מי?זריהן?החתול בשק לא עושה כלום הפיק של חיו היה סחיטת העבירה מול קש בגביעSouth Boy כתב:
אם תסתכל על ההרכבים בגביע בגביע הטוטו ואפילו בכמה משחקי ליגה אחרי משחקים באירופה תראה שעשינו רוטציות לא פחות ממכבי ואפילו יותר כי בזמנו היה לנו סגל ארוך יותר.
רכש בינואר גם אנחנו עשינו, ומכעיס שברק לא משתמש בו אפילו כשהרמה של שחקני הסגל הראשון לא יכולה להיות נמוכה יותר.
חליק תירוצים, הם לא טובים. קורסים מנטלית.
הפועל חיפה- הפועל באר שבע, ראשון, 20:15
Re: הפועל חיפה- הפועל באר שבע, ראשון, 20:15
רק בישראל אפשר לקרוא חתול בשק לשחקן ששיחק משחק וחצי במצטבר.dors כתב:
מי?זריהן?החתול בשק לא עושה כלום הפיק של חיו היה סחיטת העבירה מול קש בגביע
עזוב אחי זה לא ראוי לדיון.
- ForeverRed
צריך להפסיק לחפש אשמים ולהתחיל להודות באמת. יש בעיה מערכתית בקבוצה. יש קיבעון של תבניות משחק שלא עובדות. יש שחקנים עם קביעות בהרכב, לא משנה מה היכולת שהם מציגים על הדשא. יש ירידה עצומה בקצב המשחק. ומעל הכל, יש זריקה רצינית מצד חלק גדול מהשחקנים.
מי שיכול לעשות את השינוי זה רק הצוות המקצועי (אולי אפילו בסיוע של אלונה). לא אף אחד אחר.
להתחיל לשרוף את הדשא ולקחת ניצחונות בשיניים. אחד ועוד אחד, עד שיחזור הביטחון. אחרת אבדנו.
מי שיכול לעשות את השינוי זה רק הצוות המקצועי (אולי אפילו בסיוע של אלונה). לא אף אחד אחר.
להתחיל לשרוף את הדשא ולקחת ניצחונות בשיניים. אחד ועוד אחד, עד שיחזור הביטחון. אחרת אבדנו.
אנחנו
אירופה 13
אלוף אלופים 1
ליגה 23
גביע טוטו 7
גביע המדינה 2
סה"כ 46
הם
אירופה 12
ליגה 23
גביע טוטו 6
גביע המדינה 3
סה"כ 44
לא משמעותי.
הבעיה שלנו עמוקה יותר.
אירופה 13
אלוף אלופים 1
ליגה 23
גביע טוטו 7
גביע המדינה 2
סה"כ 46
הם
אירופה 12
ליגה 23
גביע טוטו 6
גביע המדינה 3
סה"כ 44
לא משמעותי.
הבעיה שלנו עמוקה יותר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הם שיחקו באירופה 14 משחקים.שמעון א כתב:אנחנו
אירופה 13
אלוף אלופים 1
ליגה 23
גביע טוטו 7
גביע המדינה 2
סה"כ 46
הם
אירופה 12
ליגה 23
גביע טוטו 6
גביע המדינה 3
סה"כ 44
לא משמעותי.
הבעיה שלנו עמוקה יותר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני דווקא ראיתי את המשחק נפתח עם לחץ מעולה שלנו, חצי שעה שהזכירה את הימים הטובים בחטיפות בחלק המסוכן.
זה נראה יותר עייפות מאשר חוסר השקעה
ברצינות , מול קש בגביע שהוא פתח במקום נוואקמה לא ציפיתי שיתן הופעת אוחנה (הגול עפ המגיחה בבבכורה) אבל לא הייתה חתירה למרכז לא היה ניסיון ליזום (האמת היה אחד ממה שאני זוכר שהוא חתך למרכז ואז סחט את העבירה לפני המחצית ) אם אתה חושב אחרת אשמח לשמועSouth Boy כתב:
רק בישראל אפשר לקרוא חתול בשק לשחקן ששיחק משחק וחצי במצטבר.
עזוב אחי זה לא ראוי לדיון.
איך אחי? הם עברו העונה 4 קבוצות להגיע לבתים?דר אדום בנשמה כתב: הם שיחקו באירופה 14 משחקים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כן....שמעון א כתב: איך אחי? הם עברו העונה 4 קבוצות להגיע לבתים?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ומיד אחר כך רבע שעה של פאניקה קבוצתית.yedidel כתב:אני דווקא ראיתי את המשחק נפתח עם לחץ מעולה שלנו, חצי שעה שהזכירה את הימים הטובים בחטיפות בחלק המסוכן.
טוני מסריח את המגרש 90 דקות, כשהמאורים לא שונים בהרבה. בלעדיהם שום לחץ נכון והנעת כדור חיובית לא תעזור.
הפתרון צריך להתחיל בהם.
סעמק עם האצטדיון הזה, כמה שרציתי לחזור היום פעם ראשונה משם כמנצח.
דרך דיכאון.
אני רק לפני 3 ימים ראיתי שחקנים שאין להם כח לרוץ כבר
רובם שיחקו גם היום
לפני 3 פאקינג ימים רצו כמו משוגעים נגד בשיקטש
תתעלמו אלף פעם. עייפות היא גם מנטלית
רובם שיחקו גם היום
לפני 3 פאקינג ימים רצו כמו משוגעים נגד בשיקטש
תתעלמו אלף פעם. עייפות היא גם מנטלית
- ForeverRed
אני חייב לציין שהקהל של הפועל חיפה זה הקהל הכי טיפש שיצא לי לראות.
שריקות ועצבים על השופט ללא כל קשר לאירועים על המגרש.
שריקות ועצבים על השופט ללא כל קשר לאירועים על המגרש.
ביטחון ומומנטום. זה ההבדל.
במשחקים כאלה צריך פשוט לשחק מהר ולנצל את התקפות המעבר הבודדות שאנחנו זוכים להן במשחקים כאלה.
זמן הקסם בכדורגל זה השניות הראשונות אחרי חטיפת הכדור (מגובה במחקרים גם). אני לא מצליח להבין למה אנחנו לא מנצלים את זה ולא עובדים על תבניות קבועות של טיסה קדימה בכל חטיפה באיזור מסוכן. זה נראה כרגע כאילו גול ממשחק עומד לא נבקיע עוד 10 שעות. הגיע הזמן לשנות מערך גם בליגה ולהשתמש בכלים שיש לנו בצורה יותר מגוונת. וברדה צריך להיות על המגרש, כל עוד מתעקשים לא להתאמן על התנועה של סהר והבחור סתם מטייל כל היום בין קו האופסייד אין לנו יותר מדי תועלת בו. צריך מנהיג.
במשחקים כאלה צריך פשוט לשחק מהר ולנצל את התקפות המעבר הבודדות שאנחנו זוכים להן במשחקים כאלה.
זמן הקסם בכדורגל זה השניות הראשונות אחרי חטיפת הכדור (מגובה במחקרים גם). אני לא מצליח להבין למה אנחנו לא מנצלים את זה ולא עובדים על תבניות קבועות של טיסה קדימה בכל חטיפה באיזור מסוכן. זה נראה כרגע כאילו גול ממשחק עומד לא נבקיע עוד 10 שעות. הגיע הזמן לשנות מערך גם בליגה ולהשתמש בכלים שיש לנו בצורה יותר מגוונת. וברדה צריך להיות על המגרש, כל עוד מתעקשים לא להתאמן על התנועה של סהר והבחור סתם מטייל כל היום בין קו האופסייד אין לנו יותר מדי תועלת בו. צריך מנהיג.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- simply-red
אנחנו היינו בפיק שלנו בדצמבר, מכבי עדיין לא הגיעו לפיק שלהם. אם לא נקח את עצמנו בידיים, זה לא מופרך לשער שבעוד כמה מחזורים אנחנו נהפוך לרודפים ולא לנרדפים.
באמת
שהאמנתי
שהאמנתי