אתה באמת חושב שכשאלונה אומרת שקיפות היא מתכוונת לתקשורת? אתה רציני תגיד לי?The red one כתב: - אני חוזר על בכל תגובה..מה יהיה....
המועדון לא חייב לתקשורת כלום אבל ----אם---- אלונה מתהדרת בשקיפות אז ברגע שהיא מבטיחה את זה היא הופכת להיות אחת שמצפים ממנה משהו! אם היא לא רוצה לתת את כל הפרטים? זכותה המלאה, רק אל תגידי שאת מתנהלת בשקיפות! מה כל כך קשה להבין? באמת..5 תגובות אותו דבר אני מסביר...
לגבי השם של התוסף - גם זה שפירסמו אותו אחרי שמבחנה B גרם לפרשנויות מוטעות ו/או לא מוטעות ופתאום כל אחד מצא לו את דוקטור המחמד. אם זה היה קורה לפני מבחנה B אז במקרה ומבחנה B הייתה יצאת חיובית - היינו יודעים לפניי, ובמקרה שהייתה יוצאת שלילית - היית קצת מחכים על אוקטומפין. זה ההבדל היחיד. לא הייתה באמת משמעות לפירסום של החומר במסע'ת או חמישה ימים אחרי כך.
וגם על זה אני חוזר כבר בכל תגובה - לי לא אכפת שהמועדון לא אמר ככה וככה, אבל לגמריי מבין את הביקורת, בין היתר של שכניק(אבל לא רק!!), על המצב והבנתי למה תופסים על זה גל וחבל שהמועדון נתן פתח לזה.
FR - טוב אחי. הבנתי שאתה חושב אחרת.
המועדון מתנהל בשקיפות מלאה מול הגורמים שלהם המועדון חייב דין וחשבון, לא מסתירים שום דבר ומשתפים פעולה לחלוטין, תעשה את ההפרדה בין התקשורת הלא רלוונטית שאלונה ובאר שבע לא חייבים להם כלום לבין הגורמים שכן.
אם אתה מסביר 5 פעמים את אותו הדבר כנראה שאתה לא מספיק ברור, ועכשיו כשאתה אומר את זה באופן ברור אני גם יכול להגיד לך באופן הכי ברור שאתה מדבר שטויות.
וגם אם היה טעם במה שאתה אומר, זה בערך הדבר הכי לא רלוונטי והכי לא חשוב בכל הפרשה הזאת שהכי פחות מעיד על ההתנהלות של באר שבע, כך שלא מובן לי כמה אפשר להתעסק בשטויות ובדברים לא חשובים.
אז אלונה שיקרה כשדיברה על שקיפות, טוב.