עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות

שליחה על ידי הפועלעולה »

The red one כתב: הוא ניסה ללכת לאיטליה, לא צלח לו.
חזר לפה, קיבל אחלה כסף שבעולם ולכן גם נשאר פה.

בגיל 28 להתחיל קריירה אירופית זו סכנה, בעיקר כשיש הצעה כספית כזו גדולה מונחת על הכף - 99% מהאנשים לא היו מסרבים לה. לשיטתך, 99% מהאנשים בעולם לא ווינרים.

אתה רוצה להגיד לי שבמקומו היית מסרב לכסף הגדול בסין ומנסה לבנות את עצמך מחדש באייאקס?
רק טומטום הולך לפלארמו. זה המועדון הכי שכונה באירופה. היו ךזהבי בערך 15 מאמנים בשנה וחצי.

99% מהאנשים בעולם? וואלה עשית סקר?
כשהוא אומר שקבוצה כמו ברומיץ' לא מעניינת אותו (רונדון שכיכב בזניט חתם שם לפני שנה, לשם הפורפורציה) ושהוא יעזוב את מכבי רק בשביל הצעה מקבוצה בלבל של ליברפול אתה מבין שהוא לא רוצה לעזוב מחשש להיכשל או להיות פחות דומנניטי מהרגיל.

אז אולי הוא שחקן אש ובאמת מיוחד אבל ווינר ומודל לחיקוי? בעיניי לא

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

זהבי מודע למגבלות של עצמו, ויש לא מעט כאלה.

בקבוצה לא דומיננטית אין לו מה למכור.
בקבוצה שלא עובדת רק בשבילו כנראה שגם לא.

מאותן סיבות הוא נכשל גם בנבחרת.

יוסי בניון, ליאור רפאלוב, תומר חמד, בירם כיאל.
רשימה חלקית של שחקנים שסירבו לכסף הגדול של סין.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

The red one כתב: דיי נו בחייך...מביך לומר את זה, באמת, סלח לי אבל מביך..

99% משחקני הוורלד קלאס שבאים לשם זורקים ז** ענק על הסינים ולא עושים שם כלום, לא מעלים ת'רמה בשיט. זה פשוט שאצל ערן זהבי אין דבר כזה להפסיד ואין דבר כזה לוותר. הוא ווינר בנשמה. אבל לא כולם כמוהו, גם שחקנים שהיו ברמות עולמיות
כמה משחקים מלאים ראית בליגה הסינית? והאם ראית משחקים של עוד קבוצות חוץ מהקבוצה של זהבי?

נמוכים, חלשים, זורקים ז**, יכול להיות. ברמה הטכנית הם לא שונים מאוד מאיתנו, שים את האלופה גוואנגז׳ו אבגרנדה מולנו ואני מבטיח לך שתראה משחק מאוד צמוד. כנראה נבקיע כי ההגנות שם באמת חלשות והשוערים פח, אבל מבטיח לך שגם נספוג

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אל תהיו חכמים גדולים.
יקום הגבר כאן ויגיד שאם אני שם לו 5 מליון דולר לעונה בליגה קאקמייקה או מליון באיזה קבוצה אירופאית עם שאיפות הוא לא לוקח את הכסף?
אתם ילדים סלחו לי.
בן אדם ברגע שמתחתן ומביא ילדים הדבר היחיד!! שהוא חושב עליו זה איך אני מסדר אותם לכל החיים?
ואחד כמו זהבי שזה לא איזה נאיימר שמקבל 30 מליון לעונה לא יכול להגיד לא.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

אדום זקן כתב:אל תהיו חכמים גדולים.
יקום הגבר כאן ויגיד שאם אני שם לו 5 מליון דולר לעונה בליגה קאקמייקה או מליון באיזה קבוצה אירופאית עם שאיפות הוא לא לוקח את הכסף?
אתם ילדים סלחו לי.
בן אדם ברגע שמתחתן ומביא ילדים הדבר היחיד!! שהוא חושב עליו זה איך אני מסדר אותם לכל החיים?
ואחד כמו זהבי שזה לא איזה נאיימר שמקבל 30 מליון לעונה לא יכול להגיד לא.
אם הוא היה מוותר על סין, וזה כמעט קרה, הוא היה יוצא טמבל רציני.

עדיין בחר לחיות שנים בבינוניות של הביצה הישראלית במקום לאתגר את עצמו.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ערן זהבי שחקן מצוין ולטעמי יכול גם להצליח ברמות יותר גבוהות. יש דברים שהוא יודע לעשות ברמה עולמית, לא פחות. למשל התנועה ללא כדור.

אבל בגלל המסלול שבחר לקריירה שלו- מלך הביצה, ולא בא להלין על שיקוליו הלגיטימיים- לעולם לא נוכל לדעת עד כמה גדול הוא, ולעולם הוא יישאר מאחורי בניון, ברקוביץ׳, רביבו וכו'.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

bs war כתב:
כמה משחקים מלאים ראית בליגה הסינית? והאם ראית משחקים של עוד קבוצות חוץ מהקבוצה של זהבי?

נמוכים, חלשים, זורקים ז**, יכול להיות. ברמה הטכנית הם לא שונים מאוד מאיתנו, שים את האלופה גוואנגז׳ו אבגרנדה מולנו ואני מבטיח לך שתראה משחק מאוד צמוד. כנראה נבקיע כי ההגנות שם באמת חלשות והשוערים פח, אבל מבטיח לך שגם נספוג
אגלה לך סוד? כשזהבי נכנס לליגה, התלהבתי. ראיתי אפילו 2 משחקים מלאים(!) לא שלו. והרבה משחקים שלו.

ליגה פח אשפה. שחקנים פח אשפה. כל נסיון לפאר אותה הוא שגוי לחלוטין. להגיד שהיא מתקרבת לליגה שלנו.. :לאלא:

מבטיח לך שרק וואקמה ומליקסון לבד משחילים לאוונגרד רביעייה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

כפ״ס עברה ליצחק שום.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

The red one כתב: אגלה לך סוד? כשזהבי נכנס לליגה, התלהבתי. ראיתי אפילו 2 משחקים מלאים(!) לא שלו. והרבה משחקים שלו.

ליגה פח אשפה. שחקנים פח אשפה. כל נסיון לפאר אותה הוא שגוי לחלוטין. להגיד שהיא מתקרבת לליגה שלנו.. :לאלא:

מבטיח לך שרק וואקמה ומליקסון לבד משחילים לאוונגרד רביעייה
סבבה אחי.
כנראה שכחת שאחרי מכבי וב"ש יש בטבלה עוד 12 קבוצות שבקושי מצליחות לחבר 10 פסים והבכירה שבהן קיבלה רק בחמישי האחרון רביעייה ממקום 7 בבולגריה. שבטח גם על הליגה הבולגרית תגיד שהיא יותר חלשה משלנו.

תצאו רגע מטרנר ותראו משחק ממוצע בליגת העל. אין פה כלום.
מדברים איתי על סינים נמוכים וחלשים כאילו בבני יהודה יש 11 סקנדינבים חסונים וטכניים

סמל אישי של משתמש
The red one

bs war כתב:
סבבה אחי.
כנראה שכחת שאחרי מכבי וב"ש יש בטבלה עוד 12 קבוצות שבקושי מצליחות לחבר 10 פסים והבכירה שבהן קיבלה רק בחמישי האחרון רביעייה ממקום 7 בבולגריה. שבטח גם על הליגה הבולגרית תגיד שהיא יותר חלשה משלנו.

תצאו רגע מטרנר ותראו משחק ממוצע בליגת העל. אין פה כלום.
מדברים איתי על סינים נמוכים וחלשים כאילו בבני יהודה יש 11 סקנדינבים חסונים וטכניים
זה ממש ממש לא קשור.

כמה שמשחק של אשקלון נגד עכו הוא חלש, המשחקים של הקבוצות האלו בליגה הסינית יותר. כמו שבליגת העל לא כולן מכבי ת"א והפועל ב"ש, גם בליגה הסינית לא כולן אוונגרד (שהיא יותר חלשה ממכבי ת"א והפועל ב"ש) אז תבין לבד.

קבוצות תחתית בסין זה לא כדורגל. רמה של נערים א', באמת אני אומר, לא בהגזמה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

The red one כתב: זה ממש ממש לא קשור.

כמה שמשחק של אשקלון נגד עכו הוא חלש, המשחקים של הקבוצות האלו בליגה הסינית יותר. כמו שבליגת העל לא כולן מכבי ת"א והפועל ב"ש, גם בליגה הסינית לא כולן אוונגרד (שהיא יותר חלשה ממכבי ת"א והפועל ב"ש) אז תבין לבד.

קבוצות תחתית בסין זה לא כדורגל. רמה של נערים א', באמת אני אומר, לא בהגזמה
ההבדל הוא שבסין לפחות לחצי מהקבוצות יש 2-3 כוכבי כדורגל, לא יודע איך, הכסף גדל שם על העצים.
פה יש לך בלחץ 3 קבוצות עם שחקנים ברמה אירופית בסגל.

אוונגרד לא ברמה של מכבי וב"ש.. מה שתגיד.

סמל אישי של משתמש
The red one

bs war כתב:
ההבדל הוא שבסין לפחות לחצי מהקבוצות יש 2-3 כוכבי כדורגל, לא יודע איך, הכסף גדל שם על העצים.
פה יש לך בלחץ 3 קבוצות עם שחקנים ברמה אירופית בסגל.

אוונגרד לא ברמה של מכבי וב"ש.. מה שתגיד.
זה מאוד קל לדעת איך - כי הכסף גדל שם על העצים.

אבל תבין שכל כוכבי הכדורגל האלה זורקים שם אלף ז** ולא באמת אכפת להם. לכן הרמה לא באמת משתפרת (ונקודת המוצא הבסיסית היא שאין שם רמה)

ממש על קצה המזלג:
פלה מסאות'המפטון - כוכב כדורגל - כבש 11 שערי ליגה בסאות'המפטון ב15/16. בסין ב2016 5 שערים (מתוך 13 משחקים) וב2017 2 שערים (מתוך 13 משחקים) והרי ראית את רמת ההגנות שם. אתה רוצה להגיד לי שלזהבי יותר קל? ברור שלא. זהבי מחפש את זה כי הוא ווינר. פלה סתם זורק ז**.

פאטו - 17 הופעות בהרכב, 9 שערים. איך זהבי עם 18 הופעות עומד על 18 שערים? ועוד פאטו בקבוצה מקום 3, זהבי מקום 7.

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

The red one כתב: זה מאוד קל לדעת איך - כי הכסף גדל שם על העצים.

אבל תבין שכל כוכבי הכדורגל האלה זורקים שם אלף ז** ולא באמת אכפת להם. לכן הרמה לא באמת משתפרת (ונקודת המוצא הבסיסית היא שאין שם רמה)

ממש על קצה המזלג:
פלה מסאות'המפטון - כוכב כדורגל - כבש 11 שערי ליגה בסאות'המפטון ב15/16. בסין ב2016 5 שערים (מתוך 13 משחקים) וב2017 2 שערים (מתוך 13 משחקים) והרי ראית את רמת ההגנות שם. אתה רוצה להגיד לי שלזהבי יותר קל? ברור שלא. זהבי מחפש את זה כי הוא ווינר. פלה סתם זורק ז**.

פאטו - 17 הופעות בהרכב, 9 שערים. איך זהבי עם 18 הופעות עומד על 18 שערים? ועוד פאטו בקבוצה מקום 3, זהבי מקום 7.
זה יעצבן חלק מהמשתמשים אבל זה מאוד פשוט.
ערן זהבי סקורר (בדגש על סקורר) טוב יותר מפאטו.

אז נכון שהרבה שם זורקים ז** אבל זה לא מוריד לרגע מיכולת הכיבוש של זהבי שהיא ברמות הגבוהות ביותר.

כמו שאמרו פה כבר- בקבוצה שרצה טוב ושולטת ומשחקת התקפי אם זהבי בשפיץ הוא ייתן מספר שערים דו ספרתי, גם באנגליה גם בספרד וגם בגרמניה, שלא תחשבו לרגע שזה שהוא משחק בסין מוריד מהרמה שלו בכיבוש שערים, הוא ענק.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

The red one כתב: זה מאוד קל לדעת איך - כי הכסף גדל שם על העצים.

ממש על קצה המזלג:

שמע יש ויש, יש את פלה שאולי זורק (משחק של הקבוצה שלו לא יצא לי לראות האמת) ויש את זהבי והאלק ורמירס ופאוליניו ששוברים שם את הליגה.
מסכים שכנראה יש להם יותר ריגוש באיצטדיונים המפוצצים של אירופה, אבל הם לא הולכים על המגרש. אני ראיתי את רמירס ופאוליניו והאלק מכריעים משחקים לבד, ממש ברמה של לקחת כדור מהחצי, לרוץ קצת, דאבל פס עם מישהו לתוך הרחבה וגול. הם 200 רמות מעל המקומיים שם. הם משקיעים את כל הכסף בסופרסטארים להתקפה ומזניחים את ההגנות ובאמת ההגנות פח, אבל בהתקפות יש ים כישרון וטכניקה ברמה עולמית שגם בליגה שלנו כמעט אף קבוצה לא יכולה להתמודד איתם.
תסתכל על טבלת הכובשים של הליגה, יש איזה 2-3 סינים בטופ 20. הכל זרים.

בגלל זה אני אומר, זו לא הפרמיירליג, אבל בגדול לא חושב שיש הבדל גדול ביניהם לבין ליגת העל. ההגנות הגרועות מתאזנות עם התקפות וטכניקה ברמה מעל רוב הליגה שלנו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

bs war כתב:
שמע יש ויש, יש את פלה שאולי זורק (משחק של הקבוצה שלו לא יצא לי לראות האמת) ויש את זהבי והאלק ורמירס ופאוליניו ששוברים שם את הליגה.
מסכים שכנראה יש להם יותר ריגוש באיצטדיונים המפוצצים של אירופה, אבל הם לא הולכים על המגרש. אני ראיתי את רמירס ופאוליניו והאלק מכריעים משחקים לבד, ממש ברמה של לקחת כדור מהחצי, לרוץ קצת, דאבל פס עם מישהו לתוך הרחבה וגול. הם 200 רמות מעל המקומיים שם. הם משקיעים את כל הכסף בסופרסטארים להתקפה ומזניחים את ההגנות ובאמת ההגנות פח, אבל בהתקפות יש ים כישרון וטכניקה ברמה עולמית שגם בליגה שלנו כמעט אף קבוצה לא יכולה להתמודד איתם.
תסתכל על טבלת הכובשים של הליגה, יש איזה 2-3 סינים בטופ 20. הכל זרים.

בגלל זה אני אומר, זו לא הפרמיירליג, אבל בגדול לא חושב שיש הבדל גדול ביניהם לבין ליגת העל. ההגנות הגרועות מתאזנות עם התקפות וטכניקה ברמה מעל רוב הליגה שלנו.
אז יש שם שני כוכבים בהרכב.
מה עם כל שאר הפרמטרים? זאת הסתכלות נורא שטחית.

וכן, הליגה הישראלית טובה מהבולגרית.
נערך לאחרונה על ידי ForeverRed ב 23 יולי 2017, 23:37, נערך פעם 1 בסך הכל.

שלח תגובה