לעונה או לכל תקופת החוזה? אני זוכר שבזמנו החתמנו את ברדה על מיליון דולר נטו לשלוש עונותNoam98 כתב:התבלבלתם, הוא מדבר ביורו(לכאורה לכאורה).
1.7 ברוטו זה אומר בערך מיליון יורו נטו, פרופורציה, המשכורת של זהבי לפני שיצא.
מאור בוזגלו
Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: מאור יעזוב אחרי אולימפיאקוס
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לעונה...dor69 כתב: לעונה או לכל תקופת החוזה? אני זוכר שבזמנו החתמנו את ברדה על מיליון דולר נטו לשלוש עונות
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בהתחלה כתבו שקל, כנראה הבינו את הטעות ותיקנו ליורו.
בכל מקרה, 800 אלף יורו נטו לעונה- אני לא יודע מי יותר בנאדם הזוי, העורך של ספורט 1 או יעקב בוזגלו.
בכל מקרה, 800 אלף יורו נטו לעונה- אני לא יודע מי יותר בנאדם הזוי, העורך של ספורט 1 או יעקב בוזגלו.
פאונד.דר אדום בנשמה כתב:הוא מדבר על 1.7 מיליון אירו...
עירקיdelta7 כתב: פאונד.
שמעתי עלה חבל על הזמן
הנפצה של ספורט 1- גם משפחת בוזגלו לא עד כדי כך הזוייה לבקש מיליון אירו לעונה נטו (זה פי ארבעה ממה שהוא מרוויח עכשיו)
תודה רבה.dor69 כתב:הנפצה של ספורט 1- גם משפחת בוזגלו לא עד כדי כך הזוייה לבקש מיליון אירו לעונה נטו (זה פי ארבעה ממה שהוא מרוויח עכשיו)
אתה טועה אח, יש הקלטה שרצה בוואטסאפ שיעקב אומר בפירוש שהוא קיבל הצעה של אותם תנאים הקיימים לעונה אחת בלבד והוא הגיש הצעה נגדית של מעל 2 מיליון יורו ברוטו לעונה ולא קיבל עליה מענה.dor69 כתב:הנפצה של ספורט 1- גם משפחת בוזגלו לא עד כדי כך הזוייה לבקש מיליון אירו לעונה נטו (זה פי ארבעה ממה שהוא מרוויח עכשיו)
כששאלו אותו מדוע להגיש הצעה כשהתשובה ידועה מראש הוא אמר כמו שהם הציעו לי הצעה לא ריאלית החזרתי להם באותו מטבע, אני שמעתי את זה אצלי בפלאפון אני אפילו חושב לפי השיחה שזה היה באחד מכלי התקשורת רדיו או משהו בסגנון.
אם כך גם מבחינתו זו בדיחה. ואין מה להוסיףoranu כתב: אתה טועה אח, יש הקלטה שרצה בוואטסאפ שיעקב אומר בפירוש שהוא קיבל הצעה של אותם תנאים הקיימים לעונה אחת בלבד והוא הגיש הצעה נגדית של מעל 2 מיליון יורו ברוטו לעונה ולא קיבל עליה מענה.
כששאלו אותו מדוע להגיש הצעה כשהתשובה ידועה מראש הוא אמר כמו שהם הציעו לי הצעה לא ריאלית החזרתי להם באותו מטבע, אני שמעתי את זה אצלי בפלאפון אני אפילו חושב לפי השיחה שזה היה באחד מכלי התקשורת רדיו או משהו בסגנון.
אני לא מחסידי בוזגלו , להפך , לא רוצה באלגניסט כזה בקבוצה שלי וגם שחקן עצלן.
אבל היום לא מגיעות לו שריקות בוז יחסית למה שעשה לפני כן , הפעם דווקא הוא הוציא איזה פוסט שהוא לא מדבר ולא להקשיב , הבוז היה מיותר .
ובעקבות הבוז הפוזה שלו עלתה והוא החזיר על המגרש באותו מטבע , לא עשה כלום ולא התאמץ.
אבל היום לא מגיעות לו שריקות בוז יחסית למה שעשה לפני כן , הפעם דווקא הוא הוציא איזה פוסט שהוא לא מדבר ולא להקשיב , הבוז היה מיותר .
ובעקבות הבוז הפוזה שלו עלתה והוא החזיר על המגרש באותו מטבע , לא עשה כלום ולא התאמץ.
- red and white
- Title: Almog
אני ראיתי שהוא דווקא כן התאמץ ונתן שם כמה גליצ'ים וספרינטים, גם הבוז היה מינורי.הראל כתב:אני לא מחסידי בוזגלו , להפך , לא רוצה באלגניסט כזה בקבוצה שלי וגם שחקן עצלן.
פשוט צריך להפסיק להתייחס. אוחנה היום קנה את המקום שלו ברוטציה והמעמד של בוזגלו ירד ככל שהזמן יעבור אלא אם כן יחדש חוזה.
לא חושב שצריך לקשור את מעמדו ברוטציה לכן או לא מחדש חוזה.הפועלעולה כתב:פשוט צריך להפסיק להתייחס. אוחנה היום קנה את המקום שלו ברוטציה והמעמד של בוזגלו ירד ככל שהזמן יעבור אלא אם כן יחדש חוזה.
בוזגלו שחקן אדיר ועוד יתן לנו הרבה.
אני השונא הכי גדול של בוזגלו בפורום וגם אני נגעלתי מהשריקות למרות שהן היו מאוד מינוריות, לשם שינוי הוא לא עשה שום דבר. זכותו המלאה לסרב להצעת חוזה ואם הוא רק מנסה להרגיע את הרוחות ולא אומר שום דבר לא בסדר אני לא מבין למה שורקים לו. ואני הייתי מאלה ששרקו לו בוז ואפילו קיללו אותו מול אשקלון בגביע הטוטו.
לתת לנו הרבה הוא לא ייתן כי ימיו ספורים, מעדיף לשלב את אוחנה כמה שיותר ולהכניס אותו לעניינים בבאר שבע.
אפשר כבר להתחיל לסכם את הקדנציה של בוזגלו בבאר שבע, הוא כבר עוד מעט יהיה היסטוריה.
לתת לנו הרבה הוא לא ייתן כי ימיו ספורים, מעדיף לשלב את אוחנה כמה שיותר ולהכניס אותו לעניינים בבאר שבע.
אפשר כבר להתחיל לסכם את הקדנציה של בוזגלו בבאר שבע, הוא כבר עוד מעט יהיה היסטוריה.
לא שמתי לב לבוז בכלל, כנראה זה היה ממש בקטנה