מועדון הקרייזי רד קיבל מקלט מעיריית באר שבע וחברת כיוונים.המקלט נמצא בשונה ד' ברחוב רבי טרפון (ליד ביה"ס ניצנים באזור מרכז הנגב).
הבית של המועדון הינו הסנונית הראשונה בדרך של המועדון לימים טובים יותר ומוצלחים יותר וללא ספק יסייע בשיפור התפאורה ביציע ויספק תעסוקה לאוהדיה הצעירים והצעירים ברוחם של הקבוצה.
לאחרונה פורסם טופיק בנושא פרויקט החונכות של חברי מועדון הקרייזי רד בשיתוף עם מחלקת הנוער של האגודה.הבית החדש של המועדון יהווה מקום לפעילות חינוכית זאת ואחרות שמתכנן מועדון האוהדים.
המקלט עבר לאחרונה שיפוץ נרחב,בעקבות המלחמה האחרונה,והותקנה בו מערכת חשמל ותאורה חדשים.כמו כן הותקנו 4 תאי שירותים חדשים ,כיורים ,מערכת מים וביוב חדשה ומערכת אוורור חדשה.
בקרוב יותקן גם מזגן לרווחת השוהים במקלט ולשהייה נעימה בו.
עתה,שיש לנו האוהדים מקום ראוי להיפגש בו ולבצע פעילויות,תתרחב פעילות המועדון לאותם אזורים בהם הוא היה טעון שיפור.
בקרוב תצא הודעה בפורום על יום התגייסות למען המקלט על מנת לנקות אותו,הבאת ציוד עידוד והשמשתו והכנות לקראת פתיחת עונת המשחקים .
ראויה לציון השקעתם של חברי המועדון משה אוחיון ובעיקר מישל בשני שראה את חשיבות מציאת בית למועדון ורץ המון לטובת מציאת בית לחברי המועדון ולפעילותו. כמובן תודתנו גם לראש העיר מר רוביק דנילוביץ',מנכ"ל כיוונים ניסים סספורטס ורפי אליהו אחראי המקלטים הציבוריים של עיריית באר שבע.
בהזדמנות זו,אני רוצה לבקש מכל אחד ואחת מכם שיכול לתרום ציוד שנראה לו מתאים למקלט.באם יש בעיית הובלה שלחו הודעה פרטית ואנו נדאג לבוא לאסוף את הציוד.
שבת שלום ושנה מוצלחת לכולנו !
https://up114.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/uizjxdy2yyot.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
