לא מבין למה זה אמור להזיז לנו אפילו קצת.גדי כתב:
הפרנסה שלו זה לשחק כדורגל. על זה משלמים לו.
תעשה בגוגל - "בוזגלו + קוקיות" ותבין
מאור בוזגלו
Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: מאור יעזוב אחרי אולימפיאקוס
פתחו שמפניה בחולון לדעתכם בגלל הפציעה של מליקסון?
נו? והוא לא עושה את זה?גדי כתב:
הפרנסה שלו זה לשחק כדורגל. על זה משלמים לו.
תעשה בגוגל - "בוזגלו + קוקיות" ותבין
לא מתאימה לך הטרחנות הזו.
וזה לא פעם ראשונה שהוא עושה את זה. הוא לא יעלה ככה אל הדשא (בהסתמך על הפעם הקודמת).
התספורות והמראה המוחצן מוצא חן בעיניו, מה הבעיה בזה?
אפשר לצחוק עליו שזה מכוער (וזה בהחלט מכוער) אבל לנסות לקשר בין היכולת המקצועית שלו למראה החיצוני זה מביך ואלה תובנות ששמורות לאנשים מיושנים וטיפשים כמו שלמה שרף.
שיסתפר איך שבא לו ושיעשה מה שבא לו, אם לא מפריע לו שהוא נראה כמו מיילי סיירוס שיבושם לו. אין שום קשר ליכולת המקצועית שלו.
אפשר לצחוק עליו שזה מכוער (וזה בהחלט מכוער) אבל לנסות לקשר בין היכולת המקצועית שלו למראה החיצוני זה מביך ואלה תובנות ששמורות לאנשים מיושנים וטיפשים כמו שלמה שרף.
שיסתפר איך שבא לו ושיעשה מה שבא לו, אם לא מפריע לו שהוא נראה כמו מיילי סיירוס שיבושם לו. אין שום קשר ליכולת המקצועית שלו.
לי אישית לא מפריע תספורות. לא שלו ולא של אף אחד אחר.
לי מפריעה הסיבה הפאטית שבגללה הוא מסתפר בצורה כזאת.
לי מפריעה הסיבה הפאטית שבגללה הוא מסתפר בצורה כזאת.
אתם לא מבינים מה אני אומר. מצידי שיעשה רסטות או החלקה יפנית.South Boy כתב:התספורות והמראה המוחצן מוצא חן בעיניו, מה הבעיה בזה?
אני פשוט רוצה שירד לשבועיים מהכותרות. שלא ידברו עליו קצת. להרגיע את הכל. בלי פוסטים ובלי ראיונות.
לא הגיוני?
מה זה טוב כל הזמן להיות בכותרות? הרי המצב אתו נפיץ.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
הוא בשנת חוזה. חשוב בשבילו להיות בכותרות.גדי כתב:
אתם לא מבינים מה אני אומר. מצידי שיעשה רסטות או החלקה יפנית.
אני פשוט רוצה שירד לשבועיים מהכותרות. שלא ידברו עליו קצת. להרגיע את הכל. בלי פוסטים ובלי ראיונות.
לא הגיוני?
אני בטוח שהוא לא ביקש מהצלם שיצלם אותו כשעלה לאימון, ואני גם בטוח שהוא לא חשב לעצמו אני יעלה בצורה מצחיקה לאימון כדי שיצלמו אותי ואני אהיה בכותרות, אני בטוח שגם חולה תשומת לב כמוהו לא היה רוצה לעלות לכותרות בצורה כזו.גדי כתב:
אתם לא מבינים מה אני אומר. מצידי שיעשה רסטות או החלקה יפנית.
לא הגיוני?
דרך אגב, אם אני לא טועה ראיתי אותו כמה פעמים עם הצמות האלה באימונים, אני לא ספר או מטפח את השיער שלי בצורה כזאת אבל אני מניח שזה בשביל לשמור על השיער שלו או משהו כזה ולא כי זה יפה.
עזבו את השיער, אני בטוח שלא זאת הייתה הכוונה שלו.
חרטה צמות עושות נשירה חחחחSouth Boy כתב:
אני בטוח שהוא לא ביקש מהצלם שיצלם אותו כשעלה לאימון, ואני גם בטוח שהוא לא חשב לעצמו אני יעלה בצורה מצחיקה לאימון כדי שיצלמו אותי ואני אהיה בכותרות, אני בטוח שגם חולה תשומת לב כמוהו לא היה רוצה לעלות לכותרות בצורה כזו.
דרך אגב, אם אני לא טועה ראיתי אותו כמה פעמים עם הצמות האלה באימונים, אני לא ספר או מטפח את השיער שלי בצורה כזאת אבל אני מניח שזה בשביל לשמור על השיער שלו או משהו כזה ולא כי זה יפה.
עזבו את השיער, אני בטוח שלא זאת הייתה הכוונה שלו.
לא מפריע לי שיעשה תספורת של עטאף אבובילאל מצידי רק שיחק כמו שהוא יודע
זה שי !

שתהיה בריא ימתנסח בלאי, חצי שעה קראתי את ההודעה שלך כדי להבין למה התכוונת;זה שי ! כתב: חרטה צמות עושות נשירה חחחח
לא מפריע לי שיעשה תספורת של עטאף אבובילאל מצידי רק שיחק כמו שהוא יודע
זה שי !
1.חרטה, צמות עושות נשירה
2.זה חרטה שצמות עושות נשירה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לפי ההקשר זה 1Totti כתב: שתהיה בריא ימתנסח בלאי, חצי שעה קראתי את ההודעה שלך כדי להבין למה התכוונת;
1.חרטה, צמות עושות נשירה
מחכה למחר לסגור איתך חשבוןTotti כתב: שתהיה בריא ימתנסח בלאי, חצי שעה קראתי את ההודעה שלך כדי להבין למה התכוונת;
1.חרטה, צמות עושות נשירה
תבדוק אותי טוב שלא תיצא כמו בוזגלו
זה שי !

https://www.mimoona.co.il/Projects/3720" onclick="window.open(this.href);return false;
הולך לשבור את פרויקט המנואלה בטרנר. אני כבר רכשתי חבילת VIP.
לא הבנתי.South Boy כתב:https://www.mimoona.co.il/Projects/3720
זה ספר במובן של קוראים או ספר כמו זה שי!
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
לי באופן אישי זה לא משנה תספורת או ספר העיקר שזה מידי משפחת בוזגלו.