South Boy כתב:מצטער, כל ההודעה הזאת היא גניבת דעת.
מה נלמד בדיוק? איך לעקוץ אחרי שליטה מוחלטת של היריב ולקרוא לזה "ניסיון אירופי"? יש גם ימים כאלה, היינו הרבה יותר טובים ולא ניצלנו כמה מצבים טובים בניגוד להם שניצלו את ההזדמנות היחידה שלהם במשחק וגם זה מטעות מיותרת. גם אנחנו עשינו את זה כמה פעמים לקבוצות ששיחקו הרבה יותר טוב מאיתנו.
אל תהיו מושפעים מהתוצאה, היינו צריכים לנצח לפני וגם במהלך המשחק היינו טובים יותר, יש לי קצת ביקורת על ברק שלא היה צריך לשחק עם המערך ולשנות אותו אבל קורה שיש ימים פחות טובים.
כדי לעלות נצטרך לעשות להם אותו דבר בפראג, בהסתמך אך ורק על מה שראיתי היום זה לא בלתי אפשרי.
הניסיון זה לא להתחיל בדקה 50 בגישת ״ALL IN".
בוא נראה את המחצית השניה שוב ונהיה חכמים יותר. אני ראיתי בלאגן, השחקנים הלכו קדימה ולא חזרו לעמדות ומכאן, לדעתי, השליטה במשחק עברה לספרטה.
לא הופתעתי שאכלנו עקיצה שכזאת.
CrazyRed7 כתב:
הניסיון זה לא להתחיל בדקה 50 בגישת ״ALL IN".
בוא נראה את המחצית השניה שוב ונהיה חכמים יותר. אני ראיתי בלאגן, השחקנים הלכו קדימה ולא חזרו לעמדות ומכאן, לדעתי, השליטה במשחק עברה לספרטה.
לא הופתעתי שאכלנו עקיצה שכזאת.
לא היה שום אול-אין בדקה 50. האול-אין הגיע רק אחרי הגול.
עד אז משחק מסודר בשליטה מוחלטת שלנו.
הפסדנו היום לא בגלל שהם היו טובים יותר. הפסדנו היום בגלל החוצפה לחשוב שאת ההרכב ״השני״ של קבוצה מפוארת כמו ספרטה פראג׳ אנחנו צריכים(!) לנצח, לכתוש וכל החרא הזה.
זה בדיוק מה שגרם לנו לשחק כאילו נמצאת מולנו מכבי פתח תקווה ולשחק לידיים של הצ'כים המנוסים.
מחצית ראשונה טובה, מחצית שניה נוראית של איבוד ראש.
הפסדנו בגלל שכמה אוהדים אמרו לכתוש?
אתה הרגשת על השחקנים שהם באו בשחצנות?
שיחקנו מעולה ואכלנו עקיצה. גם זה קורה.
די כבר עם השטויות
חלקכם אולי תחלקו עליי, אבל לבכר יש הרבה מניות בהפסד הזה.
לאחר שליטה מוחלטת בחצי הראשון, המחצית השנייה הפכה לרולטה רוסית לאחר ששינינו מערך.
גם החילופים איבדו לנו את האמצע ושידרו לשחקנים מסר של חוסר סבלנות.
חבל חבל חבל.
יכול להיות שהיום איבדנו סיכוי לעשות היסטוריה.
אני חושב ששיחקנו טוב מאוד ומסכים עם מי שהזכיר את ברק בכר.
השינוי מערך שלו בתחילת המחצית השנייה והכניסה של בוזגלו והחילוף ההתקפי מדיי של בן שהר גרמו למשחק שלנו להיות מפוזר ונזכרתי בימי אלישע לוי העליזים...
ForeverRed כתב:חלקכם אולי תחלקו עליי, אבל לבכר יש הרבה מניות בהפסד הזה.
לאחר שליטה מוחלטת בחצי הראשון, המחצית השנייה הפכה לרולטה רוסית לאחר ששינינו מערך.
חבל חבל חבל.
ForeverRed כתב:חלקכם אולי תחלקו עליי, אבל לבכר יש הרבה מניות בהפסד הזה.
חבל חבל חבל.
מסכים שבכר עשה שטויות אבל חלאס עם הייצר הרס עצמי, יש הרבה סיבות להתעודד.
נ
דר אדום בנשמה כתב:אני חושב ששיחקנו טוב מאוד ומסכים עם מי שהזכיר את ברק בכר.
השינוי מערך שלו בתחילת המחצית השנייה והכניסה של בוזגלו והחילוף ההתקפי מדיי של בן שהר גרמו למשחק שלנו להיות מפוזר ונזכרתי בימי אלישע לוי העליזים...
מה שייך הכניסה של בן שהר?זה היה אחרי השער. במצב הזה לא היה מה להפסיד.
ומה אתה דוחף את אלישע בכל הודעה?תתגבר כבר יא אובססיבי.
אין מה לעשות יש גם ימים כאילו.
הטענות שלי לברק הם שהחילופים שלו היו צריכים להיות מוקדם יותר הרבה יותר מוקדם.
לא מבין את ההינעלות הזאת שחילופים לא קורים לפני דקה 70.
בולשיט!! איך חיכית עם ההודעה הזאת לפני שנכנסתי לפורום ידיעתי שתיתן אחת כזאת.
שום שיעור שום נעליים עקצו אותנו וזהו.
מה באמת היה הקטע במערבי? איך נכנסו לשם אוהדים שלהם?
CrazyRed7 כתב:תלמדו. שיעור בכדורגל אירופי.
הפסדנו היום לא בגלל שהם היו טובים יותר. הפסדנו היום בגלל החוצפה לחשוב שאת ההרכב ״השני״ של קבוצה מפוארת כמו ספרטה פראג׳ אנחנו צריכים(!) לנצח, לכתוש וכל החרא הזה.
זה בדיוק מה שגרם לנו לשחק כאילו נמצאת מולנו מכבי פתח תקווה ולשחק לידיים של הצ'כים המנוסים.
מחצית ראשונה טובה, מחצית שניה נוראית של איבוד ראש.