רק אני לא מבין למה השופטים לא בודקים את הדברים האלה?
אסור לא לשבת על הספסל ובטח שלא להתחמם ולהיכנס. מה עושה השופט הרביעי אם לא להיות גיבוי לטעויות של קבוצות במקרים כאלה?
izguy83 כתב:
רק אני לא מבין למה השופטים לא בודקים את הדברים האלה?
אסור לא לשבת על הספסל ובטח שלא להתחמם ולהיכנס. מה עושה השופט הרביעי אם לא להיות גיבוי לטעויות של קבוצות במקרים כאלה?
פוסט שראיתי עכשיו בפייסבוק ('הכדור ברשת') מציג נבדל ברור בגול הראשון של בית"ר. מדובר בנבדל לא שגרתי, כשהשוער מחוץ לשער ושחקני ההגנה שמאחוריו מהווים את קו ההגנה ואת השחקן שמאחור (מה שבדרך כלל השוער). לא מפריע לי הגול, כמו זה שלא הטלוויזיה ולא השופטים מודעים לחוק הנבדל במלואו ואף אחד לא הביא את זה לתשומת ליבנו.
סניור כתב:פוסט שראיתי עכשיו בפייסבוק ('הכדור ברשת') מציג נבדל ברור בגול הראשון של בית"ר. מדובר בנבדל לא שגרתי, כשהשוער מחוץ לשער ושחקני ההגנה שמאחוריו מהווים את קו ההגנה ואת השחקן שמאחור (מה שבדרך כלל השוער). לא מפריע לי הגול, כמו זה שלא הטלוויזיה ולא השופטים מודעים לחוק הנבדל במלואו ואף אחד לא הביא את זה לתשומת ליבנו.
הקוון מודע לחוקה וראיתי לא פעם ששורקים על זה וגם קשה מאוד לראות את הנבדל הזה בכל מיקרה אני חושב שזה לא ניבדל כי השוער השמיט/ניסיה לתפוס/מסר ולא עדף ולדעתי זה מהלך חדש