עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
תאמינו בקבוצה שלכם אם אנחנט משחקים כמו שאנחנו יודעים עד הפליאוף העסק סגור
זה שי !
זה שי !

יוסיפוביץ' בעוד פוסט טוב:
בלי קשר לתוצאה, את תמונת המשחק כבר בחרתי. בית״ר ירושלים נגד מכבי תל אביב, שתי אימפריות קהל, וככה זה נראה. לאוהדים יש נסיבות מקלות: נוראי להגיע לטדי, שעה רעה לדור הצעיר, מייאש לחפש חניה ואין תחבורה ציבורית יעילה לדרך חזור. ואז, כי גם כך מבאס להגיע למשחק כזה, החבר׳ה שמנהלים כאן את הכדורגל בחרו להזיז את הקהל של בית״ר מהיציע שמול המצלמות - כי מאחורי השער הרי אין סיכוי לגזענות - והופה, גם הצפייה בטלוויזיה הפכה לאפורה יותר. יופי התאחדות, מברוק למנהלת - איזו דאגה למוצר! אז אין אוהדים ואין צבע מול העיניים, אבל את ה״טוטו״ רואים ובגדול. והנה לכם הסיפור של הכדורגל הישראלי בתמונה אחת: האוהד הוא במקרה הטוב קוץ שמפריע לספונסר.
חבל שהוא היחיד בערך שזה מזיז לו.
בלי קשר לתוצאה, את תמונת המשחק כבר בחרתי. בית״ר ירושלים נגד מכבי תל אביב, שתי אימפריות קהל, וככה זה נראה. לאוהדים יש נסיבות מקלות: נוראי להגיע לטדי, שעה רעה לדור הצעיר, מייאש לחפש חניה ואין תחבורה ציבורית יעילה לדרך חזור. ואז, כי גם כך מבאס להגיע למשחק כזה, החבר׳ה שמנהלים כאן את הכדורגל בחרו להזיז את הקהל של בית״ר מהיציע שמול המצלמות - כי מאחורי השער הרי אין סיכוי לגזענות - והופה, גם הצפייה בטלוויזיה הפכה לאפורה יותר. יופי התאחדות, מברוק למנהלת - איזו דאגה למוצר! אז אין אוהדים ואין צבע מול העיניים, אבל את ה״טוטו״ רואים ובגדול. והנה לכם הסיפור של הכדורגל הישראלי בתמונה אחת: האוהד הוא במקרה הטוב קוץ שמפריע לספונסר.
- dardasmiley
שוטא זה אלישע גרוזיני.
מקוןה שעשאר אצלם לעוד שנים רבות
אני לא אוהב את הזילזול הזה עם אלישע פירקנו את הליגה עד הפליאוף וראינו כדורגל אומנם של שנות ה90 אבל כדורגלdardasmiley כתב:שוטא זה אלישע גרוזיני.
ראינו אנטי כדורגל. בדיוק מה שמכבי מציגה מאז הצניחה שלה.hb7 כתב: אני לא אוהב את הזילזול הזה עם אלישע פירקנו את הליגה עד הפליאוף וראינו כדורגל אומנם של שנות ה90 אבל כדורגל
אני ראיתי אצלנו סגנון משחק לא יפה לעיין אנטי כדורגל ומיושן ,אצל מכבי אני לא רואה כלוםCrazyRed7 כתב: ראינו אנטי כדורגל. בדיוק מה שמכבי מציגה מאז הצניחה שלה.
כל כך נכון.yossi כתב:יוסיפוביץ' בעוד פוסט טוב:
והנה לכם הסיפור של הכדורגל הישראלי בתמונה אחת: האוהד הוא במקרה הטוב קוץ שמפריע לספונסר.
תכירו את מר Tit Peter.bs war כתב:רואה את בן שמעון מתראיין ומבין לליבם של אוהדי בית"ר
דסה צבוע בשחור .CrazyRed7 כתב:יש כדורגלן יותר עלוב מדסה?״התעמת עם אוהד בית״ר שנהם לעברו״.
חתיכת אפס. כשהייתה שחקן במועדון הזה הנהמות לעבר כהי עור וערבים עניינו לך את הביצה אבל כשזה נהמות של קהל היריב פתאום הוא נהיה מרטין לותר קינג.
גם כשהאוהדים של קבוצתו הנוכחית קוראים קריאות גזעניות זה לא ממש מעניין את הצבוע הזה.
סליחה על הגזענות הייתי חייב.
חחחחח איזה פוסט בכי מביך של זהבי באינסטגרם בעקבות הבחירה של ברדה לכדורגלן השנה ע״י משרד הספורט.
- The red one
נו, מה? כל פעם אתה עושה את זה מחדש. תשים לינק או צילומסךCrazyRed7 כתב:חחחחח איזה פוסט בכי מביך של זהבי באינסטגרם בעקבות הבחירה של ברדה לכדורגלן השנה ע״י משרד הספורט.
https://www.instagram.com/p/BO0SzzjjQvl/" onclick="window.open(this.href);return false;
בדיוק גם אני מסתכל על זה במקרה, הבכי שלו זה כמו מוזיקה לאוזניים שלי.
חתיכת סמרטוט שיתפוצצו לו העיניים שמח שלקחו לו למרות שמגיע לו רק כדי לשמוע אותו בוכה.
בדיוק גם אני מסתכל על זה במקרה, הבכי שלו זה כמו מוזיקה לאוזניים שלי.
חתיכת סמרטוט שיתפוצצו לו העיניים שמח שלקחו לו למרות שמגיע לו רק כדי לשמוע אותו בוכה.
- The red one
תראו בתכל'ס הוא צודק
בן אדם קטן ושחצן.
מסכים לא מסכים,רק מהכבוד לברדה אתה צריך לסתום תפה.
אני בטוח שאם זה היה אחד מהברנז'ה שלו הוא לא היה פוצה פה.
מסכים לא מסכים,רק מהכבוד לברדה אתה צריך לסתום תפה.
אני בטוח שאם זה היה אחד מהברנז'ה שלו הוא לא היה פוצה פה.
שלום לייבהThe red one כתב:תראו בתכל'ס הוא צודק