דיס איז ספרטה :: סיכום מח׳ 3 אירופה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
simply-red

Re: דיס איז ספרטה :: סיכום מח׳ 3 אירופה

שליחה על ידי simply-red »

yedidel כתב:הצוות המקצועי עשה עבודה טובה ולא נראה שמישהו זילזל.
הבאתי את זה כדוגמא כללית בכדורגל הישראלי. אנחנו עוד לא יכולים להכריז שאנחנו מנותקים משם, ואני מאמין שעדיין מחלחל במידה מסוימת (תקשורת וכו').

גדי, אני חושב שנתנו הופעה יפה מאוד והיינו ראויים לניצחון. זה לא אומר שאין מה ללמוד מהמשחק ומהיריבה.
אפשר לבוא ולהגיד ששלטנו במשחק ועקצו אותנו. אני אומר שזה יכול לקרות עוד הרבה פעמים, יש קבוצות באירופה שחיות על זה שנים.

זה מכוער וזה באסה אבל ככה הכדורגל האירופאי כבר כמה שנים, באים להוציא תוצאה בחוץ ויתפוצץ הסגנון.
כתבתי כבר במקום אחר שיש לנו התקפה שפשוט כיף לראות, כולל קורהוט שכל פס שלו תענוג. חסר לנו עדיין - למרות ה5-0 (שרובו הגיע ממצבים נייחים) - הפיניש. שנה שעברה ברדה חיפה על זה יפה מאוד.
אני מתכוון בדיוק למשחק כמו מול פראג, שאתה יוצא בהרגשה ששלטת ללא עוררין וכל הזמן היית ברחבה, ואז רואים תקציר ומבינים שמעבר למצב של גאדיר היו רק חצאי מצבים (אני גם התלהבתי במגרש, בתקציר די רואים שכל העדיפות של השוער שלהם הן די מובנות מאליהן).
+1
חוסר המחץ מלווה אותנו עוד מהשנה שעברה, אנחנו חייבים לקבל יותר גולים מהקשרים שלנו,עד שברדה וגדיר יכנסו בחזרה לכושר משחק/הבקעה ועד ששהר יכנס בחזרה לעניינים.

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

Re: דיס איז ספרטה :: סיכום מח׳ 3 אירופה

שליחה על ידי MikiRed »

אני מאמין שעם אוחנה יהיה שינוי.
לא שהוא יתחיל להבקיע, אבל משחק העומק שלו והתנועה הלא צפויה שלו יעזרו לשחרר פלונטרים. במשחק נגד ספרטה היה חסר מהלך לא צפוי. ראדי שהיה לו משחק לא רע, צפוי ולכן פחות מסוכן. למרות הערכתי הרבה לראדי, אני חושב שאוחנה ברוב המשחקים (לא נגד מכבי) יכול להועיל יותר.

שלח תגובה