מאור בוזגלו

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
milan

Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: הסאגה שלא נגמרת

שליחה על ידי milan »

גדי כתב:
תרים את הכפפה ותקים אירגון אוהדים במזרחי. זה נראה שיש הרבה חברים פוטנצאליים לאירגון שלכם. תשירו למי שאתם רוצים ותעשו פריסות.
אני הראשון שיתרום לכם למנואלה.

בנתיים הארגון שלנו הוכיח פעם אחר פעם שהוא לביקורת ואגו זה לא הדבר שמעניין אותו.
זה לא הארגון שקילל את בוזגלו לא השבוע ולא בכל פעם שהוא נעלב.
אני גם עודדתי אותו בשבת עד שהוא הגיע אליי עם התנועה שאומרת לי שהוא לא סופר אותי.
בחיים לא אקלל אותו ובמידה והארגון ישנה את דעתו אני מייד יתייצב מאחוריו.
לצערי, כל החלטה שהייתהמתקבלת הייתה נענת באותן תגובות. כולם חכמים. חלק מהיותך שייך לארגון זה לקבל החלטה גם אם אתה לא מסכים (אני לא בטוח שההחלטה נכונה אבל מי כן בטוח?). ביקורת בטעם היא דבר מבורך. בנתיים אני רואה רק זלזול וגרוע מכך.

הקהל שלנו לא טוב יותר מאף קהל בארץ. בסופו של דבר הוא כמו האחרים מורכב מעם ישראל לטוב ולרע. ההבדל נעוץ בדבר אחד: החומר האנושי ממנו מורכבת ההנהגה של הארגון.
סומך עליהם ולא על כיכר הפייסבוק
תודה גדי
אתה אי של שפיות

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

אדום זקן כתב: כי זה א' ב' במשא ומתן שאתה רוצה מישהו.
מציע לו חוזה שישביע את רצונו ומשאיר אותו.
ומתוך משאים ומתנים שאלונה ניהלה בעבר.
שהיא רוצה מישהו היא מביאה אותו,שהיא רוצה שמישהו יישאר היא דואגת לזה.
היא עשתה את זה עם שיר צדק,ברק בכר ותעשה את זה גם עם ראדי ובן שהר.
מאידך שהיא לא רוצה היא משהה בכאילו את ההחלטה.
ע"ע אלישע לוי.
ואולי אלונה יודעת משהו שאנחנו לא יודעים, כמו למשל מילה של שחר וג'ורדי שהם לא מעוניינים במאור לאור נסיבות העבר.
במצב כזה לדוגמה, עדיף להשהות את המשא ומתן ולבוא אליו בעמדת כוח, כי בוזגלו יבין שאין עליו קופצים.
סומך על אלונה ואלי שהם יודעים מה שהם עושים עם בוזגלו.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

לא מאמין שהוא סגור בחיפה.
לדעתי הוא מת להישאר פה, ולקבל חוזה שיספק אותו.

אני בכלל שמעתי שיש כוונה לשדרג לו מעט את החוזה ל 450 אלף יורו, אבל ל 5 שנים. מספר השנים אמור לרצות את האבא והבן.

יכול להיות שדברים ישתנו בקרוב בגלל כל הבלאגן שקורה. אבל אין מצב שהוא סגור באיזה מועדון בארץ או בחו"ל וזה עדיין לא התפרסם.

סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Noam98 »

שמעון א כתב:לא מאמין שהוא סגור בחיפה.
לדעתי הוא מת להישאר פה, ולקבל חוזה שיספק אותו.

אני בכלל שמעתי שיש כוונה לשדרג לו מעט את החוזה ל 450 אלף יורו, אבל ל 5 שנים. מספר השנים אמור לרצות את האבא והבן.

יכול להיות שדברים ישתנו בקרוב בגלל כל הבלאגן שקורה. אבל אין מצב שהוא סגור באיזה מועדון בארץ או בחו"ל וזה עדיין לא התפרסם.
אתה קראת את מה שרשמת עכשיו???
לשדרג "מעט" ל450 ל5 עונות?
המשתכר הכי גבוה בקבוצה זה ויטור עם 400, בוזגלו בן 29, הדבר האחרון שאנחנו צריכים כאן זה מישהו שהורס אותנו מבפנים עם חוזה אסטרונומי עד גיל 34 שכנראה יבקש(/יעשה בלאגן ברשתות החברתיות כדי לקבל) עוד ועוד העלאה בחוזה.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

Noam98 כתב: אתה קראת את מה שרשמת עכשיו???
לשדרג "מעט" ל450 ל5 עונות?
המשתכר הכי גבוה בקבוצה זה ויטור עם 400, בוזגלו בן 29, הדבר האחרון שאנחנו צריכים כאן זה מישהו שהורס אותנו מבפנים עם חוזה אסטרונומי עד גיל 34 שכנראה יבקש(/יעשה בלאגן ברשתות החברתיות כדי לקבל) עוד ועוד העלאה בחוזה.
מעט יחסית למה שאביו ביקש... 750 אלף. גם למליקסון יש חוזה עד גיל 34, ראדי בן 35 ורוצים להציע לו חוזה לעוד עונה.

ומה שרשמתי זה מה ששמעתי משמועות כמוכם. זאת לא הצעה שלי על בוזי.
מצידי שישחררו אותו עוד היום.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

האמת שהייתי בטוח שלאחר ועדת המשמעת תהיה התחממות ביחסים וגם הצעה חדשה שתשאיר אותו בקבוצה.

ההתחממות בגזרת הקהל טרפה את הקלפים.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

אני אהיה מאוד מאוד מופתע אם הוא לא ילך למכבי ת"א בקיץ

אם אני ג'ורדי אני בכיף סוגר איתו על 600-700K לשנה (פיצוחים בשביל הקנדי, בטח אחרי מכירת טב"ז וזהבי)

גם מקבל שחקן מוכח שנותן מספרים כל שנה וגם מחליש את היריבה העיקרית שלך

קשה לי לראות מצב שזה לא קורה, זה פשוט כורח המציאות

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

זה שי ! כתב:
דבר ראשון אני יושב במערבי
דבר שני בכל משחק אני תורם לאירגון וגם למנואלה תרמתי.
הה שאני לא שייך לאירגון כי אני לא מאמין בדבר הזה מעולם לא ההית שותף לאף אירגון שהיה לא קריזי,סאוט, קאמלס
אני מאמין באוהד הפועל באר שבע קודם כל אף אחד לא יקבע לי ולאף אוהד אם לשיר או לא.
אני יעשה מה שאני חושב שנכון
אף אחד לא גורע ממה שהאירגון עושה הוא הרים אותנו 10 רמות למעלה בכל הקשור לשירים תפאורה אבל לא בגלל זה צריך לעמוד דום בכל פעם שיבקשו
האירגון הוכיח הרבה פעמיים דאגה לאוהדים בנושא הכרטיסים בארץ ובחול והתנדבות בכל מיני פעילויות
לדעתי ההודעה שלהם תגרום קרע גדול יותר בקהל יכול להיות שאני טועה

לנושא בוזגלו לא רואה דברים טובים עדיף כבר עכשיו למכור אותו כי להמשייך פה תחצי עונה הקרובה לא יעשה טוב לאף צד
זה שי !
האתה מבין אבל את ההבדל בין מה שאתה רושם פה ואיך שאתה רושם לבין ההודעות הקודמות שלך בשרשור?

אאתה בכלל קולט מה אמרת ומה רשמת בהודעןת הקודמות? איך בחרת להתנסח?

שכחת שיש אנשים גם מהצד השני והשתלחת ללא רסן וללא שום קשר לא לפוסט ולא למציאות.

עם ביקורת כזו אני יכול ושמח גם להתמודד, עם איך שדיברת קודם אני לא אגיב ולא אתייחס גי זה לא שווה תגובה.

אתה חושב שהדרך שבחרנו לא הייתה נכונה? זכותך.

נסכים שלא להסכים, מפה ולמה שרשמת ואיך שרשמת ב 5 הודעות האחרונות שלך בשרשור יש מרחק גדול מאוד, תכבד ותקבל כבוד תמיד, תלכלך ותקיא חרא על המקלדת לא תקבל תגובה.

מעולם לא דיברתי כלפי משתמשים פה כמו שדיברת פה כלפי וכלפי חברי ארגון אחרים.

גדי והאחרים - תודה על התמיכה, פשוט תודה.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

ולגבי הביקורת שלעצמה מעולם לא שאפנו לקבוע לאחרים מה לשיר ומה לא, וזה הובהר באופן מאוד ברור בפוסט אבל אתה בכל זאת מעלה את הטיעון הזה.

מה אני אגיד לך שייקה, תהיה בריא אחי.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

Totti כתב:ניחוש מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מושכל.

תרשום תרשום, מאור בוזגלו שחקם מכבי חיפה בעונה הבאה. אם לא תנעלו לי את היוזר ל-3 חודשים
לא יודע אם חיפה או מכבי תל אביב אבל משהו יש לו ביד לדעתי.
רשמתי את זה כמה עמודים אחורה שהוא דרש הצעה בסדר גודל לא נורמלי וכנראה שיש לו על מה להסתמך, אני מסכים איתך בעניין הזה.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

לא מבין את הרציונל של לא לעודד את השחקן. לא לקלל זה ברור, אבל למה לא לעודד??
אחרי גול שהוא כובש נניח, אז מה לא קופצים וצועקים? ואם אחרי הגול מתחיל גל מתגבר של החברה שאוהבים לצעוק בוזגלו, בוזגלו... שרים איתם או לא?
לא חושב שהיה נכון מצידכם להיכנס לזה בכלל, לא להתייחס פשוט.
וגם אם החלטתם לא לעודד פשוט אל תעודדו, למה לייצר את הפרובוקציה הזאת. קטונתי.

בלי קשר, בהתייחס לספקולציות לגבי העתיד שלו, אני שמעתי ממישהו קרוב אליו שהוא ממש ממש רוצה להישאר בב"ש.
יש לו כאן בית שהוא אוהב, לאישתו יש כאן עסק והוא ממש לא רוצה לעזוב. כך שלא נראה לי שהוא כבר חתום בחיפה בכל מקרה.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

הסתפרתי עכשיו אצל שי(יצא עקום כרגיל)
הוא אמר לי את שכתב כאן לא מעט; "על ברדה אני כועס יותר".

כן אני כעסתי על אליניב, אבל מרגיש צורך לשתף כאן קצת מהתחושות שלי לגבי מה שעובר על הקפטן הותיק ואני חייב בגילוי נאות לומר שאני כבר לא חושב שיש לו מה לתרום לנו מקצועית.

כואב לו לברדה. הפועל באר שבע היתה התחנה היחידה אליה שאפ לחזור כשעוד היו לו לא מעט מחזרים. הוא הוביל אותה בצורה מדהימה לאליפות היסטורית.

פעם הוא חלם על תפקיד מקצועי, דיברו אפילו על מנהל מקצועי. הגיע בכר שהוא הסמכות העליונה וברור לכל שברדה לא יהיה לעולם מעליו בהיררכיה. לפני שבועיים הוא מתראיין ומצהיר שיש לו עוד כוח לשחק שנתיים כדורגל-

חוזה לא מוצע לו. ראדי בגילו ומחזרים אחריו, ברדה "סוס מת"(חוזר ומדגיש, ראדי במצב פיזי אחר). כך נותר לו האליניב קירח משני הכיוונים, מצד אחד לא בונים עליו מקצועית-כדורגלנית, מצד שני התפקיד המקצועי ממש לא מונח לפתחו.

בקיצור, כואב לו לברדה, הוא נפל בין הכסאות. יש לו אגו לא קטן וחלק מהמצב בהחלט באשמתו, אבל אם לא יקר צעד דרמטי או לא יזכה לרגע של עדנה לפני שיתלה את הנעליים, בעונה הבאה הוא צפוי לשחק במקום אחר.

אז כעסתי על אליניב, אבל אני סולח.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Totti כתב:הסתפרתי עכשיו אצל שי(יצא עקום כרגיל)

כן אני כעסתי על אליניב, אבל מרגיש צורך לשתף כאן קצת מהתחושות שלי לגבי מה שעובר על הקפטן הותיק ואני חייב בגילוי נאות לומר שאני כבר לא חושב שיש לו מה לתרום לנו מקצועית.

כואב לו לברדה. הפועל באר שבע היתה התחנה היחידה אליה שאפ לחזור כשעוד היו לו לא מעט מחזרים. הוא הוביל אותה בצורה מדהימה לאליפות היסטורית.

פעם הוא חלם על תפקיד מקצועי, דיברו אפילו על מנהל מקצועי. הגיע בכר שהוא הסמכות העליונה וברור לכל שברדה לא יהיה לעולם מעליו בהיררכיה. לפני שבועיים הוא מתראיין ומצהיר שיש לו עוד כוח לשחק שנתיים כדורגל-

חוזה לא מוצע לו. ראדי בגילו ומחזרים אחריו, ברדה "סוס מת"(חוזר ומדגיש, ראדי במצב פיזי אחר). כך נותר לו האליניב קירח משני הכיוונים, מצד אחד לא בונים עליו מקצועית-כדורגלנית, מצד שני התפקיד המקצועי ממש לא מונח לפתחו.

בקיצור, כואב לו לברדה, הוא נפל בין הכסאות. יש לו אגו לא קטן וחלק מהמצב בהחלט באשמתו, אבל אם לא יקר צעד דרמטי או לא יזכה לרגע של עדנה לפני שיתלה את הנעליים, בעונה הבאה הוא צפוי לשחק במקום אחר.

1. ברדה לא חייב להיות מנהל מקצועי. יש עוד מגוון תפקידים שהוא יכול להתחיל איתם.
בכר לא ישאר פה לנצח.
2. ברדה לא ישחק במועדון אחר. זה ברור שזה להמשיך פה או לפרוש.
3. ברדה לא יפרוש. יש לו עוד מה לתרום, גם העונה וגם בעונה הבאה.

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

שמעון א כתב: מעט יחסית למה שאביו ביקש... 750 אלף. גם למליקסון יש חוזה עד גיל 34, ראדי בן 35 ורוצים להציע לו חוזה לעוד עונה.

ומה שרשמתי זה מה ששמעתי משמועות כמוכם. זאת לא הצעה שלי על בוזי.
מצידי שישחררו אותו עוד היום.
לא מעניין אותי שזה מעט יחסית למה שהוא מבקש, באותה מידה אתה יכול להגיד שהציעו לו מיליון יורו לעונה אבל זה מעט יחסית כי אבא ביקש 10 מיליון.
מצטער אם הובנתי לא נכון, ההתלהמות הייתה על הידיעה לא עליך חלילה.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

Totti כתב:הסתפרתי עכשיו אצל שי(יצא עקום כרגיל)

מסכים ב1000 אחוז. כואב לי עליו
רק אהבה תנצח...

נעול