מסתבר שכן.bs war כתב:משה אוחיון עדיין שחקן פעיל??
מ.ס אשדוד- הפועל ב"ש, ראשון, 21:00, הי"א
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: מ.ס אשדוד- הפועל ב"ש, ראשון, 21:00, הי"א
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
תגידו למועדון אין יותר זכויות על דן ביטון אחרי הרכישה של אלחמיד ?
יש זכות לקנות אותו חזרה במיליון יורו על 37% כרטיסREDZED כתב:תגידו למועדון אין יותר זכויות על דן ביטון אחרי הרכישה של אלחמיד ?
צריך להיזהר מהחלוץ הזר שלהם אלקה חתיכת שחקן... מיני מי של וואקמה.
רק אהבה תנצח...
- ForeverRed
רציתי גם לכתוב עליו.nitsande כתב:צריך להיזהר מהחלוץ הזר שלהם אלקה חתיכת שחקן... מיני מי של וואקמה.
נראה כמו הבן של טוני. מלא בכישרון, קצת שכונתי.
הולך להיות משחק סופר קשה, הם הולכים לצופף ולסגור את האמצע לחלוטין, בניגוד למכבי שהיו לשחקנים שטחים..
אל תצפו לתצוגה דומה למה שקיבלנו ב2 המשחקים האחרונים..
אם אני בכר, עולה התקפי ושם רגל על הגז בשביל לתת גול מהיר ולאלץ אותם לצאת קצת קדימה
אל תצפו לתצוגה דומה למה שקיבלנו ב2 המשחקים האחרונים..
אם אני בכר, עולה התקפי ושם רגל על הגז בשביל לתת גול מהיר ולאלץ אותם לצאת קצת קדימה
- ForeverRed
אוחנה או קואנקה צריכים לפתוח.
שהר צריך לפתוח.
הייתי שוקל גם את דור אלו לאור הבונקר הצפוי והעומס על ביטון מאז החזרה מהפציעה. נצטרך אותו ברומניה ובמושבה בשבוע הבא.
הכי חשוב לשחק בקצב מהיר ולפתוח בטירוף.
שהר צריך לפתוח.
הייתי שוקל גם את דור אלו לאור הבונקר הצפוי והעומס על ביטון מאז החזרה מהפציעה. נצטרך אותו ברומניה ובמושבה בשבוע הבא.
הכי חשוב לשחק בקצב מהיר ולפתוח בטירוף.
אהבתי את הרעיון מול מכבי שטוני פותח כאילו חלוץ עושה גיחות לשמאל ,הגנות מתקשות עם זה .בגלל זה הייתי פותח עם בן סהר גם כי הוא יכול לעשות איתו ביחד חילופי מקום יחד עם מליקסון באגף.
והקישור צריך להיות ראדי אוחנה ודן .
וובה יפתח בלם
והקישור צריך להיות ראדי אוחנה ודן .
וובה יפתח בלם
- דר אדום בנשמה
נתונים סטטיסטיים לקראת המשחק מול אשדוד על פי אתר וואלה:
https://sports.walla.co.il/item/3106977" onclick="window.open(this.href);return false;
הנה שתי נתונים מעניינים למי שאין לו כוח להכנס:
המרחק הממוצע שממנו סופגת האלופה הוא הגדול ביותר בליגה (11.4 מטרים). מנגד, היא מבקיעה ממרחק של 12.7 מטרים בממוצע (רק שלוש קבוצות כובשת ממרחק רב ממנה).
הפועל באר שבע היא אחת משתי הקבוצות שטרם כבשו העונה ממצב נייח. 50% מהשערים שכבשה האלופה הגיעו דרך האגף השמאלי. אשדוד ספגה הכי הרבה שערים מקרנות (4).
אולי העובדה שאנחנו עדיין לא כבשנו ממצב נייח היא חלק מהסיבה שאנחנו כבשנו רק 10 שערים לעומת העונה שעברה שכבשנו 21 שערים?
בכל מקרה זה מעניין מאוד לראות שממצב שעם אלישע היקר שכבשנו בעיקר ממצבים נייחים עכשיו אנחנו כובשים מפוזשנים או מהתקפות מעבר.
https://sports.walla.co.il/item/3106977" onclick="window.open(this.href);return false;
הנה שתי נתונים מעניינים למי שאין לו כוח להכנס:
המרחק הממוצע שממנו סופגת האלופה הוא הגדול ביותר בליגה (11.4 מטרים). מנגד, היא מבקיעה ממרחק של 12.7 מטרים בממוצע (רק שלוש קבוצות כובשת ממרחק רב ממנה).
הפועל באר שבע היא אחת משתי הקבוצות שטרם כבשו העונה ממצב נייח. 50% מהשערים שכבשה האלופה הגיעו דרך האגף השמאלי. אשדוד ספגה הכי הרבה שערים מקרנות (4).
אולי העובדה שאנחנו עדיין לא כבשנו ממצב נייח היא חלק מהסיבה שאנחנו כבשנו רק 10 שערים לעומת העונה שעברה שכבשנו 21 שערים?
בכל מקרה זה מעניין מאוד לראות שממצב שעם אלישע היקר שכבשנו בעיקר ממצבים נייחים עכשיו אנחנו כובשים מפוזשנים או מהתקפות מעבר.
אגב, השמועות מספרות שאלקה נרכש בכלל על ידי אלונה או בבעלות משותפת על הכרטיס וישתפשף באשדוד.
מישהו יכול לאמת?
מישהו יכול לאמת?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
מעניין מאוד, אם השמועות נכונות אז זה כנראה ליום שאחריי וואקמה.Totti כתב:אגב, השמועות מספרות שאלקה נרכש בכלל על ידי אלונה או בבעלות משותפת על הכרטיס וישתפשף באשדוד.
מישהו יכול לאמת?
באמת מעניין, מוזר לראות מועדון בסדר גודל של אשדוד קונה שחקן במיליון וחצי יורוTotti כתב:אגב, השמועות מספרות שאלקה נרכש בכלל על ידי אלונה או בבעלות משותפת על הכרטיס וישתפשף באשדוד.
מישהו יכול לאמת?
אני מאמין שדבר כזה היה מתפרסםTotti כתב:אגב, השמועות מספרות שאלקה נרכש בכלל על ידי אלונה או בבעלות משותפת על הכרטיס וישתפשף באשדוד.
מישהו יכול לאמת?
ברור לגמרי שאשדוד תסגור את המשחק ואנחנו נצטרך לפצח, לכן, הייתי מנסה להפתיע ועולה במערך הרפתקני...
משהו כזה:
___________גורש___________
א. ביטון___טאהה__אוחיון\ויטור_ב.ביטון
___________וובה____________
_______מליקסון___אוחנה_______
____________טוני___________
_______פקהארט___שהר_______
משהו כזה:
רק אהבה תנצח...
אם תרכז את המשחק לאמצע בלי אגפים (על אחת כמה וכמה במגרש הקטן ההוא) אתה תקל על אשדוד. כמה שיותר לרווח את המשחק יותר טובnitsande כתב:ברור לגמרי שאשדוד תסגור את המשחק ואנחנו נצטרך לפצח, לכן, הייתי מנסה להפתיע ועולה במערך הרפתקני...
משהו כזה: