קשה לי להאמין שאלונה תוותר על ברדה.Totti כתב:הסתפרתי עכשיו אצל שי(יצא עקום כרגיל)
הוא אמר לי את שכתב כאן לא מעט; "על ברדה אני כועס יותר".
כן אני כעסתי על אליניב, אבל מרגיש צורך לשתף כאן קצת מהתחושות שלי לגבי מה שעובר על הקפטן הותיק ואני חייב בגילוי נאות לומר שאני כבר לא חושב שיש לו מה לתרום לנו מקצועית.
כואב לו לברדה. הפועל באר שבע היתה התחנה היחידה אליה שאפ לחזור כשעוד היו לו לא מעט מחזרים. הוא הוביל אותה בצורה מדהימה לאליפות היסטורית.
פעם הוא חלם על תפקיד מקצועי, דיברו אפילו על מנהל מקצועי. הגיע בכר שהוא הסמכות העליונה וברור לכל שברדה לא יהיה לעולם מעליו בהיררכיה. לפני שבועיים הוא מתראיין ומצהיר שיש לו עוד כוח לשחק שנתיים כדורגל-
חוזה לא מוצע לו. ראדי בגילו ומחזרים אחריו, ברדה "סוס מת"(חוזר ומדגיש, ראדי במצב פיזי אחר). כך נותר לו האליניב קירח משני הכיוונים, מצד אחד לא בונים עליו מקצועית-כדורגלנית, מצד שני התפקיד המקצועי ממש לא מונח לפתחו.
בקיצור, כואב לו לברדה, הוא נפל בין הכסאות. יש לו אגו לא קטן וחלק מהמצב בהחלט באשמתו, אבל אם לא יקר צעד דרמטי או לא יזכה לרגע של עדנה לפני שיתלה את הנעליים, בעונה הבאה הוא צפוי לשחק במקום אחר.
אז כעסתי על אליניב, אבל אני סולח.
היא מאוד מאוד מאוד אוהבת ומעריכה אותו.
דבר שני,בחיים צריך ללמוד לדעת לקרוא סיטואציות.
היום והדגש על היום אין סיכוי שאליניב גם אם יהיה מנהל מקצועי יהיה הסמכות מעל בכר.
בכר רכש לעצמו ובצדק את המעמד שלו הוא זוכה היום גם בקרב אלונה וגם בקרב הקהל.
אבל.. בכר לא יישאר כאן לנצח ולכן גם אליניב צריך לדעת להתפשר,אז אולי זה לא יהיה התפקיד האידיאלי לו הוא מצפה,אבל הוא יוכל להשפיע בדברים אחרים,לצבור לעצמו מעמד וניסיון ובבוא היום לקחת את המושכות לידיים.
אבל כמו שכתבת האגו הוא שמוביל ולא בטוח שזה יסתדר.