נבחרת ישראל נושא מתעדכן
Re: נבחרת ישראל נושא מתעדכן
עכשו צריכים גם להפריש את כל השחקנים מעל גיל 28 כולל המאמן
מה הוא עשה עד עכשיו בנבחרת? תן לי משחק אחד שהוא הביא את היכולות שלו לידי ביטוי.bs war כתב:
קשקוש.
הנבחרת הפסידה את אחד השחקנים הכי טובים שלה, אני לא מבין איך זה יכול לעזור לה. הפסד של שני הצדדים.
חבל, בלאגן מיותר שיכל להימנע עם קצת יותר שכל ואיפוק מצד זהבי.
איך הפרישה יכולה לעזור לה? פשוט, אין יותר דיקטטור על המגרש (ואני מניח גם בחדר ההלבשה) שיעכיר את האווירה ויכפה משחק.
אחד השחקנים הכי טובים שלה?בגללו השחקן הכי טוב של הנבחרת מתייבש על הספסל ובגללו זו הנבחרת המפולגת אי פעם.bs war כתב:
קשקוש.
הנבחרת הפסידה את אחד השחקנים הכי טובים שלה, אני לא מבין איך זה יכול לעזור לה. הפסד של שני הצדדים.
6 שערים ב40 הופעות. אחד הטובים עלק.
צפוי, כבר אתמול כתבתי שהוא יקדים ויפרוש כי האגו שלו נפוח מדי כדי לספוג עונש ולהוריד את הראש למטה.
אפילו הפוסט שלו עלוב, כמוהו וכמו היכולת שלו בנבחרת.
במקום שיתנצל, יבקש סליחה, יגיד "טעיתי, אני רוצה להוכיח את עצמי מחדש, ולחזור לנבחרת בקמפיין הבא"... הוא פורש.
כאילו "בואו נראה אתכם בלעדיי"
אני החזקתי ממנו מנהיג, ווינר, עם אופי חזק.... מאכזב מאוד.
כאילו "בואו נראה אתכם בלעדיי"
אני החזקתי ממנו מנהיג, ווינר, עם אופי חזק.... מאכזב מאוד.
נערך לאחרונה על ידי שמעון א ב 03 ספטמבר 2017, 18:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני לא אתפלא אם ה"פרישה" הזאת תסתכם בפוסט אינסטגרם של זהבי עוד כמה שנים שבו הוא אומר שהרגש חזק ממנו והוא אוהב את נבחרת ישראל ורוצה לעזור לה להתבזות בקמפיין מוקדמות יורו 2020, תמיד היה דרמה קווין.
מקווה שהאיש לעולם לא ילבש עוד את מדי הנבחרת.
מקווה שהאיש לעולם לא ילבש עוד את מדי הנבחרת.
- ForeverRed
יש מקרים שהנזק גדול מהתועלת. זה אחד מהם.bs war כתב:
קשקוש.
זהבי חושב שהוא גדול מהקבוצה. התרומה המקצועית שלו (שגם ככה לא קיימת) בטלה בשישים.
אתה תראה שזה יעשה רק טוב.
ערן זהבי אף פעם לא היה הבעיה של הנבחרת, ופרישה שלו לא תשנה שום דבר.Cameo כתב:
מה הוא עשה עד עכשיו בנבחרת? תן לי משחק אחד שהוא הביא את היכולות שלו לידי ביטוי.
איך הפרישה יכולה לעזור לה? פשוט, אין יותר דיקטטור על המגרש (ואני מניח גם בחדר ההלבשה) שיעכיר את האווירה ויכפה משחק.
אין לאף אחד פה ספק שמדובר באחד השחקנים הישראלים הטובים כיום, חווינו את זה על בשרנו. גם אם עד עכשיו זה לא בא לידי ביטוי בנבחרת.
זו סיטואציה בלתי נמנעת בגלל טעות של זהבי עצמו, אבל להגיד שמקצועית זה טוב לנבחרת? בדיוק כמו להגיד שזה טוב לב"ש שבוזגלו עזב.
עם זהבי או בלעדיו לא נגיע לשום מקום.
זהבי חושב שהוא מעל כולם עם התנהגות יהירה, ובטח ובטח שלא מתאימה לקפטן.
טוב יותר שהוא לא פה.
זהבי חושב שהוא מעל כולם עם התנהגות יהירה, ובטח ובטח שלא מתאימה לקפטן.
טוב יותר שהוא לא פה.

זהבי שולט בנבחרת ובמאמן שלה, מתייחס ברודנות לחבריו לקבוצה שמעיזים להחזיק בכדור יותר משניה בלי למסור לו, מניף ידיים, מקלל.bs war כתב:
ערן זהבי אף פעם לא היה הבעיה של הנבחרת, ופרישה שלו לא תשנה שום דבר.
אין לאף אחד פה ספק שמדובר באחד השחקנים הישראלים הטובים כיום, חווינו את זה על בשרנו. גם אם עד עכשיו זה לא בא לידי ביטוי בנבחרת.
זו סיטואציה בלתי נמנעת בגלל טעות של זהבי עצמו, אבל להגיד שמקצועית זה טוב לנבחרת? בדיוק כמו להגיד שזה טוב לב"ש שבוזגלו עזב.
מילא הוא היה מביא לנבחרת את מה שהביא במכבי, הייתי מבין אם היו קמים לו מסנגרים למרות שגם זאת לא סיבה מספיק טובה להתנהג ככה, אבל כשהוא לא מועיל בשום דבר ועוד עושה את כל זה יש ספק בכלל שלא רק שהוא לא תורם אלא מזיק?
אני שומע בהרבה מקומות כולל ממנו שהביקורות מגיעות מקנאה, אז למען הסר ספק אני מאחל לזהבי האדם ולבני משפחתו חיים של שפע והנאה, שלא יחסר לו שום דבר ושיהיה בריא, אין בי טיפת קנאה בו או בכל מישהו שקשור אליו (באמת? מקנאים בך? בן כמה אתה בנאדם?), הוא פשוט ספורטאי דוחה ונחות מהרמה הנמוכה ביותר.
נפלה עטרת ראשנו
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שחקן כל כך טוב שבנבחרת הוא כבש 6 שערים ב40 משחקים.bs war כתב:
קשקוש.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
+1South Boy כתב:
זהבי שולט בנבחרת ובמאמן שלה, מתייחס ברודנות לחבריו לקבוצה שמעיזים להחזיק בכדור יותר משניה בלי למסור לו, מניף ידיים, מקלל.
מילא הוא היה מביא לנבחרת את מה שהביא במכבי, הייתי מבין אם היו קמים לו מסנגרים למרות שגם זאת לא סיבה מספיק טובה להתנהג ככה, אבל כשהוא לא מועיל בשום דבר ועוד עושה את כל זה יש ספק בכלל שלא רק שהוא לא תורם אלא מזיק?
אני שומע בהרבה מקומות כולל ממנו שהביקורות מגיעות מקנאה, אז למען הסר ספק אני מאחל לזהבי האדם ולבני משפחתו חיים של שפע והנאה, שלא יחסר לו שום דבר ושיהיה בריא, אין בי טיפת קנאה בו או בכל מישהו שקשור אליו (באמת? מקנאים בך? בן כמה אתה בנאדם?), הוא פשוט ספורטאי דוחה ונחות מהרמה הנמוכה ביותר.
יום מאושר
בסיס השנאה לזהבי מובן. אם היה עושה אצלנו מה שעשה במכבי, הייתם מדברים אחרת. ובגלל זה כל הדיון עקר.
לא יודעים להפריד.
בואו נמשיך לקלל את כל מי שלא בא לנו טוב בנבחרת.
שעוד ועוד יעזבו.
לא יודעים להפריד.
בואו נמשיך לקלל את כל מי שלא בא לנו טוב בנבחרת.
שעוד ועוד יעזבו.