אני אתייחס לתגובה שלך משפט אחרי משפט. קודם כל לא ערכתי שום מחקר ואני לא מבין מה אתה רוצה מחיי, כשאמרתי יכלו לקבל יותר הערכה התכוונתי ממני באופן אישי כאחד שהתרשם מהעידוד שלהם אבל נגעל מהפרובוקציות ועירוב הפוליטיקה, זה מדד סובייקטיבי שאין לו שום קשר לנושא שאנחנו מדברים עליו נכון?delta7 כתב: אין פה עניין של דעה כלל ועיקר, אין לי בעיה עם דעות, יש לי בעיה עם עובדות ועם עיוות של המציאות כפי שאתה מעלה על הכתב.
ערכת איזה מחקר על הסקוטים ע"מ לקבוע קביעות נחרצות כגון: "היו יכולים לקבל הרבה יותר הערכה אם לא ההתעקשות שלהם להיות עאלק נאורים, חבורת חלאות אנטישמיות מטונפות הלוואי יקרוס להם האיצטדיון והם בתוכו"?
היית בימים האחרונים ברחובות גלזגו כדי לכתוב: "כמה באו לדבר איתך? כמה הרימו דגלי פלסטין קראו קריאות על יהודים וחמאס וניסו להתגרות באוהדי באר שבע ברחובות גלאזגו?"?
כותבים לך פה אנשים שהיו במשחק שסקוטים רבים התנצלו, הרגישו לא נוח, הרגישו צורך להביע את ההסתייגות שלהם מ"המופע הפלסטיני" ואתה בשלך "מעבר ליציע שלם שהתמלא בדגלי פלסטין זאת אג'נדה שמניעה את רובו המוחלט של קהל האוהדים שלהם שגדול הרבה יותר מהלה פמיליה או מכל קהל בישראל. אוהדי סלטיק גם אלו המעודנים ביותר הם חלק מפעילות אנטי ישראלית שיסודותיה מגיעים מגישה אנטישמית" ומוסיף וכותב דבר שעובדתית אינו נכון: "וגם אם הם לא עמדו עם דגלי פלסטין בסלטיק פארק הם עדיין חלק מאותה אג'נדה כל עוד הם לא מגנים התנהגות כזאת".
אני אשאל שוב, כמה סקוטים ניגשו לדבר אתכם? חמש? עשר? עשרים? מאה? כמה הם בהשוואה למניפי הדגלים ותומכי חמאס שהכניסו ניחוח פוליטי למפגש הזה? למה אוהדי בית"ר הם גזענים למרות שיש חלק מסוים בקהל שלהם ש"התנצלו, הרגישו לא נוח, הרגישו צורך להביע את ההסתייגות שלהם" מהמופע הגזעני והימני הקיצוני של שאר אוהדי בית"ר אבל כשסלטיק עושים את זה אז מדובר במשהו שולי בעל היקף הרבה יותר קטן? כי כמה סקוטים באו להתנצל בפנייך? זאת האג'דנה שמניעה את רוב הקהל שלהם ואפילו את רוב המדינה שלהם, ועם כל הכבוד לשהותך הקצרה בסקוטלנד ובסלטיק פארק אני ממליץ לך לקרוא קצת על ארגוני האוהדים שלהם ועל שיעור האנטישמיות והפעולות האנטי הישראליות של המדינה הזאת כדי להבין מה ההיקף של התופעה הזאת שאתה מתעקש לעשות ממנה פרובוקציה של מיעוט למרות שזה רחוק מהמציאות, אין לי כוח להרחיב בנושא ואם זה מעניין אותך תחפש ותמצא כמה עובדות שאיתן לא תוכל להתווכח.
אני בשלי? שיקרתי כשאמרתי שהיה יציע גדוש בדגלי פלסטין ואוהדים שמתגרים ומעוררים פרובוקציות? כי אופ"א תחלוק עליך עם הקנס שהיא עומדת להטיל עליהם.
זה שכמה אוהדים ניגשו אלייך מתוך נימוס לא אומר שהם מגנים תופעה כזאת, אם יקום בקהל של באר שבע גרעין שיקלל את ראדי או לואי טאהא בגלל היותם ערבים הקהל יחרים אותם וישרוק בוז על כל פרובוקציה שיעשו ולזה קוראים גינוי, לעמוד מהצד ולסנן כמה מילות סליחה לך ולסובבים אותך לא נקרא גינוי.