שיר צדק הוא המלך של האדומים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: שיר צדק הוא המלך של האדומים

שליחה על ידי Totti »

מסתבר שלא כל כך נורא לעשות עסקים עם דודו לפעמים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

Totti כתב:מסתבר שלא כל כך נורא לעשות עסקים עם דודו לפעמים
יש פה משוואה מאוד פשוטה. הוא סוכן של השחקנים הכי טובים היום (רובם) ושווה לעבוד איתו, מדברים עליו נטו כי יש לו אישיות מוחצנת והוא שלוך שלא רואה בעיניים.
כשנמני הביא לפה שחקנים בכמויות לא דיברו עליו כי נמני שקט אבל נוכל הרבה יותר.
כל עוד הוא בא ביחד עם האינטרסים המקצועיים של המועדון מבחינתי שכל ה11 יהיו שלו, את מי זה מעניין.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

avivgolan כתב:
יש פה משוואה מאוד פשוטה. הוא סוכן של השחקנים הכי טובים היום (רובם) ושווה לעבוד איתו, מדברים עליו נטו כי יש לו אישיות מוחצנת והוא שלוך שלא רואה בעיניים.
כשנמני הביא לפה שחקנים בכמויות לא דיברו עליו כי נמני שקט אבל נוכל הרבה יותר.
כל עוד הוא בא ביחד עם האינטרסים המקצועיים של המועדון מבחינתי שכל ה11 יהיו שלו, את מי זה מעניין.
כל השיח על דודו התחיל לתפוס תאוצה בימים האחרונים בגלל ניב זריהן. זה מה שגרם לאנשים רבים לתהות על "אינטרסים מקצועיים" כי על פניו החתמה תמוהה בהחלט.

אגב, אנשים זורקים לאוויר "כל הסגל שלנו של דודו" אבל מתעלמים מזה שהרבה שחקנים (בן ביטון ושיר צדק בוודאות, אני כמעט בטוח שגם מתן אוחיון ו-וובה בראון ולא רק הם) הגיעו לכאן לפני שדודו התחיל לייצג אותם. נראה שגם בשבילו השחקנים שלנו מטרה נוחה.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

The red one כתב: כל השיח על דודו התחיל לתפוס תאוצה בימים האחרונים בגלל ניב זריהן. זה מה שגרם לאנשים רבים לתהות על "אינטרסים מקצועיים" כי על פניו החתמה תמוהה בהחלט.

אגב, אנשים זורקים לאוויר "כל הסגל שלנו של דודו" אבל מתעלמים מזה שהרבה שחקנים (בן ביטון בוודאות, אני כמעט בטוח שמתן אוחיון ו-וובה בראון) הגיעו לכאן לפני שדודו התחיל לייצג אותם. נראה שגם בשבילו השחקנים שלנו מטרה נוחה.
על פניו מביאים שחקן עם פוטנציאל, לא הביאו אותו להרכב ראשון. בראש ובראשונה אני חושב שזה מביש לחשוב שבכר ישים אינטרסים אישיים כאלה לפני הקבוצה.

באשר לשחקנים שמצטרפים אליו, הוא סוכן טוב שדואג למיוצגים שלו והוא סוכן של כמה שחקנים בקבוצה, אך טבעי שהם ימליצו עליו כסוכן לחברים שלהם בקבוצה

סמל אישי של משתמש
The red one

avivgolan כתב:
על פניו מביאים שחקן עם פוטנציאל, לא הביאו אותו להרכב ראשון. בראש ובראשונה אני חושב שזה מביש לחשוב שבכר ישים אינטרסים אישיים כאלה לפני הקבוצה.

באשר לשחקנים שמצטרפים אליו, הוא סוכן טוב שדואג למיוצגים שלו והוא סוכן של כמה שחקנים בקבוצה, אך טבעי שהם ימליצו עליו כסוכן לחברים שלהם בקבוצה
זה בדיוק העניין - שניב זריהן הוא לא שחקן עם פוטנציאל. הוא מעולם לא היה ומעולם לא הוזכר כאחד כזה.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

The red one כתב: זה בדיוק העניין - שניב זריהן הוא לא שחקן עם פוטנציאל. הוא מעולם לא היה ומעולם לא הוזכר כאחד כזה.
פוטנציאל זה לפי הייפ בתקשורת או לפי עין של מאמן?
מה אכפת לי מה הוא מוגדר

סמל אישי של משתמש
The red one

avivgolan כתב:
פוטנציאל זה לפי הייפ בתקשורת או לפי עין של מאמן?
מה אכפת לי מה הוא מוגדר
שחקן בעל פוטנציאל בדרך כלל פורץ בקבוצה/נבחרת מסויימת וכפועל יוצא מזה גם מקבל תשומת לב בתקשורת. במקרה של זריהן לא קרה, ולכן אנשים שוב העלו את נושא מעורבותו של דודו בקבוצה.

נקווה שנאכל את הכובע.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

The red one כתב: שחקן בעל פוטנציאל בדרך כלל פורץ בקבוצה/נבחרת מסויימת וכפועל יוצא מזה גם מקבל תשומת לב בתקשורת. במקרה של זריהן לא קרה, ולכן אנשים שוב העלו את נושא מעורבותו של דודו בקבוצה.

נקווה שנאכל את הכובע.
עצם זה שיש כובע שאתה צריך לאכול זה בעיניי האשמה של המאמן שיש לו אינטרס נסתר וזה לא מגיע לו, וזה חוסר כבוד, לא כל דבר צריך להיות קונספירטיבי.
מקווה שתפסיק להמציא לעצמך כובעים ותתן יותר אמונה באנשים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

The red one כתב: זה בדיוק העניין - שניב זריהן הוא לא שחקן עם פוטנציאל. הוא מעולם לא היה ומעולם לא הוזכר כאחד כזה.
קצת מנותק להגיד על זריהן שאין לו פוטנציאל, ואני הייתי נגד המהלך הזה.

במה הוא שונה מאלטמן או שגיב יחזקאל?

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

תהיו בטוחים שההחתמה של שיר עד 2021 קשורה איכשהו להעברה של זריהן והסכום המטורף.
היה צפוי שיקרה משהו גדול בגלל זה, דודו דהאן סוכן של זריהן והיו דיבורים על שיר לחו"ל, סגרו את הפינה תמורת זה.
נשמע קצת מוזר אבל לא.
וחכו כלום לא גמור, לדעתי יהיה פה עוד שחקן של דודו דהאן עד סוף החלון.

סמל אישי של משתמש
The red one

ForeverRed כתב: קצת מנותק להגיד על זריהן שאין לו פוטנציאל, ואני הייתי נגד המהלך הזה.

במה הוא שונה מאלטמן או שגיב יחזקאל?
הוא לא שונה במאומה משגיב יחזקאל. אתה מוזמן לחזור לתגובות העצובות של אוהדי מכבי ולתגובות השמחות שלנו על ההחתמה המוגזמת שלו. כנ"ל אגב לבן רייכרט.

אלטמן הראה "קצת" יותר פוטנציאל מהשניים האלה. לאלטמן יש כ-20 הופעות יותר מזריהן בליגת העל, יותר שערים, הופעות באירופה, לקח חלק מרכזי בשני בקמפיינים של הנבחרת. ואלטמן גדול מזריהן בחודשיים בסך הכל.

למה מנותק להגיד על זריהן שאין לו פוטנציאל? מבחינת סטיסטית הוא לא הראה משהו יוצא דופן עד כה, מבחינת משחקים מעולם לא התלהבתי ממשחקים שהוא שיחק (וראיתי כמות של משחקים שבהן הוא שיחק)..אז זה לא כזה מנותק אחי...

שוב - זה לא משנה דבר. מאחל לזריהן את הכי הרבה הצלחה. זה לא אמור למנוע מלומר שההחתמה נראית תמוהה.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

איזה בשורה משמחת, מלך, שחקן אדיר ובן אדם נדיר, בהחלט הקפטן הבא עם מעבר הדורות ולאחר ברדה ומליקסון.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

The red one כתב: הוא לא שונה במאומה משגיב יחזקאל. אתה מוזמן לחזור לתגובות העצובות של אוהדי מכבי ולתגובות השמחות שלנו על ההחתמה המוגזמת שלו. כנ"ל אגב לבן רייכרט.

אלטמן הראה "קצת" יותר פוטנציאל מהשניים האלה. לאלטמן יש כ-20 הופעות יותר מזריהן בליגת העל, יותר שערים, הופעות באירופה, לקח חלק מרכזי בשני בקמפיינים של הנבחרת. ואלטמן גדול מזריהן בחודשיים בסך הכל.

למה מנותק להגיד על זריהן שאין לו פוטנציאל? מבחינת סטיסטית הוא לא הראה משהו יוצא דופן עד כה, מבחינת משחקים מעולם לא התלהבתי ממשחקים שהוא שיחק (וראיתי כמות של משחקים שבהן הוא שיחק)..אז זה לא כזה מנותק אחי...

שוב - זה לא משנה דבר. מאחל לזריהן את הכי הרבה הצלחה. זה לא אמור למנוע מלומר שההחתמה נראית תמוהה.
שוב, גם אני אמרתי שההחתמה תמוהה, בעיקר בגלל המחיר. אבל מכאן ועד לשלול לחלוטין את היכולות של זריהן יש דרך ארוכה.

יש לו מהירות טובה, דריבל, רגל שמאל, פיזיות. נתונים בסיסיים טובים שקצת הולכים לאיבוד בגלל קופסה קצת מטושטשת.
אי אפשר לטעון שאין מה לעשות עם סט היכולות הזה.

לגבי ההשוואה לאלטמן, אין ממש הבדל בהישגים של השניים. לאלטמן ולזריהן יש בערך את אותה כמות שערי שדה (אלטמן הוא בועט החופשיות והפנדלים של הפועל), כאשר פר דקות זריהן אפילו מבקיע יותר.
הסיפור עם הנבחרת הוא לא מדד לכלום. אלטמן הגיע מקבוצה גדולה יותר (מכבי ת"א) וגם משחק באופן קבוע בהרכב של הפועל, כך שהחולצת הנבחרת פחות או
יותר מובטחת על פני ילד שמגיע מאשדוד.
בנוסף זריהן עבר מספר פציעות שמנעו ממנו לייצר רצף.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

The red one כתב: הוא לא שונה במאומה משגיב יחזקאל. אתה מוזמן לחזור לתגובות העצובות של אוהדי מכבי ולתגובות השמחות שלנו על ההחתמה המוגזמת שלו. כנ"ל אגב לבן רייכרט.

תפסיק לנפח תראש.
ההחתמה הייתה תמוהה אך ורק בגלל המחיר.
אף אחד לא חולק על הפוטנציאל שיש לזריהן.
נחשב לאחד מ5 הכשרונות הגדולים הבאים של הכדורגל והוא עכשיו אצלנו.
דהיינו 2 מ5 כבר לקחנו.

סמל אישי של משתמש
The red one

אדום זקן כתב: תפסיק לנפח תראש.
ההחתמה הייתה תמוהה אך ורק בגלל המחיר.
אף אחד לא חולק על הפוטנציאל שיש לזריהן.
נחשב לאחד מ5 הכשרונות הגדולים הבאים של הכדורגל והוא עכשיו אצלנו.
דהיינו 2 מ5 כבר לקחנו.
אני באמת לא רוצה להמשיך את הדיון אבל אתה אומר סתם דברים. באיזה עולם זריהן נחשב ל5 מהכשרונות הגדולים הבאים של הכדורגל? הוא לא הופיע מעולם(!) במשחק רשמי במדי הנבחרות בכל הגילאים. הוא לא נחשב לכישרון יוצא דופן בעיני אף אחד ואין לו נתונים סטיסטים משוגעים. אז איך בדיוק הוא יכול להיחשב כאחד מ5 הכשרונות הגדולים של הכדורגל?

ForeverRed - אני לא שללתי יכולת של אף אחד. אומר מה שאני רואה. אדום זקן טוען שלאף אחד אין עוררין על ההחתמה מלבד המחיר, אני גם תוהה למה מלכתחילה. אבל לא שולל! הוא שחקן שלנו ושיהיה המון בהצלחה והוא כרגע צריך להוכיח את עצמו בדיוק שכל שחקן שמגיע (גם עם רקורד משוגע) צריך לעשות.

שלח תגובה