משחק אלוף האלופים - אצטדיון נתניה - דרכי הגעה
Re: משחק אלוף האלופים - אצטדיון נתניה - דרכי הגעה
מי שקנה כרטיס בהדפסה ביתית, זה עדיין תקף? כי כבר מזמן הפסיקו למכור בלאן
צודקThe red one כתב: זה מה שהוא כתב - *אם הייתה* הארכה אז אליה.

הבנת הנקרא...
למה לא?Noam98 כתב:מי שקנה כרטיס בהדפסה ביתית, זה עדיין תקף? כי כבר מזמן הפסיקו למכור בלאן
כי העבירו את המכירה מלאן...delta7 כתב: למה לא?
אני תמיד פסימי, בייחוד בדברים האלה
אם קנית מלאן תבוא עם הכרטיסים שהדפסת + הקבלה. לא מאמין שתישאר בחוץ...Noam98 כתב: כי העבירו את המכירה מלאן...
אני תמיד פסימי, בייחוד בדברים האלה
אם קניתי מלאן באופציה של איסוף בקופה ולא הדפסה ביתית מה אני עושה? תהיה קופה של לאן בנתניה?
איפה אוכל לברר לגבי הסעות למשחק?
- The red one
תשאל את העמוד של האולטרה סאות' בפייסבוק - או שתחכה שאורן יגיב פהroubchin כתב:איפה אוכל לברר לגבי הסעות למשחק?

- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
אבוי, אני יוצא מאשדוד לא לפני 18:30, ויש לי עוד לאסוף בקופה כרטיסים לי ולשלושת הבנות שלי. יש סיכוי לראות את הפנדלים?hb7 כתב:אני יוצא מאשדוד ב5 אני בספק אם אני יספיק לפתיחה
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
עדיף להאריך את הדרך ולא לנסוע דרך איילון וכביש החוף ואז אתה פחות או יותר תספיקאוהד הצלחות כתב:
אבוי, אני יוצא מאשדוד לא לפני 18:30, ויש לי עוד לאסוף בקופה כרטיסים לי ולשלושת הבנות שלי. יש סיכוי לראות את הפנדלים?
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אוהד הצלחות כתב:
אבוי, אני יוצא מאשדוד לא לפני 18:30, ויש לי עוד לאסוף בקופה כרטיסים לי ולשלושת הבנות שלי. יש סיכוי לראות את הפנדלים?
פיפטי פיפטי

אבל היי, להנפת הגביע סיכוי לא רע שתספיק

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- אוהד הצלחות
ה-WAZE יותר אופטימי מכם. בשעות המדוברות, הוא צופה לא יותר משעה נסיעה מאשדוד עד למרכז ביג נתניה.אורי אדום בנשמה כתב:
פיפטי פיפטי![]()
אבל היי, להנפת הגביע סיכוי לא רע שתספיק
לא יודע אם מרכז ביג נתניה זה המקום הנכון. בטוח יש שם יותר ממרכז קניות אחד, זו עיר גדולה.אוהד הצלחות כתב:
ה-WAZE יותר אופטימי מכם. בשעות המדוברות, הוא צופה לא יותר משעה נסיעה מאשדוד עד למרכז ביג נתניה.
שים ווייז לאצטדיון, הגישה אליו היא בכל מקרה דרך הביג, והווייז יודע לקחת לשם דרך כל מיני כפרים כדי לחסוך פקקים של כביש החוף במידת הצורך.
- אוהד הצלחות
בדקתי. הוא מכוון למרכז ביג הסמוך לאיצטדיון. אני מעדיף לכוון לשם ולא לאיצטדיון, מאותה סיבה שבנסיעות לטרנר אני מכוון לרחוב התלמוד/אבן עזרא. יצא לי למצוא את עצמי בדרכי עפר מוזרות כדי שה-WAZE יצליח להצמיד את האוטו לחומה של טרנר.סניור כתב:
לא יודע אם מרכז ביג נתניה זה המקום הנכון. בטוח יש שם יותר ממרכז קניות אחד, זו עיר גדולה.
שים ווייז לאצטדיון, הגישה אליו היא בכל מקרה דרך הביג, והווייז יודע לקחת לשם דרך כל מיני כפרים כדי לחסוך פקקים של כביש החוף במידת הצורך.
אני בהתלבטות חיי אם לרדת ברכבת בית יהושע או רכבת נתניה, אני מגיע לשם ב19:25. יש למישהו מידע פנימי בנושא?