אסי, דגים כתב:
זה מה שהם אמרו עלינו שנה שעברה...
ולצורך העניין מכבי פ״ת קבוצה מצויינת. ניצחנו אותם 10 משחקים ברציפות ולכל דבר יש סוף. צפה לביזבוזי זמן, מתפרצות מהירות וקבוצה שבאה להילחם בך עד הסוף
11 עם גביע המדינה.
אסי, דגים כתב:
זה מה שהם אמרו עלינו שנה שעברה...
ולצורך העניין מכבי פ״ת קבוצה מצויינת. ניצחנו אותם 10 משחקים ברציפות ולכל דבר יש סוף. צפה לביזבוזי זמן, מתפרצות מהירות וקבוצה שבאה להילחם בך עד הסוף
כנראה שלא הייתי ברור.ForeverRed כתב: לא דיברתי על הכרטיסים.
הגבתי לאריאל שנימק את טיעוניו בכך שהמועדון "רודף" מוכרים פיראטיים.
לא ראיתי שבקבוצות אחרות המחירים זולים יותר.
גם לציפיות שלנו מהמועדון צריך להיות גבול.
drorhalperin כתב:גם אני חושב שלנאחס בחיפה צריך להיות סוף, אבל כבר 20 שנה הוא לא מגיע
אריאל2 כתב: כנראה שלא הייתי ברור.
אלו דברים שונים שבאים כחלק מהתפתחות המועדון.
יציאה מעולם החלטורה, הנוסטלגי לעיתים, שהיא דבר מבורך, כמו שמירה על זכויות המותג ורדיפת חאפרים (אני בעד) וגם מנוי אלקטרוני ומערכות gps.
ומנגד, העלמות שחקני הבית, העלאת מחירי המנויים, המחיר של המנוי לליגה האירופית וכל נושא מנויי הילדים , הערת המועדון בנוגע לכרטיסים במולודובה, מחירים הדילים הרשמיים בשלבי המוקדמות, המחירים בחנות האוהדים וכו וכו.
כרגע הקבוצה מצליחה ויש ביקוש מעל ההיצע, אבל יש גבול כמה אפשר וצריך לנצל את זה. לדעתי הגזימו.
צודק, זה איפשהו באמצע. מבאס אבל מובן.אורי אדום בנשמה כתב:
מסכים בהחלט עם רוח הדברים, רק עם הסתייגות קלה לעניין שחקני הבית. מה לעשות שרובם המכריע לא ברמה של קבוצה שרוצה אליפות?
מגיעים אחרי מנוחה עם אנרגיות למשחק בית.simply-red כתב:תחושת בטן.. מאבדים נקודות מחר..
זו לא הגישהForeverRed כתב: מגיעים אחרי מנוחה עם אנרגיות למשחק בית.
לא אמורה להיות בעיה.
+38828959520293848182849OMERREMO33 כתב:השאלה שתכריע את כל הדיון היא:
מתי תבין ש
כן יש הבדל (אצל כללללל הקבוצות,כולל אלו עם "מאות" אלפי אוהדים) בביקוש למשחקים, וזה לא מעיד על צורך בהגדלת המגרש???
האם רצוי 30 אלף? לא.
האם 16 אלף מספיק? כן.
האם 20 אלף היה בהכרח גורם ליותר מנויים ויותר "נדבקים בנגיף"? כן.
האם כל השאלות רלוונטיות כשטרנר רק בן שנה להגדלה שלו(אם בכלל אפשרית) תעלה הון? לא.
זהו,אתה לא חייב בכל משחק " קטן" לעלות את אותו נושא טחון.
oranu כתב: +38828959520293848182849
כן, טוענים שלא הפסיקו שום הסכם הדדיות ועם מכבי פתח תקווה זה לא יצא לפועל כי הם נזכרו מאוחר.The red one כתב:תגיד, יצא לכם להעלות בפני ההנהלה את עניין מחירי הכרטיסים?