oranu כתב:החומר שנמצא אצל שיר בוודאות נלקח במסגרת הפעילות במועדון ולא בנבחרת, לא יכול לפרט פה פשוט תסמכו על המילה שלי.
כרגע אין הוכחה חותכת (וגם לא תהיה) אם זה מתוסף ת**** שקיבל מהמועדון או משהו שלקח עצמאית (כי אי אפשר באמת להוכיח).
בסופו של יום זאת מילה של שיר (שאמר שלקח רק מהמועדון והנבחרת ואני מאמין לו) וחוץ מפוליגרף אין משהו שיוכיח אחרת וזה לא תופס מבחינה משפטית.
בכל מקרה החומר המדובר לא רלוונטי לתקופה שבה שיר שיחק והתאמן בנבחרת כי גם אם לקח אותו שם זה חומר שלא היה אמור להופיע בבדיקות במועד המשחק מול מאריבור, הוא מתפוגג באופן מאוד מהיר יחסית ועניין הנבחרת ירד מהפרק.
99% שמדובר בתוסף ת**** מקולקל שהמינון של החומר הזה היה מאוד גבוה בו ובחוסר פרופורציות ובניגוד מוחלט לנתונים הרשמיים של התוסף.
מעכשיו אני בטוח שבמועדון ישלחו לבדיקת מעבדה מיוחדת כל תוסף שמביאים לשחקנים לפני שהם לוקחים אותו.
אני לא יודע מה עושים במועדונים הגדולים באירופה אבל אין לי ספק שאצלם היו עולים על הבעיה עוד לפני.
צריכים להתמקצע בנושא הזה ולקנות תוספים של מותגים אמינים שמעבירים בעצמם בדיקות מעבדה מותאמות לדרישות אופא לפני שמוצאים אותם לשוק בכלל, בטוח יש כאלה ולא סתם אין כמעט פאדיחות כאלה בכל מועדוני העל, יש להם שיטת עבודה זהירה יותר שמזהה את הסיטואציות האלה לפני, ככה צריך להיות גם כאן.
מה זאת אומרת אי אפשר להוכיח אם זה מתוסף תזונה שהוא קיבל מהמועדון או ממשהו שהוא לקח באופן עצמאי?
אפשר להוכיח את זה, אם זה משהו שהוא קיבל במסגרת המועדון אז זה בוודאות יראה שיש את זה בתוספי תזונה לא מקולקלים, אבל אם הוא קיבל את זה באופן פרטי לא יהיה שום סימן בתוספי התזונה שהמועדון נותן, ככה שאו שהמועדון הביא לו או שהוא לקח לבד.
זה נשמע לי קצת מוזר מה שאתה מספר, אני מקווה שזה לא כמו ההודעה הקודמת ששלחת כאן.