מיגל ויטור
Re: מיגל ויטור
רענון של אחד או שניים כל שנה, כולל שינוי בהיררכיית הרוטצייה שגם משמעותה רענון, מבורכת והכרחית. עזיבה של 4+ שחקנים תהיה קשה והרסנית.
מחליפים שניים שלושה כל פעם, לא מפרקים את השלד לגמרי.Totti כתב:הגיע הזמן שמישהו ינפץ לכם את הבועה;
"השארת הסגל הקיים" היא ממש לא ערובה להצלחה, תשאלו את מכבי או אפילו ברצלונה(אם ניתלה באילנות גבוהים לרגע), עד כמה העדר הרענון היה בעוכריהן.
לפעמים צריך לדעת, דווקא אחרי הצלחות מסחררות, לעשות קאט ולבצע שידוד מערכות.
אני לא מכוון ספציפית לויטור כמובן, אבל יש לא מעט שחקנים בסגל הקיים שנותנים היום תפוקה מדהימה שהיא קרובה מאוד לתקרת הזכוכית שלהם.
רק עיוור לא שם לב לנסיגה היחסית בכושר של אוגו למשל, אם לא יקרה משהו יוצא דופן, הוא לא יילך וישתבח עם הזמן.
פה גורש, שם הובאן, בעדינות.
ברצלונה זאת לא דוגמא לחוסר הצלחה בשום מקרה כי השלד הזה שהולך עשר שנים הביא ומביא תארים כל הזמן.
א. אף אחד לא אמר להחליף את כל השלדavivgolan כתב:
מחליפים שניים שלושה כל פעם, לא מפרקים את השלד לגמרי.
פה גורש, שם הובאן, בעדינות.
ברצלונה זאת לא דוגמא לחוסר הצלחה בשום מקרה כי השלד הזה שהולך עשר שנים הביא ומביא תארים כל הזמן.
ב. השנים בהן ברצלונה קרטעה נבעו בעיקר מחוסר ברענון השורות.
אני בסהכ טוען שהפחד "שכל הסגל יברח לאירופה" הוא קודם כל לא מציאותי ומנגד, המחשבה לשמר את כל הסגל היא לא בהכרח בעדנו. צריך להיות איזון.
רוצה עוד יותר סב טקסט? בוזגלו נהדר ואשמח מאוד אם יישאר, אבל העזיבה שלו היא טבעית ואולי אפילו בלתי נמנעת. החוכמה היא לייצר תחלופה טובה ולא לקרוס כי שחקן אחד או שניים עזבו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
עוד לא הבנתי מתי ברצלונה קירטעו אבל זה לא הדיון.Totti כתב: א. אף אחד לא אמר להחליף את כל השלד
ב. השנים בהן ברצלונה קרטעה נבעו בעיקר מחוסר ברענון השורות.
אני בסהכ טוען שהפחד "שכל הסגל יברח לאירופה" הוא קודם כל לא מציאותי ומנגד, המחשבה לשמר את כל הסגל היא לא בהכרח בעדנו. צריך להיות איזון.
רוצה עוד יותר סב טקסט? בוזגלו נהדר ואשמח מאוד אם יישאר, אבל העזיבה שלו היא טבעית ואולי אפילו בלתי נמנעת. החוכמה היא לייצר תחלופה טובה ולא לקרוס כי שחקן אחד או שניים עזבו.
אני חושב שהשאיפה זה לשמור כמה שיותר על הסגל הקיים. רענון זה משהו אחד אבל להחליף את כל ההגנה זאת התפרקות, ועליהם עיקר ההצעות.
תחלופה טבעית עושים עם שחקן שניים ולא ארבעה חמישה, ולשם צריכים לכוון.
עוד לא הבנתי מתי אמרתי להחליף את כל הההגנה או משהו שונה ממה שאתה אומר, אבל לא משנהavivgolan כתב:
עוד לא הבנתי מתי ברצלונה קירטעו אבל זה לא הדיון.
אני חושב שהשאיפה זה לשמור כמה שיותר על הסגל הקיים. רענון זה משהו אחד אבל להחליף את כל ההגנה זאת התפרקות, ועליהם עיקר ההצעות.
תחלופה טבעית עושים עם שחקן שניים ולא ארבעה חמישה, ולשם צריכים לכוון.
דיון אפשר לנהל רק כשלא מסכימים?Totti כתב: עוד לא הבנתי מתי אמרתי להחליף את כל הההגנה או משהו שונה ממה שאתה אומר, אבל לא משנה
לא, אבל זה לא מה שהשתמע מדבריך.avivgolan כתב:
דיון אפשר לנהל רק כשלא מסכימים?
ואתה ידוע מצוין שהתדיינו כאן לא מעט ואני בדרך כלל מסכים איתך על בליינד
- ForeverRed
כשאומרים שצריך לשמור על הסגל, מן הסתם לא מתכוונים לכ-ל הסגל.
רענונים תמיד צריך לעשות ודיברנו על זה לא פעם גם בתחילת העונה.
לאבד אחד מבין בוזגלו/טוני זה עוד סביר.
לאבד את שניהם ביחד זאת מכה.
כנ"ל לגבי ההגנה (צדק, ויטור, ביטון).
אלונה לא פראיירית. גם היא מבינה את זה.
רענונים תמיד צריך לעשות ודיברנו על זה לא פעם גם בתחילת העונה.
לאבד אחד מבין בוזגלו/טוני זה עוד סביר.
לאבד את שניהם ביחד זאת מכה.
כנ"ל לגבי ההגנה (צדק, ויטור, ביטון).
אלונה לא פראיירית. גם היא מבינה את זה.
השארת הסגל הקיים הכוונה לעוגנים כמו ויטור, צדק, וואקמה, בוזגלו, ביטוןTotti כתב:הגיע הזמן שמישהו ינפץ לכם את הבועה;
"השארת הסגל הקיים" היא ממש לא ערובה להצלחה, תשאלו את מכבי או אפילו ברצלונה(אם ניתלה באילנות גבוהים לרגע), עד כמה העדר הרענון היה בעוכריהן.
לפעמים צריך לדעת, דווקא אחרי הצלחות מסחררות, לעשות קאט ולבצע שידוד מערכות.
אני לא מכוון ספציפית לויטור כמובן, אבל יש לא מעט שחקנים בסגל הקיים שנותנים היום תפוקה מדהימה שהיא קרובה מאוד לתקרת הזכוכית שלהם.
רק עיוור לא שם לב לנסיגה היחסית בכושר של אוגו למשל, אם לא יקרה משהו יוצא דופן, הוא לא יילך וישתבח עם הזמן.
- yanivnew91
מסכים עם הנקודה הזו.Totti כתב: העקרון של רענון לא מבקש טובים ממנו, אלא כאלו שיוכלו להגיע מספיק רעבים ובעלי איכויות כדי שבשכלול לא תפגע.
אין טוב מאלברמן ולא בטוח שיהיה, אבל עושה רושם שנס לחו.
ושלא תטעו, אני לא מחליף את אוגו, רק נותן דוגמא לחשיבות הרענון בסגל
דיברת על שחקנים שהגיעו לקצה היכולת שלהם ולשם כיוונתי.
מועדון שמתנהל בצורה נכונה יכול להחליף 3-4 שחקנים שכבר מיצו עצמם ועדיין להמשיך להוביל. יש הרבה מודלים כאלה שאפשר ללמוד מהם ברחבי אירופה והרבה סיפורים הפוכים שאפשר להסיק מהם מסקנות
בגדול אני גם מסכים,yanivnew91 כתב: מסכים עם הנקודה הזו.
דיברת על שחקנים שהגיעו לקצה היכולת שלהם ולשם כיוונתי.
מועדון שמתנהל בצורה נכונה יכול להחליף 3-4 שחקנים שכבר מיצו עצמם ועדיין להמשיך להוביל. יש הרבה מודלים כאלה שאפשר ללמוד מהם ברחבי אירופה והרבה סיפורים הפוכים שאפשר להסיק מהם מסקנות
אך עם זאת צריך לזכור שהגבלת הזרים די משנה את החוקים וגורמת לתהליך החלפת הדורות להיות איטי יותר משאר אירופה.
ורמוט עדיין נחשב לשחקן מוביל. זה מראה מצוין עד כמה חילוף החומרים פה הוא איטי.
מסכים.yossi כתב: בגדול אני גם מסכים,
אך עם זאת צריך לזכור שהגבלת הזרים די משנה את החוקים וגורמת לתהליך החלפת הדורות להיות איטי יותר משאר אירופה.
ורמוט עדיין נחשב לשחקן מוביל. זה מראה מצוין עד כמה חילוף החומרים פה הוא איטי.
צדק יעזוב, איזה ישראלי יבוא במקומו? (אולי רמי גרשון אבל זו משימה כמעט בלתי אפשרית)
בוזגלו ילך, איזה ישראלי יבוא? (אצילי, וגם כרגע תלוש מהמציאות)
מצבת הישראלים בעייתית כשיש לך רק 6 זרים ו5 יכולים לשחק.
שם המשחק בארץ הוא ישראלים. החזרנו הרבה בשנתיים האחרונות מאירופה והם פרחו. הדור הבא יהיה בשל במינימום עוד שנתיים. ככה שעונה הבאה אני לא רואה למה צריך לרענן אם הפוטנציאל עדיין לא מומש עד הסוף.
המשימה העיקרית היא להשאיר את שחקני המפתח לפחות עוד עונה.
יש מישהו שיודע משהו על ויטור ?
מפחיד הברך
מפחיד הברך
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לוקח זמן עד שבודקים עכשיו אי אפשר לדעת כלום.
עד יום חמישי נהיה יותר חכמים בתקווה שזה לא משהו רציני.
עד יום חמישי נהיה יותר חכמים בתקווה שזה לא משהו רציני.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
מיגל ויטור סובל מפגיעה ברצועה הצידית בברך ויעבור מחר בדיקת הדמייה