מיני מנוי לאירופית

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

Re: מיני מנוי לאירופית

שליחה על ידי hb7 »

zahipan כתב:אצטדיון קטן מ-25,000 פשוט לא מתאים לנו.
אם היה לנו אצטדיון עם 25,000-40,000 מקומות ישיבה, היינו מוכרים הכי הרבה מנויים בארץ באחריות! בבאר שבע משעמם, אין קניונים, אין מסעדות, אין קולנוע ולכן כולם הולכים לראות כדורגל, כי פשוט אין משהו אחר לעשות.
אין מזרקות,אין רמזורים ,אין מכוניות,אין בתים יש רק ביטוח לאומי באוהל וטרנר

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

hb7 כתב: אין מזרקות,אין רמזורים ,אין מכוניות,אין בתים יש רק ביטוח לאומי באוהל וטרנר
וגמלים. אל תשכח את הגמלים.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

zahipan כתב:אצטדיון קטן מ-25,000 פשוט לא מתאים לנו.
אם היה לנו אצטדיון עם 25,000-40,000 מקומות ישיבה, היינו מוכרים הכי הרבה מנויים בארץ באחריות! בבאר שבע משעמם, אין קניונים, אין מסעדות, אין קולנוע ולכן כולם הולכים לראות כדורגל, כי פשוט אין משהו אחר לעשות.
אז אני נולדתי וגרתי כל חיי במרכז ואני מבטיח לך שבאר שבע עיר יותר טובה ומפותחת מהרבה מאוד ערים במרכז. היום יש הרבה מה לעשות שם ובטח בהשוואה לערים מסוימות במרכז.
הטיעון שלך על גודל האיצטדיון מגוחך כי גם את האיצטדיון הנוכחי לא מילאו בשבת, תחשוב שגם אם היו מגדילים רק ב-4K כמו שהציעו כאן היה ביום שבת עוד יציע בגודל של כל הדרומי שפשוט היה ריק.
לא אכפת לי משדרוג כלכלי (שגם הוא זניח בראייה של הרבה שנים קדימה כי לא בטוח שנוכל למלא בעוד עשר שנים איצטדיון כזה גדול), רוצה שטרנר תמיד יהיה מלא או קרוב למלא במשחקים הפחות אטרקטיביים וזה בדיוק מה שקורה בתכולה הנוכחית של טרנר.
איצטדיון שתפור בדיוק למידות שלנו, וגם אם לא זה מה יש כי אין תכנון להרחבה באופק.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

zahipan כתב: אני גר בבאר שבע 26 שנה
אז אתה חי בבועה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

South Boy כתב:
אז אני נולדתי וגרתי כל חיי במרכז ואני מבטיח לך שבאר שבע עיר יותר טובה ומפותחת מהרבה מאוד ערים במרכז. היום יש הרבה מה לעשות שם ובטח בהשוואה לערים מסוימות במרכז.
הטיעון שלך על גודל האיצטדיון מגוחך כי גם את האיצטדיון הנוכחי לא מילאו בשבת, תחשוב שגם אם היו מגדילים רק ב-4K כמו שהציעו כאן היה ביום שבת עוד יציע בגודל של כל הדרומי שפשוט היה ריק.
לא אכפת לי משדרוג כלכלי (שגם הוא זניח בראייה של הרבה שנים קדימה כי לא בטוח שנוכל למלא בעוד עשר שנים איצטדיון כזה גדול), רוצה שטרנר תמיד יהיה מלא או קרוב למלא במשחקים הפחות אטרקטיביים וזה בדיוק מה שקורה בתכולה הנוכחית של טרנר.
איצטדיון שתפור בדיוק למידות שלנו, וגם אם לא זה מה יש כי אין תכנון להרחבה באופק.
זה לא נכון כי אם היו עוד 4k מקומות היו נמכרים עוד מנויים ולא היה לך באמת יציע שלם ריק כי הוא היה נמכר מראש ובמחיר מוזל לא של 125 או 85 שקל למשחק.
מסכים לגבי שאר הדברים.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

התחילה מכירת כרטיסים בודדים

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »