איזה בית מלון, רק צימרmaxkid22 כתב: אני אומר תסגרו חדר במלון ותתעמקו בוויכוח של מי יותר חתיך לאור נורות...
מאור בוזגלו
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: מאור בוזגלו
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מתי נגמר החוזה באופן רשמי? 1.6?
תוסיף חודש.הפועלעולה כתב:מתי נגמר החוזה באופן רשמי? 1.6?
זו לא תחרות...רקקקק ביטוןbs war כתב:
הביאו לו מחליף ראוי.
כנראה זה קריטריון לעמדה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
חוזים תקפים עד פגרת הקיץ. כשחוזרים ממנה אז שחקן שסיים חוזה למשל לא אמור לחזור (כל עוד אין סיכום אחר עם ההנהלה)Eelect כתב: תוסיף חודש.
הגיוני מה שאתה אומר, לא חשבתי על זה לעומק. בטרנספמרקט מציינים שהחוזה מסתיים בסוף יוני. כנראה טעו.dor69 כתב: חוזים תקפים עד פגרת הקיץ. כשחוזרים ממנה אז שחקן שסיים חוזה למשל לא אמור לחזור (כל עוד אין סיכום אחר עם ההנהלה)
בציניות כמובן...The red one כתב: איך הגעת לזה שהוא סימן די תמשיכו? זה היה ״די, מספיק״ קלאסי
- The red one
אוף אז תוסיף אזהרה, משהו..אריק כתב:
בציניות כמובן...
בעיקרון חלון העברות אירופי מתחיל ביולי ואצלנו ביוני. תאריכי סיום חוזה גלובליים הם 30.6 ו31.5 בהתאמה.Eelect כתב: הגיוני מה שאתה אומר, לא חשבתי על זה לעומק. בטרנספמרקט מציינים שהחוזה מסתיים בסוף יוני. כנראה טעו.
*נתונים באדיבות המנג׳ר
- The red one
זריהן מפרסם עכשיו שבוזגלו יעזוב.
אתמול חבר העלה בפניי את הרעיון (מודה, לא עקבתי אם עלה פה) שבוזגלו פשוט ישאר שחקן חופשי, עד שיחלים מפציעתו ואז גם יוכל לחתום מתי שירצה בכל קבוצה. נשמע לי כמו הרעיון הכי טוב עבורו. הוא יוכל לשרוד 4-5 חודשים בלי "משכורת"
אתמול חבר העלה בפניי את הרעיון (מודה, לא עקבתי אם עלה פה) שבוזגלו פשוט ישאר שחקן חופשי, עד שיחלים מפציעתו ואז גם יוכל לחתום מתי שירצה בכל קבוצה. נשמע לי כמו הרעיון הכי טוב עבורו. הוא יוכל לשרוד 4-5 חודשים בלי "משכורת"
אמרתי כבר אתמול שהוא סגור במכבי חיפה.The red one כתב:זריהן מפרסם עכשיו שבוזגלו יעזוב.
אגב,היום אח שלו מאמן העל השתתף בפאנל בבוקר ספורט וגם נתן שם את הגושפנקא,לפחות לגבי הסיבה שמאור עוזב.
כשיחלים מהפציעה, החוזה שיקבל יהיה באופן יחסי לעונה. לא מבין מה הוא משיג בזה.The red one כתב:זריהן מפרסם עכשיו שבוזגלו יעזוב.
עכשיו זה השלב שהכסף מעניין לו תביצה.izguy83 כתב: כשיחלים מהפציעה, החוזה שיקבל יהיה באופן יחסי לעונה. לא מבין מה הוא משיג בזה.
מלכתחילה הסכומים נועדו בשביל לסתום את הגולל על ב"ש כי פשוט לא רוצה להמשיך כאן.
במכבי חיפה הוא יקבל פחות או יותר את אותם סכומים.
האמת מחשבה לא רעה. בינואר הוא יהיה מלפפון חם שיכול לשדרג כל קבוצה בליגה.