שחור על גבי לבן

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שחור על גבי לבן

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

בדרך כלל אני לא מתרגש מהכתוב בעיתונים, אבל דווקא השבוע, ממש לפני משחק הבית הרשמי הראשון, הכתבות שדודו אסף מהעיתונים השבוע היו מלאים בכתבות שאפשר לקרוא להם בלשון המעטה "לא מחמיאות" להפועל באר שבע:

אלונה ברקת מאוכזבת מהשיווק כך אפשר לקרא ב'ידיעות הנגב' -
תמונה

איך אפשר לפגוע בזרים -
תמונה

ציפיות -
תמונה

עד כמה המנכ"ל מחובר לעניינים -
תמונה

מה שחקן בית צריך לעשות כדי לקבל את השחרור מהפועל -
תמונה

ועל הכמעט אסון בשער 2 -
תמונה

ומשהו קטן משלי שלא ראיתי שפורסם באחד מהעיתונים -
מכירת המנוים לשערים השונים תתבצע גם ביום המשחק מול מכבי פתח תקווה. צעד שאומנם ההנהלה עושה כדי להגביר את מכירת המנוים, אבל צעד חשוב וטוב שהופך את קניית המנוי למשהו שזמין עבור אוהדי הקבוצה בכל ימי השבוע, ואפילו הפוך את רכישת המנוי למשהו נוח יותר, זמין יותר ויעיל יותר.
צריך להגיד שאפו להנהלה בנושא הזה.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 15 אוגוסט 2009, 14:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Re: שחור על גבי לבן

מאוד קשה וכואב לקרוא את הכתבות בעיתונים השונים. ולמה? כי בניגוד למה שאנשים חושבים, כשאתה מבקר מערכת מסוימת, במיוחד אחת שאתה אוהב כמו הפועל באר שבע, אתה תמיד מתפלל שאתה טועה. שלא קראת את הדברים נכון, שמקסימום מדובר במעידה חד פעמית ולא בטעויות שמעידים על דרך לקויה, שבעתיד הדברים יתוקנו. ודווקא השבוע, אחרי שעוברים על כתבה ואז על עוד כתבה ועוד כתבה ועוד כתבה, מגיעים להבנה שגם אם בחלק מהמקרים ההנהלה יוצאת באור רע מידי, לא יתכן שמכל הטעויות היא חפה מאשמה, ובטח שלא יכול להיות שכל הטעויות הם מעידה חד פעמית. לצערי, מסתמנת כאן דרך מאוד לקויה של התנהלות.

1. אני קורא על האכזבה של אלונה ממכירת המנוים ואני מתפלא מאוד. דיברנו כאן הרבה מאוד על נושא המנוים. חלק חשבו שהמחיר גבוהה מידי בצורה דרסטית, חלק חשבו שהוא גבוהה בצורה מינמלית שלא אמורה להשפיע, וחלק בכלל חשבו שהדיון צריך להיות על מחירי הכרטיסים, שדווקא הם גבוהים מידי. אבל כולם הסכימו, גם אלא שקראו לרוץ ולקנות מנוים, שהפועל באר שבע, עד למודעות שפורסמו לפני זמן קצר בעיר ובONE לא עשו כלום לשיווק של מכירת המנוים. הפועל באר שבע לא יצרה באז, ולכן קשה מאוד להבין את האכזבה של אלונה ממכירת המנוים.
ניתוק מהמציאות, כבר אמרנו?

2. הדברים של עזורי מוציאים אותו באור מאוד שלילי. עד עכשיו התאפקתי מאוד להביע דעה על הרכישות של עזורי או על הדברים שהוא אומר. אבל קשה לי להבין כיצד הוא בעצמו אומר שאי אפשר להביא זר איכותי בפחות מ100 אלף דולר, ועדיין, למעט קאלה, כל הזרים שהוחתמו מקבלים פחות מ100 אלף דולר. כלומר עזורי בעצמו מודה שעדיף 3 זרים איכותים על 5 זרים בינונים, אבל במציאות הוא התנהג בדיוק אחרת.
גם ההצהרה שלו שאנחנו לא אחת מהגדולות, באה בניגוד להצהרות של אלונה בתחילת השנה בנושא המנוים, ולכמות השחקנים והכסף שעזורי שופך השנה.

3. כל המקרים בקשר להתנהלות הקבוצה, החל מהקשיים שמערימים על שחקני בית (עכשיו קראנו על עמוס, לא מזמן קראנו גם על אפריאט), המשך לידע לגבי עמוס בשנה שעברה, וכמובן הכמעט אסון טייק 2 שהתרחש במשחק אימון, מלמדים על התנהלות לקויה.
אני לא רוצה להפנות את הביקורת כלפי אדם ספציפי, שכן לא אבי שטכר עומד כאן למשפט, אלא המועדון שזאת דרכו.
לשמוע שבפעם השנייה בזמן כל כך קצר כמעט התרחש אסון, ולהבין שיש משהו מאוד שגוי ומקומם בהתהלות של הפועל באר שבע היום.

סמל אישי של משתמש
ה.א.ד.ו.ם
Title: קרייזי-רד גאוות הנגב

שליחה על ידי ה.א.ד.ו.ם »

היא נשמעת מאוד מאוכזבת.

סמל אישי של משתמש
הפועל_מלחמה

שליחה על ידי הפועל_מלחמה »

אני חושב שאין מועדון בארץ שמנוהל בצורה יפה, זה שזה יוצא לעיתונות זה לא טוב, קל מאוד להוציא את הזבל מבפנים לא רק באר שבע מנוהלת ככה אלה כל המועדונים בארץ אף בן אדם הוא לא קדוש לפעמים האינטרסים של המועדון פוגעים באדם זה או אחר, זה קורה בכול מקום, ואני חושב שהמועדון צריך לשמור את הדברים בתוכו ולא להוציא אותם החוצה כמו שאר המועדונים
בהצלחה היום במשחק :דגל:

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

הפועל_מלחמה כתב:אני חושב שאין מועדון בארץ שמנוהל בצורה יפה, זה שזה יוצא לעיתונות זה לא טוב, קל מאוד להוציא את ה*** מבפנים לא רק באר שבע מנוהלת ככה אלה כל המועדונים בארץ אף בן אדם הוא לא קדוש לפעמים האינטרסים של המועדון פוגעים באדם זה או אחר, זה קורה בכול מקום, ואני חושב שהמועדון צריך לשמור את הדברים בתוכו ולא להוציא אותם החוצה כמו שאר המועדונים
בהצלחה היום במשחק :דגל:
1. לא מעניין אותי קבוצות אחרות בארץ. זה שבמקומות אחרים בארץ מתנהלים בצורה שכונתית זה אינו אומר שאנחנו צריכים לקבל התנהלות כזאת כאן.
2. במידה והיו נמכרים 100 מנוים בלבד השנה, האם היינו יכולים לומר כאוהדים, גם במקומות אחרים בארץ (עכו, רעננה) נמכרים 100 מנוים אז זה בסדר? אתה חושב שאלונה או מישהו מההנהלה היה מקבל טענה כזאת.
3. מאוד מאוד טוב שהדברים יוצאים לעיתונות. לא אחד ולא שניים ניסו לשנות את הדברים בתוך המועדון. המועדון לא ספר אותם, בדיוק כמו שהוא לא סופר אנשים אחרים.
בהנהלת הקבוצה עושים הרבה דברים טובים (שים לב לנקודה האחרונה שכתבתי), אבל יש הרגשה של ניתוק מההנהלה, שההנהלה מרגישה שהאוהדים חשובים רק כשהם משקיעים כסף בקבוצה, ולא יותר מכך. רגע אחרי שקנית את הכרטיס או המנוי, כבר מפסיקים לספור אותך.
4. אני מקווה שבעקבות העובדה שהדברים יוצאים לעיתונים, ובעקבות הויכוחים שמתעוררים כאן, הנהלהת הקבוצה תפיק את הלקחים.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

מעניין מה המכנה המשותף של כל הכתבות האלה??............
אולי.. שכולם מאותו עיתון?!
1. בקשר לאכזבה של אלונה מקצב מכירת המנויים זה היה נכון לאמצע השבוע כשלקראת סופ"ש התחילו לגדר את האלפיים מנויים אז הצהירו שמרוצים מקצב המכירות.
בנוסף לזה באות כתבה שהעלת בקשר לאכזבה של אלונה מופיע בהמשך שאלונה כינסה את הצוות השיווקי כדי להתחיל לעבוד חזק על פירסום. אז ככה שהיא מודעת לזה שהבעיה הייתה השיווק והיא טיפלה בזה ועכשיו הקצב פחות או יותר משביע רצון מבחינתם.
2.גיא עזורי רקמנסה לשמור על הסיר שלא ייגלוש, הוא רואה שהציפיות מהקבוצה מבחינת הקהל רק הולכות ועולות (במיוחד אחרי הניצחון על "ביתר י-ם במשחק הידידות) ולכן הוא עושה כל מה שהוא יכול כדי להנמיך ציפיות.
3. אל תשכח שאנשים במועדון בכל פעם שמתגלים ליקויים עושים מה שהם יכולים כדי לתקן אותם אין לב"ש תקציב אין סופי (לא לקבוצה ולא לעירייה) בשביל לתקן ליקויים, אז ככה שממש לא שמים אוטמים אוזניים במועדון אלא רק פותחים...

אז בוא נרגע עם הביקורת על הקבוצה, לכל מטבע יש שתי צדדים ותמיד אפשר למצוא את הצד השלילי אבל בוא ננסה להיסתכל על הצד החיובי.
שיהיה שבוע טוב, ובהצלחה היום!
רק אהבה תנצח...

שלח תגובה