נותנים לגיטימציה למשתמטים...

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: נותנים לגיטימציה למשתמטים...

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ns75 כתב:בחיי שאני לא מבין על מה המהומה

בא חייל חמום מוח, ראה מחבל שוכב על הרצפה, דפק לו כדור בראש, חשב אנחנו במערב הפרוע

באה המדינה, אמרה לו חביבי פה יש חוק

נקודה סוף

מה עשיתם מזה רצח דרייפוס?
מחפשים על מה להתלהם, להסית לרצח, לצעוק סמולנים וכו׳ וכו׳.
גם בצד השני, מנסים להראות למי יש יותר גדול.
החייל הזה מעניין להם את הביצה.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

גדי כתב:
נענש על מה? לפי מה שראיתי היה חייל אחד שירה?
אני מתקשה להבין מה אתה טוען?
מותר או אסור להרוג מחבל מנוטרל?
אני חושב שאסור.
סדר גודל כזה של בלאגן ורק החפ"ש אשם?
אני עמדתי למשפט שחייל שלי שם נשק באוטובוס במקום מסוכן

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

ns75 כתב:בחיי שאני לא מבין על מה המהומה

בא חייל חמום מוח, ראה מחבל שוכב על הרצפה, דפק לו כדור בראש, חשב אנחנו במערב הפרוע

באה המדינה, אמרה לו חביבי פה יש חוק

נקודה סוף

מה עשיתם מזה רצח דרייפוס?
זה בדיוק העניין - הרוב חושב שזה בסדר מה שאלאור עשה כי החוק הוא חוק לא טוב.

אבל כל עוד זו דמוקרטיה יועיל הרוב וישנה את החוקים ואז אלאור יהיה גיבור של כולנו. עד אז החוק מאוד ברור. לא ניתן לפירוש בכלל.

בג"ץ יבטל את החוק? אפשר להחליף את השופטים. זו סמכות המחוקק לקבוע איך בוחרים שופטים. שיחליף את השיטה.

כמה אפשר להתבכיין על זה שיש אנשים שהחוק חשוב להם כי בלי זה אנחנו כלום ושום דבר.
השלטון בידיים של הימין.

התקשורת שמאלנית? תחליפו את התקשורת. תעבירו חוקים שיגבילו אותה. תהפכו את ערוץ 20 לערוץ ממלכתי. העיתון הנקרא במדינה הוא כבר ימיני.
מי מפריע לימין למשול?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

yedidel כתב:
סדר גודל כזה של בלאגן ורק החפ"ש אשם?
אני עמדתי למשפט שחייל שלי שם נשק באוטובוס במקום מסוכן
מי עוד אשם לדעתך ? (אתה בכלל חושב שיש מישהו אשם?)
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

מי עוד אשם? כל שדרת הפיקוד (לא יודע איפה צריך לעצור) שהגיע לזירה וניהלה אותה כמו התור בקופות הישנות בווסרמיל.

ניהול מקצועי של הזירה על ידי קצין היה מונע את הבארדק ואם היה בכל זאת יורה למרות הוראה מפורשת של מפקד הזירה, לא הייתה עומדת לו שום זכות.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

המ"פ שם היה חייב לאבד את הדרגות שלו לכל הפחות.

ושוב, זה לא הופך את אזריה לזכאי.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

גדי כתב:
מי עוד אשם לדעתך ? (אתה בכלל חושב שיש מישהו אשם?)
המ"פ אשם ברור! לא בהריגה כמובן.

באי ניהול זירה, באי תיפקוד כמצופה. יש מספיק עבירות שהוא עשה ברמה הפיקודית בפיגוע הזה.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אורי אדום בנשמה כתב:

לא ענית על שום נקודה מהדברים שהעלתי.
רשמתי כבר בהתחלה שאין בינינו ויכוח כי כבר בעמוד הראשון כתבת שהחייל ביצע את המוטל עליו והקו שלך המשיך באותה צורה לאורך כל הדרך. פה נגמר הויכוח ולכן לא התייחסתי לטענותיך, אלא העליתי אחרות.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

The red one כתב: המ"פ אשם ברור! לא בהריגה כמובן.

באי ניהול זירה, באי תיפקוד כמצופה. יש מספיק עבירות שהוא עשה ברמה הפיקודית בפיגוע הזה.
לפי מה קבעת את זה? תכנית של עובדה? תקרא קצת ביקורת על אילנה דיין ותבין כמה פעמים היא רצה קדימה מדי למסקנות.
את התחקיר המבצעי קראת? נכחת בדיונים בבית הדין?
או שאתם סומכים על קציני צה"ל רק כשיש מלחמה וכשיש אירוע שלא מסתדר לכם עם התזה אז הם בוגדים, שמאלנים ומחפשים לכסת"ח ולהישאר נקיים?

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

izguy83 כתב: לפי מה קבעת את זה? תכנית של עובדה? תקרא קצת ביקורת על אילנה דיין ותבין כמה פעמים היא רצה קדימה מדי למסקנות.
את התחקיר המבצעי קראת? נכחת בדיונים בבית הדין?
או שאתם סומכים על קציני צה"ל רק כשיש מלחמה וכשיש אירוע שלא מסתדר לכם עם התזה אז הם בוגדים, שמאלנים ומחפשים לכסת"ח ולהישאר נקיים?
קודם כל יש לי אמון מלא ביושר העיתונאי של אילנה דיין. בניגוד למה שאני יכול לומר על רוב העיתונאים במדינה.

ולא צריך אותה שתרוץ למסקנות. תראה צילומי וידאו מתוך הזירה שמוצגים בתחקיר, כל בר דעת יכול להבין שלא הייתה אף דמות פיקודית שניהלה את העניינים שם.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

yedidel כתב:שאלתי שאלה והרובה הסכימו שאם לא הסרטון המופץ הזה הכל נראה אחרת.

אתם רוצים צבא שמתנהל לפי תקשורת?
זה המצב. תפקיד התקשורת שאוהבים לנגח הוא להעמיד מראה מול עיני הציבור.
בלי התקשורת היו משחררים את שליט וטננבאום? ובמחיר כזה?
היה סיפור עם אופניים שלקחו לילדה פלסטינית בשומרון, בלי התקשורת מי היה מתייחס לזה ואיך היו מתייחסים לזה?
ראיתי בעזה דברים גרועים פי כמה מהילדה והאופניים. לדוגמא נהג ג'יפ צבאי שמנסה בכוונה לדרוס עגלון מקומי שבסוף דהר עם העגלה והסוס לישימון בשוליים כדי שלא יכנסו בו. מישהו שמע על זה? אין צילום, אין תלונה, לא קיים.
חבר שלי פרק לפלסטינים את הפרצוף אחת לשבוע להפיג את השעמום במחסום. קיבל ריתוק 30 פעמים בערך.
צילום אחד היה שולח אותו לכלא להרבה זמן.
מה ההבדל? אותן מכות לאותו מחבל בפוטנציה/ פלסטיני (מחק את המיותר).
הבעיה שמתמקדים בשליח ולא בסיטואציה.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

bs war כתב:
קודם כל יש לי אמון מלא ביושר העיתונאי של אילנה דיין. בניגוד למה שאני יכול לומר על רוב העיתונאים במדינה.

ולא צריך אותה שתרוץ למסקנות. תראה צילומי וידאו מתוך הזירה שמוצגים בתחקיר, כל בר דעת יכול להבין שלא הייתה אף דמות פיקודית שניהלה את העניינים שם.
על סמך מה קבעת?
המ"פ והמ"מ שם ורואים בבירור שהאירוע נגמר.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

izguy83 כתב: על סמך מה קבעת?
רואים בבירור שבמשך 20 דקות מסיום האירוע מתנחלי חברון משוטטים שם ומנהלים את הזירה ברמתם, צועקים כל שנייה שהמחבל ממולכד ושמישהו יירה בו. מ"פ טיפה אחראי נותן פקודה ברורה לכל הנוכחים לא לגעת במחבל עד שיתבצע נוהל זיכוי מלא ומגדיר שטח סטרילי ברדיוס מסוים סביב המחבל שבו אף אחד לא עובר.

שלא לדבר על זה שלפני הירי אזריה אומר לכולם לזוז כדי שיוכל לכוון את הנשק. כל מפקד הגיוני מתנפל עליו באותו רגע.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

izguy83 כתב: על סמך מה קבעת?
בחייך. רואים ווידאו! ווידאו!! מה אילנה דיין עכשיו? מה היא פירשנה לי משהו?? רואים איך הזירה לא מבודדת ואיך מתנחלים מנהלים את הזירה!! שמעו הקלטות מהקשר(!!) שהמג"ד או המח"ט מורים למ"פ לבודד את הזירה שניות אחרי האירוע ורק 20 דקות אחריי ביצעו את זה (וגם אז לא המ"פ)

כל חייל קרבי (וגם כאלה לא קרביים שנקלעו לזירות כאלה) יודע בדיוק איך זירה צריכה להתנהל. ככה היא לא צריכה להתנהל. אילנה דיין בכלל לא אמרה כלום על המ"פ, זו דעתי האישית והמלומדת על סמך נסיוני ועל סמך נקודת המבט שלי.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

The red one כתב: בחייך. רואים ווידאו! ווידאו!! מה אילנה דיין עכשיו? מה היא פירשנה לי משהו?? רואים איך הזירה לא מבודדת ואיך מתנחלים מנהלים את הזירה!! שמעו הקלטות מהקשר(!!) שהמג"ד או המח"ט מורים למ"פ לבודד את הזירה שניות אחרי האירוע ורק 20 דקות אחריי ביצעו את זה (וגם אז לא המ"פ)

כל חייל קרבי (וגם כאלה לא קרביים שנקלעו לזירות כאלה) יודע בדיוק איך זירה צריכה להתנהל. ככה היא לא צריכה להתנהל. אילנה דיין בכלל לא אמרה כלום על המ"פ, זו דעתי האישית והמלומדת על סמך נסיוני ועל סמך נקודת המבט שלי.
זה משהו אחר.
יכול להבין טענות על ניהול הזירה, אבל עדין, זה לא מה שגרם לאירוע. הרי אם אלאור לא היה יורה, הכל היה נגמר בשקט.

שלח תגובה