מנויים 2016/2017

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אוהד הצלחות
Title: אלופת המדינה 16,17,18!

Re: מנויים 2016/2017

שליחה על ידי אוהד הצלחות »

[quote="גיל שגיב"]

אלדר, פספסת אותי...

ממש לא מחפש הגנה אישית, יודע להתמודד איתו והבאתי אותו בעבר לרמות תסכולים שעדיין לא הגלידו והם הסיבה העיקרית לתגובות הבוטות שלו.

אבל אני מדבר על הפורום, על האוירה שבו, על מה ראוי ולא ראוי שייכתב בו, על אכיפת הנהלים.

הרי ברור שזה לא מה שאתה רוצה לקרוא כאן.

גיל שלום. אני פחות או יותר בגילך, ומסתבר שגם גדלנו באותו אזור (אני ברחוב רבי עקיבא).
כאחד שעוקב בפורום בשנתיים האחרונות, צר לי לומר לך שהתרשמתי שכל דיון שאתה מתחיל, מסתיים בפנייה נרגשת למנהלי הפורום ולפעמים גם בחסימות. לא ראיתי את זה קורה בדיונים אחרים בהם היו מעורבים אורי או טוטי לדוגמא. לפעמים אתה מציג גם דברי טעם אבל הדרך, אוי הדרך. ..
נערך לאחרונה על ידי אוהד הצלחות ב 09 אוגוסט 2016, 15:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018

סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי South Boy »

לא קראתי את כל החפירה הזאת אבל זה באמת לא ראוי, גם אם לא מסכימים עם הדעות שלו לא צריך לרדת לפסים כאלה.
גיל, אתה חייב להבין שגם אם המועדון חייב לתת זכות ראשונים למנויים לגבי רכישת כרטיסים למקומות שהם קנו אליהם מנויים אין לו מה לעשות בנידון, הרי אתה לא מצפה מהם שיסרבו לדרישה של אופ"א שיש לה כל זכות לדרוש מספר כיסאות לנציגיה, זה קורה והנהלת הקבוצה היא לא צד בעניין בכלל. מה אתה מצפה שיעשו? שיגידו מי אלה אופ"א וישימו מדבקת שמור על הכיסא שלך? קרה שבמשחק אחד נפלתם בין הכיסאות ואין למועדון מה לעשות בנידון. הכיסאות האלה לא הולכים למקורבים ולא גירשו אתכם ממקומכם כדי לפנות אותו לגורם שמקורב לאסי או אלונה וקיבל מהם טובות הנאה, מדובר בהתאחדות הכדורגל האירופי ששומרת לעצמה את הזכות לשריין לעצמה כרטיסים למשחק והמועדון הציע את עזרתו כדי ליישב את המחלוקת, הם לא ממש יכולים לעשות יותר מזה.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

South Boy כתב:לא קראתי את כל החפירה הזאת אבל זה באמת לא ראוי, גם אם לא מסכימים עם הדעות שלו לא צריך לרדת לפסים כאלה.
גיל, אתה חייב להבין שגם אם המועדון חייב לתת זכות ראשונים למנויים לגבי רכישת כרטיסים למקומות שהם קנו אליהם מנויים אין לו מה לעשות בנידון, הרי אתה לא מצפה מהם שיסרבו לדרישה של אופ"א שיש לה כל זכות לדרוש מספר כיסאות לנציגיה, זה קורה והנהלת הקבוצה היא לא צד בעניין בכלל. מה אתה מצפה שיעשו? שיגידו מי אלה אופ"א וישימו מדבקת שמור על הכיסא שלך? קרה שבמשחק אחד נפלתם בין הכיסאות ואין למועדון מה לעשות בנידון. הכיסאות האלה לא הולכים למקורבים ולא גירשו אתכם ממקומכם כדי לפנות אותו לגורם שמקורב לאסי או אלונה וקיבל מהם טובות הנאה, מדובר בהתאחדות הכדורגל האירופי ששומרת לעצמה את הזכות לשריין לעצמה כרטיסים למשחק והמועדון הציע את עזרתו כדי ליישב את המחלוקת, הם לא ממש יכולים לעשות יותר מזה.
ראשית, תודה על התגובה שמחזירה אותנו לשיח ראוי ומתורבת.

לעצם הנושא - אני באמת לא בקטע של להאשים אף אחד, אני בא ממקום של - שילמתי הרבה כסף עבור המקום, ידעתי ובניתי על זה שכבעל מנוי יהיו לי זכויות וחובות כאחד.

ועכשיו, נתנת זכות לבעלי המנויים ואני לא חלק ממנה....על זה אני מתרעם.

לא איימנו, ממש לא.בקשנו שיבינו אותנו....חלקנו מגיעים עם הילדים....העברה שלנו מצריכה מעבר של מספר אנשים לשורה של כסאות סמוכים וזה לא פשוט...
אני בטוח שגם יושבי יציע 1 לא יעברו לסדר היום ואני בהחלט מבין אותם.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

חברה, אין טעם להשקיט ריבים- זה מה שהופך את הפורום הזה לכלכך מצליח. :מלך: :כפיים:

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

למנהלים, תמחקו את כל התגובות שכוללות ריבים ותחזירו את הדיון למסלול (מוזמנים לאחר מכן גם למחוק את ההודעה שלי).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

אביאל כתב:עצה. פשוט תפסיקו להגיב. כולם.
חבריקו זו תקופה שאני לא מנהל את הפורום. ומפנה אותך שוב להמלצתי. פשוט תפסיק להגיב.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

גיל מטענה עם בסיס צודק לטעמי הצלחת להביא שוב את הפורום למצב רתיחה.

הערה בתור זה שכן חושב שיש לך זכות להתלונן בנושא הזה-
אל תעשה פיל מכל זבוב, תנסה להפחית עם כמות ההפניות לעולם החוק, בין אם זה נפנוף בתביעה נגד המועדון ובין אם זה בפנייה למנהלים לאזהרות והרחקות.

אתה מביא את האש הזאת על עצמך הרבה בגלל ניסוח לקוי (אולי מכוון ואולי לא) ואיזה שהוא ניסיון לעצבן אחרים, תנסה לרדת לשורש הדיון ולהסביר את עצמך בצורה נעימה אני בטוח שהדיון יהיה הרבה יותר נעים לכולם בפעמים הבאות.

עכשיו מעניין לדעת מה באמת יסגר עם זה.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

oranu כתב:גיל מטענה עם בסיס צודק לטעמי הצלחת להביא שוב את הפורום למצב רתיחה.

הערה בתור זה שכן חושב שיש לך זכות להתלונן בנושא הזה-
אל תעשה פיל מכל זבוב, תנסה להפחית עם כמות ההפניות לעולם החוק, בין אם זה נפנוף בתביעה נגד המועדון ובין אם זה בפנייה למנהלים לאזהרות והרחקות.

אתה מביא את האש הזאת על עצמך הרבה בגלל ניסוח לקוי (אולי מכוון ואולי לא) ואיזה שהוא ניסיון לעצבן אחרים, תנסה לרדת לשורש הדיון ולהסביר את עצמך בצורה נעימה אני בטוח שהדיון יהיה הרבה יותר נעים לכולם בפעמים הבאות.

עכשיו מעניין לדעת מה באמת יסגר עם זה.
אורן,
ברור שיש בסיס לטענה. צריך למצוא פתרון. אבל בשלב ראשון עוד לפני שממצים דרכים אחרות כל העניין של בתי משפט צריך להיות בכלל מחוץ לדיון. אתה בעצמך לא אחת טענת שיש אוזן קשבת תמיד ולכל דבר.

זה שכתבת בתחילה, ואני מתנצל מראש אם זכרו מטעה אותי, שלפעמים הפועל באר שבע מבינה רק כוח היה דבר מוטעה שגם נתן דלק לגיל להמשיך

אני חושב שחלק מהמסע המופלא של המועדון שלנו זה "הביחד". ההבנה שהמשולש הנהלה, שחקנים וקהל זה משולש שווה צלעות מאפשרת קביעה של שיאים חדשים פעם אחר פעם.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

וואוו לאיזה רמה הגעתם והתדרדרתם...

אגב, רשמתם פה בהתחלה שזה 40 כרטיסים, אתמול במשחק שמעתי שזה 250 זה נכון?
תמונה

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

הראל כתב:וואוו לאיזה רמה הגעתם והתדרדרתם...

אגב, רשמתם פה בהתחלה שזה 40 כרטיסים, אתמול במשחק שמעתי שזה 250 זה נכון?
פשוט מאוד -

מראש דובר על 250, לפי חלוקה של 40 ביציע הכסף + 210 ביציע מספר 1.

אני דברתי על יציע הכסף כי אני יושב שם.

כרגע מסתמן שלא יפצלו את חברי אופ"א וכולם ירוכזו ביציע מס' 1.

שוב, זה מה שמסתמן, אני לא שמעתי שהתקבלה החלטה סופית בנדון ולהערכתי יהיו עוד שינויים....

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

טוב נו קודם שנעלה לליגת האלופות..
אני בטוח שכל אחד היה מוותר על המושב הקבוע שלו אם היו מבטיחים לו עלייה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

yakar כתב:טוב נו קודם שנעלה לליגת האלופות..
אני בטוח שכל אחד היה מוותר על המושב הקבוע שלו אם היו מבטיחים לו עלייה.
אני מכיר (וירטואלית) 3 אנשים שלא - 2 מהם משפטנים.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

The red one כתב: אני מכיר (וירטואלית) 3 אנשים שלא - 2 מהם משפטנים.
:מתגלגל מצחוק:

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

נפתחה המכירה למנויים למשחק הבית מול סלטיק.
טענתי לכרטיסים, קל ופשוט.

הודעת המועדון[hr]
הפועל ב״ש שמחה להודיע על פתיחת מכירת הכרטיסים למשחק הבית מול סלטיק, שייערך ביום ג׳ 23/8/2016. מכירת הכרטיסים תחל היום בשעה 19:00.
הפועל ב״ש שמחה להודיע על פתיחת מכירת הכרטיסים למשחק הבית מול סלטיק,
שייערך ביום ג׳ 23/8/2016.

מכירת הכרטיסים תחל היום בשעה 19:00, ותתקיים באופן הבא:

החל מהיום ועד ליום ג', ה-16/8 בשעה 18:00 תתאפשר מכירה לבעלי מנויים קיימים בלבד. בשל דרישת תקנון אופ"א המחייב הקצאת מקומות לאופ"א החל משלב הפלייאוף (המקומות נבחרו על ידי נציגיהם בסיור מקדים), ייתכן וחלק מהמנויים בשער 1 וביציע הכסף העליון לא יוכלו לרכוש כרטיס במקום מושב המנוי שלהם אלא במקום אחר באצטדיון. אנו שבים ומודיעים זאת לאחר ישיבות שנערכו עם נציגי אופ״א בנושא.
המכירה תתבצע דרך אתר האינטרנט של שפע הפקות דרך "כניסת משתמשים" (להורדת דף הנחיות לרכישת כרטיס באמצעות האינטרנט לחצו כאן).

בימים חמישי 11/8/16 עד שבת 13/8/16 כולל המכירה תהיה אינטרנט/טלפונית בלבד.

החל מיום ראשון 14/8/16 בשעה 10:00 תחל בנוסף גם מכירה פרונטלית באצטדיון טוטו-טרנר בקופה הדרומית.

ימי מכירה בקופה הדרומית:
יום ראשון 14/8/16 10:00-18:00
יום שני 15/08/16 09:00-18:00
יום שלישי 16/08/16 09:00-18:00

מחירי הכרטיסים לבעלי מנוי קיים בלבד:
ביציע הדרומי והצפוני ושערים 3,4,5,8 :
90 ש״ח למבוגר.
45 ש״ח לילדים, חיילים ונשים.
60 ש״ח לסטודנטים ואזרחים ותיקים.

שערים 1, 2: 100 ש״ח אחיד.

שערים 6,7: 100 ש״ח למבוגר.
50 ש״ח לילדים, חיילים ונשים.
65 ש״ח לסטודנטים ולאזרחים ותיקים.

כסף תחתון: 150 ש״ח

כסף עליון: 250 ש״ח

זהב: 300 ש״ח

לאחר סיום המכירה לבעלי המנויים, ובהודעה נפרדת שתצא בעניין, תיפתח מכירה חופשית באתר האינטרנט של שפע הפקות. מחירי הכרטיסים למי שאינו בעל מנוי במחירים שיפורסמו בעת פתיחת המכירה.
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 11 אוגוסט 2016, 07:53, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

כל כך כיף השיטה הזו, תענוג!

שלח תגובה