This is celtic park

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

Re: This is celtic park

שליחה על ידי South Boy »

delta7 כתב: אין פה עניין של דעה כלל ועיקר, אין לי בעיה עם דעות, יש לי בעיה עם עובדות ועם עיוות של המציאות כפי שאתה מעלה על הכתב.
ערכת איזה מחקר על הסקוטים ע"מ לקבוע קביעות נחרצות כגון: "היו יכולים לקבל הרבה יותר הערכה אם לא ההתעקשות שלהם להיות עאלק נאורים, חבורת חלאות אנטישמיות מטונפות הלוואי יקרוס להם האיצטדיון והם בתוכו"?
היית בימים האחרונים ברחובות גלזגו כדי לכתוב: "כמה באו לדבר איתך? כמה הרימו דגלי פלסטין קראו קריאות על יהודים וחמאס וניסו להתגרות באוהדי באר שבע ברחובות גלאזגו?"?
כותבים לך פה אנשים שהיו במשחק שסקוטים רבים התנצלו, הרגישו לא נוח, הרגישו צורך להביע את ההסתייגות שלהם מ"המופע הפלסטיני" ואתה בשלך "מעבר ליציע שלם שהתמלא בדגלי פלסטין זאת אג'נדה שמניעה את רובו המוחלט של קהל האוהדים שלהם שגדול הרבה יותר מהלה פמיליה או מכל קהל בישראל. אוהדי סלטיק גם אלו המעודנים ביותר הם חלק מפעילות אנטי ישראלית שיסודותיה מגיעים מגישה אנטישמית" ומוסיף וכותב דבר שעובדתית אינו נכון: "וגם אם הם לא עמדו עם דגלי פלסטין בסלטיק פארק הם עדיין חלק מאותה אג'נדה כל עוד הם לא מגנים התנהגות כזאת".
אני אתייחס לתגובה שלך משפט אחרי משפט. קודם כל לא ערכתי שום מחקר ואני לא מבין מה אתה רוצה מחיי, כשאמרתי יכלו לקבל יותר הערכה התכוונתי ממני באופן אישי כאחד שהתרשם מהעידוד שלהם אבל נגעל מהפרובוקציות ועירוב הפוליטיקה, זה מדד סובייקטיבי שאין לו שום קשר לנושא שאנחנו מדברים עליו נכון?
אני אשאל שוב, כמה סקוטים ניגשו לדבר אתכם? חמש? עשר? עשרים? מאה? כמה הם בהשוואה למניפי הדגלים ותומכי חמאס שהכניסו ניחוח פוליטי למפגש הזה? למה אוהדי בית"ר הם גזענים למרות שיש חלק מסוים בקהל שלהם ש"התנצלו, הרגישו לא נוח, הרגישו צורך להביע את ההסתייגות שלהם" מהמופע הגזעני והימני הקיצוני של שאר אוהדי בית"ר אבל כשסלטיק עושים את זה אז מדובר במשהו שולי בעל היקף הרבה יותר קטן? כי כמה סקוטים באו להתנצל בפנייך? זאת האג'דנה שמניעה את רוב הקהל שלהם ואפילו את רוב המדינה שלהם, ועם כל הכבוד לשהותך הקצרה בסקוטלנד ובסלטיק פארק אני ממליץ לך לקרוא קצת על ארגוני האוהדים שלהם ועל שיעור האנטישמיות והפעולות האנטי הישראליות של המדינה הזאת כדי להבין מה ההיקף של התופעה הזאת שאתה מתעקש לעשות ממנה פרובוקציה של מיעוט למרות שזה רחוק מהמציאות, אין לי כוח להרחיב בנושא ואם זה מעניין אותך תחפש ותמצא כמה עובדות שאיתן לא תוכל להתווכח.
אני בשלי? שיקרתי כשאמרתי שהיה יציע גדוש בדגלי פלסטין ואוהדים שמתגרים ומעוררים פרובוקציות? כי אופ"א תחלוק עליך עם הקנס שהיא עומדת להטיל עליהם.
זה שכמה אוהדים ניגשו אלייך מתוך נימוס לא אומר שהם מגנים תופעה כזאת, אם יקום בקהל של באר שבע גרעין שיקלל את ראדי או לואי טאהא בגלל היותם ערבים הקהל יחרים אותם וישרוק בוז על כל פרובוקציה שיעשו ולזה קוראים גינוי, לעמוד מהצד ולסנן כמה מילות סליחה לך ולסובבים אותך לא נקרא גינוי.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

oran כתב:

מגרש כדורגל זה לא תאטרון

אם הארגון היה במשחק הזה והחברה היותר צעירים בקהל בטוח הדברים לא היו מסתיימים ככה.

אז פה ושם אפשר להתגרות ולקלל את היריב לא צריך להיות יפי נפש.
אז איך הם היו מסתיימים?

על איזה ארגון אתה מדבר תגיד לי?! הם 60 אלף...אתה כנראה לא תופס עד הסוף את הפערים המספריים.

הם לא חיפשו תגרה, אבל אם היו מחפשים זה לא ממש פייר פייט
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

oran כתב:

מגרש כדורגל זה לא תאטרון

אם הארגון היה במשחק הזה והחברה היותר צעירים בקהל בטוח הדברים לא היו מסתיימים ככה.

כתבתי את דעתי.
מה קשור עכשיו יפה נפש?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

oran כתב:

מגרש כדורגל זה לא תאטרון

אז עכשיו ראיתי שאתה טוען שהארגון היה נותן פייט?

קודם כל מצטער שגרמתי בושות לקהל האוהדים של הפועל באר שבע וגם לכבוד הלאומי בכך שלא התייחסתי להתגרות של חלק הקהל. רן ספק שהארגון היה מטפל בכל אחד שהניף דגל

מבלי להמעיט בארגון שלנו מה שהיה ביום רביעי בגלאזגו זה ליגה אחרת.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

גדי כתב: מבלי להמעיט בארגון שלנו מה שהיה ביום רביעי בגלאזגו זה ליגה אחרת.
+1

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

South Boy כתב:

אני אתייחס לתגובה שלך משפט אחרי משפט. קודם כל לא ערכתי שום מחקר ואני לא מבין מה אתה רוצה מחיי, כשאמרתי יכלו לקבל יותר הערכה התכוונתי ממני באופן אישי כאחד שהתרשם מהעידוד שלהם אבל נגעל מהפרובוקציות ועירוב הפוליטיקה, זה מדד סובייקטיבי שאין לו שום קשר לנושא שאנחנו מדברים עליו נכון?
אני אשאל שוב, כמה סקוטים ניגשו לדבר אתכם? חמש? עשר? עשרים? מאה? כמה הם בהשוואה למניפי הדגלים ותומכי חמאס שהכניסו ניחוח פוליטי למפגש הזה? למה אוהדי בית"ר הם גזענים למרות שיש חלק מסוים בקהל שלהם ש"התנצלו, הרגישו לא נוח, הרגישו צורך להביע את ההסתייגות שלהם" מהמופע הגזעני והימני הקיצוני של שאר אוהדי בית"ר אבל כשסלטיק עושים את זה אז מדובר במשהו שולי בעל היקף הרבה יותר קטן? כי כמה סקוטים באו להתנצל בפנייך? זאת האג'דנה שמניעה את רוב הקהל שלהם ואפילו את רוב המדינה שלהם, ועם כל הכבוד לשהותך הקצרה בסקוטלנד ובסלטיק פארק אני ממליץ לך לקרוא קצת על ארגוני האוהדים שלהם ועל שיעור האנטישמיות והפעולות האנטי הישראליות של המדינה הזאת כדי להבין מה ההיקף של התופעה הזאת שאתה מתעקש לעשות ממנה פרובוקציה של מיעוט למרות שזה רחוק מהמציאות, אין לי כוח להרחיב בנושא ואם זה מעניין אותך תחפש ותמצא כמה עובדות שאיתן לא תוכל להתווכח.
אני בשלי? שיקרתי כשאמרתי שהיה יציע גדוש בדגלי פלסטין ואוהדים שמתגרים ומעוררים פרובוקציות? כי אופ"א תחלוק עליך עם הקנס שהיא עומדת להטיל עליהם.
זה שכמה אוהדים ניגשו אלייך מתוך נימוס לא אומר שהם מגנים תופעה כזאת, אם יקום בקהל של באר שבע גרעין שיקלל את ראדי או לואי טאהא בגלל היותם ערבים הקהל יחרים אותם וישרוק בוז על כל פרובוקציה שיעשו ולזה קוראים גינוי, לעמוד מהצד ולסנן כמה מילות סליחה לך ולסובבים אותך לא נקרא גינוי.
מי אמר שאוהדי ביתר ירושלים גזעניים ?
לה פאמליה בורים, גזעניים, חסרי חינוך ואלימים.
שאר מאות אלפי אוהדי ביתר אינם כאלה אבל אין להם קבוצה כי יש שם השטלתות עויינת

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

(בתכל'ס יש להם את ביתר נורדיה)

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

גדי כתב:
מי אמר שאוהדי ביתר ירושלים גזעניים ?
לה פאמליה בורים, גזעניים, חסרי חינוך ואלימים.
שאר מאות אלפי אוהדי ביתר אינם כאלה אבל אין להם קבוצה כי יש שם השטלתות עויינת
עזוב גדי, לא הבנת שכולם (בביתר/בסלטיק) גזענים, אלימים, אוהדי כהנא/פלסטין וחמאס, שונאי ערבים/ יהודים ואם יש כמה שלא נוח להם עם זה, זה לא אומר כלום כי לא שאלנו את כל ה-60,000?

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

delta7 כתב: עזוב גדי, לא הבנת שכולם (בביתר/בסלטיק) גזענים, אלימים, אוהדי כהנא/פלסטין וחמאס, שונאי ערבים/ יהודים ואם יש כמה שלא נוח להם עם זה, זה לא אומר כלום כי לא שאלנו את כל ה-60,000?
כל הכבוד לך שזה מה שהצלחת להבין מההודעה שלי, אם תחזור אחורה תסתכל שלא אני העליתי את בית"ר כדוגמא אבל הסברתי שיש הרבה קווי דימיון בין שני הקהלים. גם לא אמרתי שכל אוהדי סלטיק הם פרו פלסטיניים ואנטי ישראלים אבל מה לעשות שאי אפשר לגבש דעה על כל אוהד בנפרד וצריך להתייחס לרוב המוחלט (שנראה שאתה לא מבין באיזה צד נמצא) ולא לכמה אנשים שפגשת בדרך. אם אוהדי בית"ר השפויים הם שבויים של שאר הקהל הגזעני והמתלהם שלהם ששולט במועדון כך גם אותם אוהדי סלטיק השפויים שהם בגדר מיעוט אל מול האוהדים האנטי ישראלים והפרובוקטיביים. מצחיק בעיניי שזה נושא לויכוח.
אי אפשר להזיז אנשים כמוך מדעתם ואני מניח שגם אם הייתי מביא לכאן כמה עובדות על אוהדי סלטיק בפרט ועל סקוטלנד בכלל הן לא יוכלו לבלבל אותך, אז נסכים שלא להסכים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

delta7 כתב: עזוב גדי, לא הבנת שכולם (בביתר/בסלטיק) גזענים, אלימים, אוהדי כהנא/פלסטין וחמאס, שונאי ערבים/ יהודים ואם יש כמה שלא נוח להם עם זה, זה לא אומר כלום כי לא שאלנו את כל ה-60,000?
מצטער אחי,לא מקבל את התאזה הזאת.
לצערנו אי אפשר להפריד את הפוליטיקה מהספורט בטח ובטח בהקשר שלנו.
אם אוהדי סלטיק וזה לא משנה כרגע אם הם מיעוט,מרשים לעצמם לערב פוליטיקה"בשם ההזדהות עם העם הפלסטיני" אז כן הם לא שונים מלה פמיליה וארגונים אחרים.
זה סבבה להגיד שהם מיעוט בשם ההתלהבות מהאיצטדיון והעידוד,אבל הם לא שונים.
וכן,אני קודם כל ישראלי לפני שאני אוהד הפועל.
מצטער לא קונה את סיסמאות השקל ורבע "מייצגים את הפועל",קשקוש!! מה זה בכלל הפועל שהוא צריך ייצוג? ארגון מושחת ומסועף.
ולכן כאן בארץ הם צריכים לקבל את אותו היחס בדמות דגלי ישראל וגלזגו ריינג'רס!

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אדום, הוא לא אמר (לפחות מה שאני הבנתי) שהם שונים מלה פימליה וכאלה. הוא התכוון שלא כל אוהדי סלטיק הם כאלה.

ומה יש לכולם מריינג'רס פתאום נהיו הBFF שלנו.

עידן כתב בפוסט שלדעתי נמחק כבר מהפייסבוק, דגלי ישראל לא יביאו לך ניצחון ותמיכה. יביאו לך מקסימום גאווה פטריוטיות.

פטריוטית בתחת שלי כשבפעם הבאה נשמע על פערים בין הפריפריה למרכז ועל זה שכבר 80 שנה מחפשים להביא מיטות טיפול לבית החולים סורוקה למרות שהתקציב אושר ואילו באיכילוב שבוע אחרי אישור התקציב כבר הגיעו.

כל מי שבוער לו בנשמה להניף דגלי ישראל בטרנר יוכל לעשות זאת בקרוב כי הנבחרת הצעירה אמורה להגיע למגרש.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

The red one כתב:אדום, הוא לא אמר (לפחות מה שאני הבנתי) שהם שונים מלה פימליה וכאלה. הוא התכוון שלא כל אוהדי סלטיק הם כאלה.

ומה יש לכולם מריינג'רס פתאום נהיו הBFF שלנו.

עידן כתב בפוסט שלדעתי נמחק כבר מהפייסבוק, דגלי ישראל לא יביאו לך ניצחון ותמיכה. יביאו לך מקסימום גאווה פטריוטיות.

פטריוטית בתחת שלי כשבפעם הבאה נשמע על פערים בין הפריפריה למרכז ועל זה שכבר 80 שנה מחפשים להביא מיטות טיפול לבית החולים סורוקה למרות שהתקציב אושר ואילו באיכילוב שבוע אחרי אישור התקציב כבר הגיעו.

כל מי שבוער לו בנשמה להניף דגלי ישראל בטרנר יוכל לעשות זאת בקרוב כי הנבחרת הצעירה אמורה להגיע למגרש.
שטויות.
שתסתובב קצת בעולם (ולא רומניה לא נחשב) אתה תבין שאין כמו המדינה שלנו.
כן אני פטריוט גאה אפילו,מה הבעיה בזה בדיוק?
וכן שמלכלכים על המדינה שלי ולא משנה כמה בעיות יש כאן אז אז אני מתייצב לדגל ואם צריך להרים להם דגל ישראל מול הפרצוף הסקוטי המסריח שלהם,אז כן אני יעשה את זה כמו גדול.
פתאום נהיו לי כאן כולם חברי מעמד הפועלים,מייצגים את הפועל עלק!
מי שאין לו כבוד למדינה שלו ולא משנה מה הוא חושב עליה לא צריך להיות כאן.
ולאו דווקא כיוונתי אליך אלה לתוכן הדברים.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

שליחה על ידי YallaHapoel »

South Boy כתב: אי אפשר להזיז אנשים כמוך מדעתם ואני מניח שגם אם הייתי מביא לכאן כמה עובדות על אוהדי סלטיק בפרט ועל סקוטלנד בכלל הן לא יוכלו לבלבל אותך, אז נסכים שלא להסכים.
עריכה: זוהי תגובה של רוני (delta7), גל שינה לי שם משתמש... :)

נראה גם שאי אפשר להזיז אנשים כמוך מדעתם... :)
כנראה שהדיון מיצה, אז כמו שציינת, נסכים שלא להסכים.
ושוב, מתנצל על ההתבטאות הקודמת שלי, אכן לא במקומה.
נערך לאחרונה על ידי YallaHapoel ב 20 אוגוסט 2016, 21:34, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

אדום זקן כתב: מצטער אחי,לא מקבל את התאזה הזאת.
לצערנו אי אפשר להפריד את הפוליטיקה מהספורט בטח ובטח בהקשר שלנו.
אם אוהדי סלטיק וזה לא משנה כרגע אם הם מיעוט,מרשים לעצמם לערב פוליטיקה"בשם ההזדהות עם העם הפלסטיני" אז כן הם לא שונים מלה פמיליה וארגונים אחרים.
זה סבבה להגיד שהם מיעוט בשם ההתלהבות מהאיצטדיון והעידוד,אבל הם לא שונים.
וכן,אני קודם כל ישראלי לפני שאני אוהד הפועל.
מצטער לא קונה את סיסמאות השקל ורבע "מייצגים את הפועל",קשקוש!! מה זה בכלל הפועל שהוא צריך ייצוג? ארגון מושחת ומסועף.
ולכן כאן בארץ הם צריכים לקבל את אותו היחס בדמות דגלי ישראל וגלזגו ריינג'רס!

אגיב למספר דברים:

1) מסכים שהם לא שונים במהותם מלה פמיליה ודומיהם, אך כמו שלה פמיליה ותומכיו הם רק חלק מקהלה של ביתר (אם כי חלק צעקני ורעשני) כך גם החלאות מגלזגו. אין לי סטטיסטיקה מדויקת (וכפי הנראה לא קיימת כזו) אך להערכתי חלקם של לה פמיליה ותומכיה מתוך קהלה של ביתר גדול משמעותית מחלקם של החלאות מכלל קהלה של סלטיק.

2) לא כ"כ ברורה לי כל ההתיחסות שלך ל"קודם כל ישראלי" "מייצגים את הפועל" וכיו"ב. איפה ציינתי שאני מייצג את הפועל ולא את ישראל או שאני לא קודם כל ישראלי? נראה לי שהתבלבלת בתגובות (ןהמשכת בזה בהודעה נוספת בהמשך, אם כוונתך אלי). אני זה שתולה דגל ישראל בכל איצטדיון שאנו מבקרים בו בחו"ל (ספליט, תון, טירספול, גלזגו...), אני זה שמעבר ל-4 שנות צבא עשה במשך השנים כאלף ימי מילואים, אני זה שעם כל ההערכה שלי לברק בכר עד היום לא נוח לו עם "עברו הצבאי"ו כיו"ב אז ההפך הוא הנכון, אנחנו הפועל באר שבע, אלופת ישראל ומייצגים קודם כל את המדינה שלנו. בבקשה אל תלמד אותי פטריוטיות מהי.
נערך לאחרונה על ידי YallaHapoel ב 20 אוגוסט 2016, 21:38, נערך 4 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

The red one כתב:אדום, הוא לא אמר (לפחות מה שאני הבנתי) שהם שונים מלה פימליה וכאלה. הוא התכוון שלא כל אוהדי סלטיק הם כאלה.

תודה רבה.
נערך לאחרונה על ידי YallaHapoel ב 20 אוגוסט 2016, 21:34, נערך פעם 1 בסך הכל.

שלח תגובה