החלום זה מנצ'סטרהפועלעולה כתב:סרטן. זה מה שהוא.
מעניין מי הטמ טאמבל שישים עליו את הכסף שהוא רוצה.
מאור בוזגלו
- The red one
Re: מאור בוזגלו
בנאדם הזוי, רק השבוע הוא העלה פוסט שיש עוד 39 נקודות בקופה והכל בידיים וברגליים שלנו, והופ מוציא כתבה שכל עניינה לחבל בקבוצה. מעניין מאוד מה היה בוער לו להוציא את הכתבה דווקא עכשיו, לא יכל להמתין שלושה חודשים?
רצה להחזיר לאלונה על הפוסט שהוציא המועדון בנוגע למו"מ שהופסק.xboy כתב:בנאדם הזוי, רק השבוע הוא העלה פוסט שיש עוד 39 נקודות בקופה והכל בידיים וברגליים שלנו, והופ מוציא כתבה שכל עניינה לחבל בקבוצה. מעניין מאוד מה היה בוער לו להוציא את הכתבה דווקא עכשיו, לא יכל להמתין שלושה חודשים?
מעניין כמה בריא זה אבא שמהמר. יש לי הרגשה שהאבא יותר מסתם מהמר, וזה יכול להעיד גם על שאר המשפחה.
- red and white
- Title: Almog
יופי לו, לא כועס ולא כלום. רק שילך.
דרך אגב לפי מה ששמעתי, הסיבה שבוזגלו לא פתח אז מול חיפה, היא כי באימון המסכם אדון בכר ביקש ממאור לקפוץ על רגל אחת כל האימון ומאור סירב, מכאן עניין ההשפלה.
דרך אגב לפי מה ששמעתי, הסיבה שבוזגלו לא פתח אז מול חיפה, היא כי באימון המסכם אדון בכר ביקש ממאור לקפוץ על רגל אחת כל האימון ומאור סירב, מכאן עניין ההשפלה.
מה ????red and white כתב: דרך אגב לפי מה ששמעתי, הסיבה שבוזגלו לא פתח אז מול חיפה, היא כי באימון המסכם אדון בכר ביקש ממאור לקפוץ על רגל אחת כל האימון ומאור סירב, מכאן עניין ההשפלה.
- red and white
- Title: Almog
חחח סתם צוחק שמעוןשמעון א כתב: מה ????
חחחחח בחיי שהכל כבר יכול להיות במקרה שלו
הייתי מהתומכים הגדולים שלו גם במשברים הגדולים שהיו, היום אני רוצה לקחת אליפות בלעדיו.
מסתבר ש"חרא צף" זו לא קלישאה.
מסתבר ש"חרא צף" זו לא קלישאה.
אוהדי מכבי בטח קוראים את זה ומתמוגגים
מקווה שניקח אליפות בלעדו ושיעבור למכבי וניקח עוד אחת ,בוזגלו בוא תנגב לי את התחת ישמע אדיר בטרנר
גם אם זה יקרה, לא חושב שמגיע לו לקבל קללות ושירים כאלה.hb7 כתב:מקווה שניקח אליפות בלעדו ושיעבור למכבי וניקח עוד אחת ,בוזגלו בוא תנגב לי את התחת ישמע אדיר בטרנר
אי אפשר לשכוח את הדברים הטובים שעשה במשך 4 עונות.
#יוצאים עליי ב 200 קמ"ש בעוד 3,2,1....
- The red one
אפשר לחשוב, כולה עוד ראיון של יעקב בוזגלו. הוא נותן כזה אחד ביום לפחות. לא אמר שם שום דבר מעניין או שונהשמעון א כתב:אוהדי מכבי בטח קוראים את זה ומתמוגגים
מה יש להם להתמוגג? שנה הבאה זה עובר אליהםשמעון א כתב:אוהדי מכבי בטח קוראים את זה ומתמוגגים
איך אמר לי אריק לפניי שבוע.
החלום זה להבטיח אליפות לפניי משחק בית.
ואז להכין שלט פריסה ענק בדרומי
" בבאר שבע יש רק מאור אחד":
ועם המנואלה לעלות את הספרה 24
החלום זה להבטיח אליפות לפניי משחק בית.
ואז להכין שלט פריסה ענק בדרומי
" בבאר שבע יש רק מאור אחד":
ועם המנואלה לעלות את הספרה 24