סניור כתב:
תכלס? המשחק הכי פחות חשוב עד סוף העונה.
אם לא היה עניין של כבוד וכו, מצדי שנעלה עם הרכב של גביע הטוטו. לא לסכן אף אחד.
די נו.
יש פה עניין גם כלכלי וגם סתם שאיפה לעשות את המקסימום במעמד מאוד מכובד ונדיר.
לפי הטענה שלך, מה היה חשוב בכל משחקי שלב הבתים? למה עלינו בהרכבים הכי חזקים שלנו?
bs war כתב:
די נו.
יש פה עניין גם כלכלי וגם סתם שאיפה לעשות את המקסימום במעמד מאוד מכובד ונדיר.
לפי הטענה שלך, מה היה חשוב בכל משחקי שלב הבתים? למה עלינו בהרכבים הכי חזקים שלנו?
כי במשחק הזה לא משנה מה נעשה ובאיזה הרכב נשחק, לא נעלה בסופו של דבר
אני לא מדבר מתוך לוזריות, אבל שנעשה את ההפתעה הענקית הזו, ואני גם לא חושב שזה כזה מופרך.
אבל בראייה מפוכחת ובמבט לאחור, המסע הזה הוא מעל ומעבר לעונה ראשונה באירופה. אנחנו משלמים היום מחיר גופני ושילמנו בחודש האחרון גם מחיר מנטאלי. אז כן, מול הליגה והמשך ההגנה על התואר? מוותר על עוד סיבוב באירופה.
סניור כתב:אני לא מדבר מתוך לוזריות, אבל שנעשה את ההפתעה הענקית הזו, ואני גם לא חושב שזה כזה מופרך.
אבל בראייה מפוכחת ובמבט לאחור, המסע הזה הוא מעל ומעבר לעונה ראשונה באירופה. אנחנו משלמים היום מחיר גופני ושילמנו בחודש האחרון גם מחיר מנטאלי. אז כן, מול הליגה והמשך ההגנה על התואר? מוותר על עוד סיבוב באירופה.
גם לי, ואני מניח שלעוד רבים, זה עבר בראש.
במוצ"ש נהיה חכמים יותר.
ניצחון על מכבי ת"א יתן לנו רצועת ביטחון שאמורה להספיק ללפחות סיבוב נוסף באירופה.
במוצ"ש נהיה חכמים יותר.
ניצחון על מכבי ת"א יתן לנו רצועת ביטחון שאמורה להספיק ללפחות סיבוב נוסף באירופה.
גם אם נגיע לגמר זה יהיה פדיחה רצינית לא ניקח אליפות,יש פה כמה שחושבים שאנחנו מסוגלים לעלות בשביל זה צריך לצאת ביתרון של לפחות 2-0 ואני בספק גדול אם זה יספיק
סניור כתב:אני לא מדבר מתוך לוזריות, אבל שנעשה את ההפתעה הענקית הזו, ואני גם לא חושב שזה כזה מופרך.
אני דווקא חושב שהחוסר משחקים באירופה גרם לירידה המנטלית. המשחקים באירופה גרמו לכל השחקנים בסגל להיות מפוקסים למטרת הקבוצה.
תגידו לי איך אתם בכלל יכולים לוותר על עוד ערבים אירופאיים בטרנר ? איך אוהד כדורגל שעד לפני רגע היה בעילוט והרצליה יכול להרשות לעצמו לוותר מראש על לעבור עוד שלב באירופה?? ליגה לא ליגה, עומס לא עומס, תנו לי כמה שיותר להתרגש ולהיות פעור פה. אנחנו פה בעקומת למידה מטורפת ושידרוג עצום למועדון מבחינת האמונה בעצמו. שלא יגמר אף פעם, אם המועדון היה בגישה של הלוזר הזה נועם שמפחד מהצל של עצמו ומעדיף להישאר בפינה הקטנה והלא מעניינת שלו היינו היום ראש בראש עם נתניה על העלייה ללאומית. תחליפו כבר דיסקט בראש! אתם אוהדים של אימפריה. גם לבשיקטאש ניתן בראש.
Guevara כתב:תגידו לי איך אתם בכלל יכולים לוותר על עוד ערבים אירופאיים בטרנר ? איך אוהד כדורגל שעד לפני רגע היה בעילוט והרצליה יכול להרשות לעצמו לוותר מראש על לעבור עוד שלב באירופה?? ליגה לא ליגה, עומס לא עומס, תנו לי כמה שיותר להתרגש ולהיות פעור פה. אנחנו פה בעקומת למידה מטורפת ושידרוג עצום למועדון מבחינת האמונה בעצמו. שלא יגמר אף פעם, אם המועדון היה בגישה של הלוזר הזה נועם שמפחד מהצל של עצמו ומעדיף להישאר בפינה הקטנה והלא מעניינת שלו היינו היום ראש בראש עם נתניה על העלייה ללאומית. תחליפו כבר דיסקט בראש! אתם אוהדים של אימפריה. גם לבשיקטאש ניתן בראש.
צריך לדעת להבדיל בין העיקר לטפל.
וההעפלת שלב באירופה זה טפל לעומת אליפות (ולא סתם, אלא כזו עם משמעות הצהרתית של הטבעת חותם רציני ושינוי סדרי עולם בכדורגל הישראלי)