סיכום ביינים - הסגל.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ניב

סיכום ביינים - הסגל.

שליחה על ידי ניב »

כמובן שהסגל עוד ישתנה והערכה שלי שיגיעו עוד 4 שחקנים לפחות לקבוצה.

אבל בואו נראה מה מצב הסגל בימים אלו.

שוער:
קאלה - שוער ראשון.
אורי מכלוף - שוער שני.

על פניו העמדה הזאת נראית הכי בטוחה והכי פחות בעייתית, קאלה שוער בעל שיעור קומה ואני מאמין שיתרום מאוד להגנה שלנו. שיהיה בהצלחה.

הגנה:
נדב קידר(בלם) - צפוי להישאר.
יניב אלול(בלם) - יישאר.
לירון זרקו(בלם) - צפוי לעזוב.
רועי סבג(בלם) - צפוי לעזוב.
דנילו מוריירה(בלם) - הגיע העונה.
דודי פדלון(מגן) - צפוי להישאר בכל מקרה.
אביתר אילוז(מגן) - יחתום על חוזה בימים הקרובים.

לגביי הבלמים, כפי שאני קורא את המפה אני לא רואה סיכוי שלירון זרקו ורועי סבג ישארו בקבוצה, לירון זרקו כבר שמענו בימים האחרונים שהוא בדרך החוצה אני מאמין שגם סבג.
נדב קידר, למרות העונה החלשה יחסית שלו אני הייתי נותן לו ניסיון נוסף, בל נשכח לצידי מי הוא שיחק כל העונה, מר יניב אלול, יכול להיות שליד בלם בעל שיעור קומה זה יראה טוב יותר.
יניב אלול ישאר בכל מקרה מכיוון שמחזיק בחוזה לעונה נוספת, לדעתי? אופציה שנייה מהפסל.
צריך להביא : בלם ישראלי נוסף.

לגביי המגנים, יש 2 כאלה, אחד בכל צד.
אילוז לדעתי לא ראוי ללבוש את חולצת ההרכב הראשון של הקבוצה בליגת העל ואני לא בטוח שזה צעד חכם לתת לו את התפקיד.
לגביי פדלון, אני חושב שיכול להסתדר יפה בליגת העל למרות הכל אבל אם מגיע רוני גפני אני חושב שיהיה יותר טוב.
צריך להביא: מגן נוסף. באחד משני הצדדים, להביא שני מגנים זה לא ריאלי וצריך להבין שאי אפשר להחליף 11 שחקנים.

ניתן לשחרר: שני הבלמים - לירון זרקו ורועי סבג.

קישור:
אלעד בונפלד
מאור מליקסון
איגור קוסטרוב
ג'סטין זולו
דנדי אוקוגו
זיו כבדה
יוסי אלקיים
זוהר חוגג
ארז מסיקה
אייל שן

טוב אז מדובר בעמדה הכי מעובה של הקבוצה, אולי אפילו יותר מידי, על כל עמדה בקישור יש פחות או יותר 3 שחקנים וזה מיותר.
צריך להביא: קשר זר טכני. אשר יסדר את העניינים במרכז המגרש, ידע להוציא התקפות בצורה טובה.

ניתן לשחרר: זולו, זוהר חוגג, קוסטרוב ויוסי אלקיים בסימן שאלה. - את זולו וקוסטרוב כמובן יש להשאיל את זוהר חוגג יש לשחרר, עם כל האהבה שלי לשחקנים האלה, ואני באמת מעריך אותם זה יהיה לא נורמלי כמות הקשרים בעונה הקרובה, וגם השחקנים הללו מוטב לו יצברו דקות בקבוצות אחרות בטח ובטח זולו וקוסטרוב להם חוזים ארוכי טווח בקבוצה. לגביי יוסי אלקיים, קשה לי להחליט, מצד אחד שחקן צעיר ומוכשר שיש לו עתיד בקבוצה, מצד שני בונפלד מליקסון וכבדה וכנראה קשר זר - 4 שחקנים איתם צריך להלחם על המקום ההרכב משאיר את החחלטה לגיא עזורי.

חלוצים:
אוהד קדוסי
חנן פדידה
רפי עמוס (ספק חלוץ)

דיברו על העמדה המעובה ביותר וזאת ללא ספק העמדה החסרה ביותר, שני שחקנים וחצי זה בהחלט לא מתאים לקבוצה בליגה מקצוענית ואין ספק שצריך להגיע חלוץ לקבוצה.
צריך להביא: חלוץ ישראלי וחלוץ זר. אז נכון שיש לנו את קדוסי אך יחד עם זאת אני יוצא מנקודת מחשבה שיש ליצור תחרות בריאה על ההרכב, מוטב יהיה אילו יקרא גיא עזורי לקדוסי לשיחה יסביר לו את המצב ויגיד לו שהוא מאמין בו ומצפה שילחם על מקומו בהרכב.

ההרכב נכון לעכשיו :
קאלה
אילוז --- קידר-----דנילו----פדלון.
----------שן-----אוקוגו-------
מסיקה-----------------מליקסון
---------קדוסי----פדידה------

כאשר בעמדות הקישור יש כל הזמן מלחמה על חולצת ההרכב עם בונפלד וכבדה.

דעתכם?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

Re: סיכום ביינים - הסגל.

שליחה על ידי אימפריה באדום »

פדידה חלוץ?נקווה שיביאו חלוץ רמה שתתאים לפחות לליגת העל.פדידה על כל הכבוד מתאים ללאומית או ל 10 דקות בליגת העל.

סמל אישי של משתמש
Marin

שליחה על ידי Marin »

מגן ימני אין צורך להביא.אני די סומך על אביתר,אבל אם הוא יגלה יכולת לא טובה דנדי יכול למלא את מקומו יפה מאוד לדעתי.מגן שמאלי לא הייתי מתנגד אליו למרות שפדלון זה לא הדבר הכי בעייתי כרגע.

בעמדת הבלמים אני בדילמה נוראית.דנילו כמובן צפוי לחתום אבל לצידו אין לי מושג מי יהיה.אני חושב שנדב קידר ליד בלם יותר מנוסה יכול להיות יותר טוב בהרבה ליד אלול.בכל מקרה חובה להביא בלם ישראלי שיהיה או בספסל או בהרכב במקרה של יכולת לא טובה של קידר או של דנילו.

בקישור האחורי אני לא יודע אם גיא עזורי מתכנן להביא לאייל שן את חולצת ההרכב.העמדה היחידה שתפוסה בקישור היא הקשר השמאלי של מסיקה,כל השאר אין לי מושג מי ישחק.הייתי מביא אולי עוד קשר עושה משחק.לטעמי בונפלד חייב להיות הקפטן ובהרכב הפותח.

חלוצים יש צורך להביא עוד חלוץ זר וחלוץ ישראלי,או 2 חלוצים זרים שאחד מהם לפחות הוא תותח רציני.אין לי מושג מה יהיה עם קדוסי,ופדידה לא שחקן הרכב.קדוסי יכול להיות בכיף חלוץ בליגת העל של 16 קבוצות,אבל לדעתי הוא חייב לידו מישהו טוב מאוד.

אני מאמין שיביאו עוד 3-4 שחקנים,נקווה שיספקו את הסחורה.

סמל אישי של משתמש
נאור סייס
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי נאור סייס »

את ההרכב אתה לא יכול בכלל להעריך כי אני בטוח שיהיה עוד לא מעט שינויים.
לגבי יוסי אלקיים בחיים לא לשחרר !
שחקן צעיר ומוכשר מאוד ממה שהספקנו לראות, אני בטוח שיהיה לו עתיד.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva

רק הפועל !

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אני חולק עליך בעניין השחרור של אלקיים וחוגג. את אלקיים להשאיר כתחרות על חולצת ההרכב ואת חוגג צריך לבדוק פרטנית (ורפואית) האם מסוגל לעמוד במאמץ (עאלק) אינטנסיבי ובהתאם לתוצאות הבדיקות לקבל החלטה.
בלם נוסף ישראלי זה משהו שהוא בגדר חובה!!!! אחרת אלול מחליף ראשון וזו בעיה קשה.
עוד שני חלוצים ואפשר להגיד שסגרנו לחלוטין את החלק הקידמי, כאשר קיימת עוד אופציה להביא מגן שיכול לשחק בשני האגפים על-מנת ליצור תחרות (עדיף שתהיה נטיה לשמאל, כי אוקוגו יכול לאייש את הימנית במקום אביתר)...
בגדול? שתתחיל כבר הליגה ! משעמם!

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

איך זה שאלול הזה נשאר וזרקו שרק הוכיח את עצמו כבלם (לפחות יותר מאלול ) עוזב?!
צריך להביא מגן.
צריך לא לשחרר את זולו, שכל מה שהוא עשה הוא עשה טוב, אפילו במשחק המפורסם שבו נכנס פדידה במקום זרקו וזולו תפס את מקומו כבלם. שחקן זר צעיר, שפשוט צריך לגדול כאן, לרצות להישאר כאן כי הוא גדל כאן (אם כבר דברים על שחקני בית:S). יש סיבה להשקיע בבחור.
גם את אלקיים אפשר להשאיר. בעיקר כי אוקונדו באמת יכול לשחק בהגנה ואז ויתרנו על נושא המגן.
צריך להביא חלוץ ישראלי איכותי.

ולפי מה שהבנתי מסיקה מסוגל לשחק גם בהגנה לא? אני לא סגורה בדיוק על איזה תפקיד.

בסה"כ לא נראה כאילו נעשה חיזוק מאוד רציני מעבר לוער ולבלם הזר. לא מסיקה ולא שן מהוים איזשהו שינוי רציני או חיזוק רציני במצב הקבוצה. נראה מה יהיה. שבוע טוב.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

עדיין חסר מגן ימני ובלם ומבחינתי כל עוד אביתר בהרכב אין הגנה.
גם בהתקפה יש מקום לשינויים אבל עדיין מוקדם, הליגה מתחילה עוד חודשיים והרבה
מים עוד יזרמו בנהר. אני יכול לקוות שהרכש המוצלח של העונה הבאה עוד בדרך.

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

ניב כתב:כמובן שהסגל עוד ישתנה והערכה שלי שיגיעו עוד 4 שחקנים לפחות לקבוצה.

אבל בואו נראה מה מצב הסגל בימים אלו.

שוער:
קאלה - שוער ראשון.
אורי מכלוף - שוער שני.

על פניו העמדה הזאת נראית הכי בטוחה והכי פחות בעייתית, קאלה שוער בעל שיעור קומה ואני מאמין שיתרום מאוד להגנה שלנו. שיהיה בהצלחה.

הגנה:
נדב קידר(בלם) - צפוי להישאר.
יניב אלול(בלם) - יישאר.
לירון זרקו(בלם) - צפוי לעזוב.
רועי סבג(בלם) - צפוי לעזוב.
דנילו מוריירה(בלם) - הגיע העונה.
דודי פדלון(מגן) - צפוי להישאר בכל מקרה.
אביתר אילוז(מגן) - יחתום על חוזה בימים הקרובים.

לגביי הבלמים, כפי שאני קורא את המפה אני לא רואה סיכוי שלירון זרקו ורועי סבג ישארו בקבוצה, לירון זרקו כבר שמענו בימים האחרונים שהוא בדרך החוצה אני מאמין שגם סבג.
נדב קידר, למרות העונה החלשה יחסית שלו אני הייתי נותן לו ניסיון נוסף, בל נשכח לצידי מי הוא שיחק כל העונה, מר יניב אלול, יכול להיות שליד בלם בעל שיעור קומה זה יראה טוב יותר.
יניב אלול ישאר בכל מקרה מכיוון שמחזיק בחוזה לעונה נוספת, לדעתי? אופציה שנייה מהפסל.
צריך להביא : בלם ישראלי נוסף.

לגביי המגנים, יש 2 כאלה, אחד בכל צד.
אילוז לדעתי לא ראוי ללבוש את חולצת ההרכב הראשון של הקבוצה בליגת העל ואני לא בטוח שזה צעד חכם לתת לו את התפקיד.
לגביי פדלון, אני חושב שיכול להסתדר יפה בליגת העל למרות הכל אבל אם מגיע רוני גפני אני חושב שיהיה יותר טוב.
צריך להביא: מגן נוסף. באחד משני הצדדים, להביא שני מגנים זה לא ריאלי וצריך להבין שאי אפשר להחליף 11 שחקנים.

ניתן לשחרר: שני הבלמים - לירון זרקו ורועי סבג.

קישור:
אלעד בונפלד
מאור מליקסון
איגור קוסטרוב
ג'סטין זולו
דנדי אוקוגו
זיו כבדה
יוסי אלקיים
זוהר חוגג
ארז מסיקה
אייל שן

טוב אז מדובר בעמדה הכי מעובה של הקבוצה, אולי אפילו יותר מידי, על כל עמדה בקישור יש פחות או יותר 3 שחקנים וזה מיותר.
צריך להביא: קשר זר טכני. אשר יסדר את העניינים במרכז המגרש, ידע להוציא התקפות בצורה טובה.

ניתן לשחרר: זולו, זוהר חוגג, קוסטרוב ויוסי אלקיים בסימן שאלה. - את זולו וקוסטרוב כמובן יש להשאיל את זוהר חוגג יש לשחרר, עם כל האהבה שלי לשחקנים האלה, ואני באמת מעריך אותם זה יהיה לא נורמלי כמות הקשרים בעונה הקרובה, וגם השחקנים הללו מוטב לו יצברו דקות בקבוצות אחרות בטח ובטח זולו וקוסטרוב להם חוזים ארוכי טווח בקבוצה. לגביי יוסי אלקיים, קשה לי להחליט, מצד אחד שחקן צעיר ומוכשר שיש לו עתיד בקבוצה, מצד שני בונפלד מליקסון וכבדה וכנראה קשר זר - 4 שחקנים איתם צריך להלחם על המקום ההרכב משאיר את החחלטה לגיא עזורי.

חלוצים:
אוהד קדוסי
חנן פדידה
רפי עמוס (ספק חלוץ)

דיברו על העמדה המעובה ביותר וזאת ללא ספק העמדה החסרה ביותר, שני שחקנים וחצי זה בהחלט לא מתאים לקבוצה בליגה מקצוענית ואין ספק שצריך להגיע חלוץ לקבוצה.
צריך להביא: חלוץ ישראלי וחלוץ זר. אז נכון שיש לנו את קדוסי אך יחד עם זאת אני יוצא מנקודת מחשבה שיש ליצור תחרות בריאה על ההרכב, מוטב יהיה אילו יקרא גיא עזורי לקדוסי לשיחה יסביר לו את המצב ויגיד לו שהוא מאמין בו ומצפה שילחם על מקומו בהרכב.

ההרכב נכון לעכשיו :
קאלה
אילוז --- קידר-----דנילו----פדלון.
----------שן-----אוקוגו-------
מסיקה-----------------מליקסון
---------קדוסי----פדידה------

כאשר בעמדות הקישור יש כל הזמן מלחמה על חולצת ההרכב עם בונפלד וכבדה.

דעתכם?
אם יוסי אלקיים משוחרר רצוי לסגור את מחלקת הנוער סופית!!!

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

שליחה על ידי אימפריה באדום »

אדומתוק כתב:אם יוסי אלקיים משוחרר רצוי לסגור את מחלקת הנוער סופית!!!
מה עם צחי מכלוף?

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אימפריה באדום כתב: מה עם צחי מכלוף?
צחי מכלוף חייב להישאר בנוער עוד עונה ולנסות להחזיר את הנוער לליגה הבכירה.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אי אפשר להחליף קבוצה שלמה בעונה. צריך להשאיר את החלקים היותר חזקים ובמקרה שלנו מדובר בקישור ההתקפי.

את ההגנה כמובן חובה צריך לחזק בעוד בלם ישראלי ומגן ימני, את פדלון צריך להחתים לדעתי בכל מקרה, גם אם יגיע מגן אחר.

עוד חלוץ אחד לפחות כמובן, לא בסגנון של קדוסי אלא יותר חזק גבוה ועם משחק ראש טוב. מאחר ויש לנו קישור התקפי מאוד מעובה נוכל להסתדר גם רק עם עוד חלוץ אחד ולשחק עם חמישה קשרים לפעמים (רק שזה שי! לא ישמע אותי).

בקישור ההתקפי אין יותר מה לגעת, זאת העדיפות האחרונה. נכון, מליקסון, בונפלד, כבדה, אלקיים,אילוז, מכולם לא ממש ברור מה נקבל העונה, אבל זה השלד שבנינו וצריך לתת לו את הצ'אנס לרוץ. עם הגנה יציבה גם בעונה לא טובה של כולם זה לא ייגמר במאבקי תחתית.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אני גם מסכים שצריכים להביא בלם ישראלי (סטרול? חיימוביץ'?) ליד הבלם הזר, אבל זה לא בזבוז אדיר להחזיק 4 בלמים בקבוצה?
למרות שכפי שהסגל נבנה, לפחות על הנייר, יהיו עמדות שבהם יהיו לנו עודף שחקנים, כמו האגפים בקישור אילוז, אלקיים, מליקסון, כבדה ומסיקה, והקישור האחורי עם שן, אוקוגו ואסולין.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה