק 40 שנדפקו ולא 4000 אז כולכם מטאטאים את זה מתחת לשטיח ובגלל שזה גיל והוא מתבטא בצורה שמושכת אש ומעצבנת אס כולם מתנערים מאחריות.
זה לא אמור להיות כך, אם אלה היו 40 מיושבי הגוש בדרומי שמעודדים 90 דקות התגובות לא היו אותו דבר.
תגיבו לתוכן לא למי שכותב אותו, אני חושב שגם ה 40 חברים שנדפקים קצת וגם המועדון יגיעו לעמק השווה וימצאו את הפיתרון.
ההצגה הקיצונית שלמועדון מותר הכל ובלה בלה בלה זאת זכותו והוא לא התחייב על כלום משפטית היא לא קבילה.
יש היגיון בריא ויש סיכומים שבעל פה, זה מספיק.
גיל עצה ממני - שחררו תביעות, תפנו לאסי הוא תמיד מקשיב ונותן מענה ואני בטוח שתמצאו יחד את הפתרון הראוי, אם הייתה לנו הנהלה של *****ים הייתי אומר וואלה זה מגיע להם.
יש לנו הנהלה מתחשבת שאכפת לה באמת מקהל האוהדים שלה וכל התביעה הזאת לא שווה את העצבים ולא מגיעה להם, באמת, תפתרו בדרכים המקובלות.
לילה טוב
אם היה מתבטא בצורה אחרת, לא תוקפנית ובלי איומים בתביעה, למשל שיש בעיה ופנו להנהלה לפתור אותה, התגובות כלפיו היו אחרות.
אני הסברתי לו למה אין לו עילה משפטית, וכמו שראית כתבתי שאני מבין לחלוטין את התסכול ומקווה שהקבוצה תעשה את המקסימום בשביל אותם אוהדים.
אם בקבוצה היו מחליטים שאין לכל המנויים קדימות לכרטיסים, אז ברור שהייתה צעקה גדולה יותר כי 12,500 הם הרבה יותר מ40 איש (גם אם היו מחליטים שכל יציע הכסף לא יזכה לעדיפות בכרטיס הייתה קמה צעקה גדולה יותר מאשר שזה קורה רק ל - 40 כי ככל שיותר אוהדים נפגעים יותר צעקות נשמעות וככה הצעקה גדולה יותר).
ועדין, אם זה היה קורה לנו, היינו מדברים עם ההנהלה, אולי מבצעים מחאה מסוימת, אבל קשה לי להאמין שהיית מארגן תביעה ייצוגית נגד הקבוצה.
דרך אגב, צריך להבדיל בעיני בין החלטה ביוזמת הקבוצה, כמו שהנהלה מכבי עשתה בגמר הגביע מולנו שבמודע לא נתנה עדיפות למנויים ומכרה בשיטת כל הקודם זוכה, לבין החלטה שלא תלויה בקבוצה, ושכופים אותה על הקבוצה כמו במקרה שלפנינו.
התוקפנות במקרה הנוכחי לא מתאימה, כי הדברים נעשו בניגוד לרצונה של הקבוצה על ידי גורם חיצוני, וזה משהו שחשוב לציין.
לסיכום, מקווה שהקבוצה תעשה את המקסימום לטובת אותם אוהדים, כי זאת הדרך הראויה להתנהג, ולא כי היא חייבת משפטית.
אם אפשר לשאול, גיל: נניח שכל המנויים ביציעי זהב ותאי הצפייה נמכרו. כלומר, לתת לך כרטיס שם זה על חשבון מישהו אחר, אי אפשר לשדרג. איזה פיתרון אתה מציע? מה יחשב בעינך פתרון ראוי?
ובבקשה תהיה רציני ואל תענה "לא לתת כרטיסים לחבר'ה מאופ"א".
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ד"א אופ"א מזכירים לי את ההתנהגות של ההתאחדות לכדורגל שלוקחים לעצמם כרטיסים בגמר ובחצאי גמר גביע...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
יש מספר אפשרויות שעולות לי בראש...ואפשר לחשוב כמובן על עוד :crazyred כתב:אם אפשר לשאול, גיל: נניח שכל המנויים ביציעי זהב ותאי הצפייה נמכרו. כלומר, לתת לך כרטיס שם זה על חשבון מישהו אחר, אי אפשר לשדרג. איזה פיתרון אתה מציע? מה יחשב בעינך פתרון ראוי?
1. זכות ראשונים לכל אותם 40 חברים לקנות כרטיס בכל מקום אחר באצטדיון שבו בעל המנוי לא מימש את הזכאות שלו (וזה כמובן לפני שהמכירה תפתח לקהל הרחב).
2. זכות לקבל כרטיס חינם לשער הצפוני.
3. הנחה מסויימת בעת חידוש המנוי בעונה הבאה.
4. זכות לקנות תוו חניה בהוזלה של 50%.
כמובן שיש לבחור רק אחת מהאפשרויות.....
- The red one
תשמע אתה משהו גיל..
אף אחד לא גורם לך להפסיד כסף ברגע שלא נותנםי לך זכות (זה לא ששילמת כבר על הכרטיס למשחק ועכשיו לוקחים ממך את מה ששילמת עליו), אז באיזה קטע אתה חושב שיוותרו לך על כסף וייתנו לך הנחות בסעיפים 2-4?!
ואגב התרעמת על המיקום בצפוני...אז אם זה חינם זה בסדר?
אף אחד לא גורם לך להפסיד כסף ברגע שלא נותנםי לך זכות (זה לא ששילמת כבר על הכרטיס למשחק ועכשיו לוקחים ממך את מה ששילמת עליו), אז באיזה קטע אתה חושב שיוותרו לך על כסף וייתנו לך הנחות בסעיפים 2-4?!
ואגב התרעמת על המיקום בצפוני...אז אם זה חינם זה בסדר?

נערך לאחרונה על ידי The red one ב 09 אוגוסט 2016, 10:40, נערך 2 פעמים בסך הכל.
משה, די לעשות ראש קטן....Sir Alex Ferguson כתב:
אורן, גיל סיפר כאן בפורום שיש לו עילה לתביעה, ושהוא מתכוון לתבוע את המועדון.
אם היה מתבטא בצורה אחרת, לא תוקפנית ובלי איומים בתביעה, למשל שיש בעיה ופנו להנהלה לפתור אותה, התגובות כלפיו היו אחרות.
אני הסברתי לו למה אין לו עילה משפטית, וכמו שראית כתבתי שאני מבין לחלוטין את התסכול ומקווה שהקבוצה תעשה את המקסימום בשביל אותם אוהדים.
אם בקבוצה היו מחליטים שאין לכל המנויים קדימות לכרטיסים, אז ברור שהייתה צעקה גדולה יותר כי 12,500 הם הרבה יותר מ40 איש (גם אם היו מחליטים שכל יציע הכסף לא יזכה לעדיפות בכרטיס הייתה קמה צעקה גדולה יותר מאשר שזה קורה רק ל - 40 כי ככל שיותר אוהדים נפגעים יותר צעקות נשמעות וככה הצעקה גדולה יותר).
ועדין, אם זה היה קורה לנו, היינו מדברים עם ההנהלה, אולי מבצעים מחאה מסוימת, אבל קשה לי להאמין שהיית מארגן תביעה ייצוגית נגד הקבוצה.
דרך אגב, צריך להבדיל בעיני בין החלטה ביוזמת הקבוצה, כמו שהנהלה מכבי עשתה בגמר הגביע מולנו שבמודע לא נתנה עדיפות למנויים ומכרה בשיטת כל הקודם זוכה, לבין החלטה שלא תלויה בקבוצה, ושכופים אותה על הקבוצה כמו במקרה שלפנינו.
התוקפנות במקרה הנוכחי לא מתאימה, כי הדברים נעשו בניגוד לרצונה של הקבוצה על ידי גורם חיצוני, וזה משהו שחשוב לציין.
לסיכום, מקווה שהקבוצה תעשה את המקסימום לטובת אותם אוהדים, כי זאת הדרך הראויה להתנהג, ולא כי היא חייבת משפטית.
עניין התביעה הועלה כאופציה אחרונה,ורק במידה ולא יתקבל מענה מצד הקבוצה.
די להאחז בזה כאילו זו האופציה הראשונה שתבחר.
אל תתבלבל - אני אוהד ואוהב את הקבוצה ובטח את אלונה, לא פחות ממך או מכל אוהד אחר !
הסברתי כבר, ברגע שאתה ואני בעלי מנוי - אנחנו שווים.The red one כתב:תשמע אתה משהו גיל..
אף אחד לא גורם לך להפסיד כסף ברגע שלא נותנםי לך זכות (זה לא ששילמת כבר על הכרטיס למשחק ועכשיו לוקחים ממך את מה ששילמת), אז באיזה קטע אתה דורש שיוותרו לך על כסף וייתנו לך הנחות בסעיפים 2-4?!
ברגע שיש הטבה לבעלי המנויים - אנחנו אמורים להשאר שווים.
בזמן שהשיוויון נגמר, ואתה מקבל הטבה שאני לא מקבל....הקבוצה אמורה לפצות אותי.
פשוט, לא ?
מימון מלא של טיסות ואירוח לכל משחק חוץ בשלב הבתים. כמובן שכרטיסים בתא כבוד ולא מאחרי השער עם שאר האוהדים.גיל שגיב כתב:
יש מספר אפשרויות שעולות לי בראש...ואפשר לחשוב כמובן על עוד :
1. זכות ראשונים לכל אותם 40 חברים לקנות כרטיס בכל מקום אחר באצטדיון שבו בעל המנוי לא מימש את הזכאות שלו (וזה כמובן לפני שהמכירה תפתח לקהל הרחב).
2. זכות לקבל כרטיס חינם לשער הצפוני.
3. הנחה מסויימת בעת חידוש המנוי בעונה הבאה.
4. זכות לקנות תוו חניה בהוזלה של 50%.
כמובן שיש לבחור רק אחת מהאפשרויות.....
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה