אני מבין שלא קראת בכלל את ההודעה של הארגוןזה שי ! כתב: ההצלחה שלו זה ההצלחה שלנו
ככה אני רואה את זה
לא יקלל ולא ישרוק בוז לשחקן שתרם ויתרום ולובש תחולצה של המועדון שלי
זה שי !
מאור בוזגלו
Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: הסאגה שלא נגמרת
לא שווה התייחסות.Noam98 כתב: אני מבין שלא קראת בכלל את ההודעה של הארגון
אנחנו המפלגים ומחפשים אש לא פחות מהתקשורת, אנחנו? טוב אחי.
האדם הבזוי הזה לא ראוי לתגובה הוא רק מקיא חרא על המקלדת ומקיא ומקיא ומקיא ובסוף יוצאת איזה עיסה שמבוססת על נתונים שקריים לא מתייחסת לא לפוסט ולא למה שנרשם.
הוא משוחד זה לא משנה מה תגיד לו יש לו עמדה ברורה -
בוזגלו מלך והארגון אפסים, עדיף לא לבזבז את הכוחות נועם תאמין לי.
שמח לראות את התגובות פה ומאלה שצריכים להתעלם אנחנו נתעלם הם רק רעשי רקע.
כשהעבירו ביקורת תמיד שמענו וקיבלנו וקראנו והתייחסנו, זאת לא ביקורת, זאת השתלחות חסרת רסן באנשים שהפכו במו ידיהם וגרונותיהם את הקהל הזה למה שהוא היום, שיילך כפרה עלינו 1000 פעם.
- The red one
ועוד יותר מזה - ההשתלחות מגיעה מאנשים שאין להם מושג. אני בטוח שמרבית האנשים שירדו עליכם בפייסבוק לא היו איתנו ואיתם לפני טרנר
אורן אני חושב שאולי כדאי שתפיצו את זה גם דרך וסרמיליה ושבע ובום ושאר הדפים. זה יקבל. משמעות אחרת ויוריד את רמת הסטרס שאנשים נכנסו אליו בגללכם. שאנשים יראו שלא רק אתם חושבים ככה והדברים שאתם מכוונים אליהם מגיעים מכולם אולי זה ירגיע קצת את הרוחות הרעות שמכוונות לאירגון.
חוץ מזה שאפו על הפוסט כל מילה בסלע.
תישארו בדיוק כמו שאתם אתם עושים עבודת קודש.
חוץ מזה שאפו על הפוסט כל מילה בסלע.
תישארו בדיוק כמו שאתם אתם עושים עבודת קודש.
- yanivnew91
ארגון של תותחים אחד אחד!
עד לפרשה הזו הארגון היה קונצנזוס בקרב 90 אחוז מהקהל.
בוזגלו גרם לבלאגן אטומי ולפילוג לא נורמלי.
פאקינג שחקן, טוב ככל שיהיה, הרס במחי מקלדת את מה שהאנשים הנהדרים מהארגון שלנו בנו במשך הרבה זמן.
אני עם הארגון במאה אחוז ומצפה מכל מי שאוהב את הקבוצה שיתמוך גם כן.
עד לפרשה הזו הארגון היה קונצנזוס בקרב 90 אחוז מהקהל.
בוזגלו גרם לבלאגן אטומי ולפילוג לא נורמלי.
פאקינג שחקן, טוב ככל שיהיה, הרס במחי מקלדת את מה שהאנשים הנהדרים מהארגון שלנו בנו במשך הרבה זמן.
אני עם הארגון במאה אחוז ומצפה מכל מי שאוהב את הקבוצה שיתמוך גם כן.
מזל שרוב האנשים פה מכירים אותי והאינטרס היחיד שלי זה טובת הקבוצה קודם כלoranu כתב: לא שווה התייחסות.
אנחנו המפלגים ומחפשים אש לא פחות מהתקשורת, אנחנו? טוב אחי.
האדם הבזוי הזה לא ראוי לתגובה הוא רק מקיא חרא על המקלדת ומקיא ומקיא ומקיא ובסוף יוצאת איזה עיסה שמבוססת על נתונים שקריים לא מתייחסת לא לפוסט ולא למה שנרשם.
הוא משוחד זה לא משנה מה תגיד לו יש לו עמדה ברורה -
בוזגלו מלך והארגון אפסים, עדיף לא לבזבז את הכוחות נועם תאמין לי.
שמח לראות את התגובות פה ומאלה שצריכים להתעלם אנחנו נתעלם הם רק רעשי רקע.
כשהעבירו ביקורת תמיד שמענו וקיבלנו וקראנו והתייחסנו, זאת לא ביקורת, זאת השתלחות חסרת רסן באנשים שהפכו במו ידיהם וגרונותיהם את הקהל הזה למה שהוא היום, שיילך כפרה עלינו 1000 פעם.
אותך לעומת זאת מעניין להיות גבר
סע ברכה נשמה
לפעמיים קשה להתמודד
זה שי !

קראתי קראתי אל תשלה את עצמךNoam98 כתב: אני מבין שלא קראת בכלל את ההודעה של הארגון
לדעתי עשה יותר אש ובלאגן ממה שהיה לפני ההודעה אבל זה האירגון אסור לחשוב הפוך מהם
זה שי !

לפני שהינ כיסאות בוסרמילThe red one כתב:ועוד יותר מזה - ההשתלחות מגיעה מאנשים שאין להם מושג. אני בטוח שמרבית האנשים שירדו עליכם בפייסבוק לא היו איתנו ואיתם לפני טרנר
אבל עזוב נוו נסכים שלא נסכים
זה שי!

מתעסקים בחרא.
יותר טוב נתמקד באיך אנחנו כקהל מרימים את הקבוצה מהדאון שהיא נמצאת בה.
- The red one
שייקה ההתייחסות היא לא אלייך ספציפית אלא לכלל. מראש אני מחזיק יותר מאנשים שכותבים בפורום הזה מאשר כאלה שכותבים בפייסבוק. גם אם דעתך שונה ואתה כותב פה, אני מעריך שאת דעתך יש לכבד (כל עוד היא נאמרת בצורה מכובדת) יותר מאשר את כל מתלהמי הפייסבוק.זה שי ! כתב: לפני שהינ כיסאות בוסרמיל
אבל עזוב נוו נסכים שלא נסכים
זה שי!
הבעיה היא שלא כל המחזיקים בדעתך הם כמוך. חוץ מזה שבשורה התחתונה הסכמת איתם על כך שלא צריך לקלל ולא צריך לשרוק בוז לבוזגלו.
בטח לא בדרך הזאתאדום זקן כתב:מתעסקים בחרא.
זה שי !

הסיבה העיקרית שלא צריך לעודד את בוזגלו , היא שזה יגרור שריקות בוז .. ואז זה בעיה.
- The red one
זה לא כזה משנה אחי.yakar כתב:הסיבה העיקרית שלא צריך לעודד את בוזגלו , היא שזה יגרור שריקות בוז .. ואז זה בעיה.
שריקות הבוז יגיעו. בין אם במהלך שיר או בין אם כשהוא יעלה לשחק או יגע בכדור (שזה הכי גרוע בעולם)
תרים את הכפפה ותקים אירגון אוהדים במזרחי. זה נראה שיש הרבה חברים פוטנצאליים לאירגון שלכם. תשירו למי שאתם רוצים ותעשו פריסות.זה שי ! כתב: בטח לא בדרך הזאת
זה שי !
אני הראשון שיתרום לכם למנואלה.
בנתיים הארגון שלנו הוכיח פעם אחר פעם שהוא לביקורת ואגו זה לא הדבר שמעניין אותו.
זה לא הארגון שקילל את בוזגלו לא השבוע ולא בכל פעם שהוא נעלב.
אני גם עודדתי אותו בשבת עד שהוא הגיע אליי עם התנועה שאומרת לי שהוא לא סופר אותי.
בחיים לא אקלל אותו ובמידה והארגון ישנה את דעתו אני מייד יתייצב מאחוריו.
לצערי, כל החלטה שהייתהמתקבלת הייתה נענת באותן תגובות. כולם חכמים. חלק מהיותך שייך לארגון זה לקבל החלטה גם אם אתה לא מסכים (אני לא בטוח שההחלטה נכונה אבל מי כן בטוח?). ביקורת בטעם היא דבר מבורך. בנתיים אני רואה רק זלזול וגרוע מכך.
הקהל שלנו לא טוב יותר מאף קהל בארץ. בסופו של דבר הוא כמו האחרים מורכב מעם ישראל לטוב ולרע. ההבדל נעוץ בדבר אחד: החומר האנושי ממנו מורכבת ההנהגה של הארגון.
סומך עליהם ולא על כיכר הפייסבוק
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
איך שחקן אחד יכול להרוס לנו עונה חלומית .... ועוד יש אנשים שרוצים שהוא ישאר.
גם עם 200 גולים ו 22135971 בישולים זה לא שווה את היחס שלו כלפינו וכלפי הקבוצה והיחס הכללי שלו.
גם עם 200 גולים ו 22135971 בישולים זה לא שווה את היחס שלו כלפינו וכלפי הקבוצה והיחס הכללי שלו.