איסאק קוונאקה
Re: איסאק קוונאקה
יש לו הרבה כדורגל, חבל שזה בגוף לא משהו.
המהלך שנתן מסירת רוחב לשחקן אמצע, עשה תנועה לעומק, קיבל ועם קצת יותר רגש מעמיד את שהר מול שוער הוא דוגמא קלאסית.
מת שאוחנה יעשה דברים כאלה.
שורה תחתונה אני עדיין רוצה לראות אותו ברצף של דקות. זה גם זמן מצוין לתת למליקסון וטוני אוויר אחרי תקופה מאוד עמוסה.
המהלך שנתן מסירת רוחב לשחקן אמצע, עשה תנועה לעומק, קיבל ועם קצת יותר רגש מעמיד את שהר מול שוער הוא דוגמא קלאסית.
מת שאוחנה יעשה דברים כאלה.
שורה תחתונה אני עדיין רוצה לראות אותו ברצף של דקות. זה גם זמן מצוין לתת למליקסון וטוני אוויר אחרי תקופה מאוד עמוסה.
דיי נו...bs war כתב:
הפוך גבר, כלפי שחקן כמו קוואנקה שפתח בשני משחקים סך הכל עד היום, זר בחודשים הראשונים במדינה חדשה, ואחרי פציעה, אמורה להיות יותר סלחנות וסבלנות.
אנשים שומעים ברצלונה ישר רוצים לראות פה תצוגות של מסי, שער ושני בישולים כל משחק. זה לא ריאלי כשהוא לא רץ עם דקות משמעותיות לפחות לתקופה מסוימת.
גם מליקסון, גם אוחנה וגם טוני היו יותר חלשים היום, אבל דווקא על קוואנקה התלבשתם הכי מהר.
לא צריך לעצום עיניים ולסתום אוזניים, זה לא מה שציפו לו.
אף אחד לא ביקש מסי, סהכ לפחות אצילי שכל כך מתגאים שהוא העיף אותו מההרכב בגרנאדה.
הייתי רוצה לראות אותו בשמאל פעם אחת משחק ביחד עם מליקסון
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
די להיות דמגוג.bs war כתב:
הפוך גבר, כלפי שחקן כמו קוואנקה שפתח בשני משחקים סך הכל עד היום, זר בחודשים הראשונים במדינה חדשה, ואחרי פציעה, אמורה להיות יותר סלחנות וסבלנות.
אנשים שומעים ברצלונה ישר רוצים לראות פה תצוגות של מסי, שער ושני בישולים כל משחק. זה לא ריאלי כשהוא לא רץ עם דקות משמעותיות לפחות לתקופה מסוימת.
גם מליקסון, גם אוחנה וגם טוני היו יותר חלשים היום, אבל דווקא על קוואנקה התלבשתם הכי מהר.
שחקן חדש.
עוד שניה הוא מקבל אזרחות.
מה לעשות שתג המחיר שלך הוא חצי מליון יורו ולה מסיה וטיזי מצפים ממך ליותר.
מרוב שכבר לא מצפים ממנו כל םס שלו הופך להיות פעולה גאונית.
איך מליקסון ואוחנה נכנסים למשוואה הזאת? איך אפשר להשוות תרומה של שחקן ששיחק 75 דקות לשחקנים ששיחקו רבע שעה?bs war כתב:
אני יגיד שוב, כשקואנקה יעשה שליש ממה שטוני עשה בבאר שבע גם איתו יהיו סלחנים, אי אפשר להגיד שאנשים לא סבלניים וסלחנים עם קואנקה, נראה שמספיק שהוא ייתן כמה מסירות טובות כדי שיגידו שהוא טוב מרוב שהסטנדרטים כלפיו נמוכים.
כרגע הוא לא מספיק טוב נקודה, אם נשווה אותו לשחקן שהוא בא להחליף באופן ישיר זה אפילו לא מתחיל להיות קרוב לשם, הוא חייב להתעורר כי הוא פשוט לא מספיק טוב כרגע.
כמה אפשר לטחון את נושא הפציעה הזאת בחיאת? הייתי מבין אם היית אומר שהוא לא מקבל מספיק דקות מבכר אבל הוא כשיר כבר תקופה ארוכה, אי אפשר להתחבא מאחורי זה כל הזמן.
לא היה רחוק מלכבוש ולשבור את שיא השערים פר דקות.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אם כבר הזכרת את אוחנה, תסביר לי מה הוא עשה היום?South Boy כתב:
איך מליקסון ואוחנה נכנסים למשוואה הזאת? איך אפשר להשוות תרומה של שחקן ששיחק 75 דקות לשחקנים ששיחקו רבע שעה?
אני יגיד שוב, כשקואנקה יעשה שליש ממה שטוני עשה בבאר שבע גם איתו יהיו סלחנים, אי אפשר להגיד שאנשים לא סבלניים וסלחנים עם קואנקה, נראה שמספיק שהוא ייתן כמה מסירות טובות כדי שיגידו שהוא טוב מרוב שהסטנדרטים כלפיו נמוכים.
כרגע הוא לא מספיק טוב נקודה, אם נשווה אותו לשחקן שהוא בא להחליף באופן ישיר זה אפילו לא מתחיל להיות קרוב לשם, הוא חייב להתעורר כי הוא פשוט לא מספיק טוב כרגע.
כמה אפשר לטחון את נושא הפציעה הזאת בחיאת? הייתי מבין אם היית אומר שהוא לא מקבל מספיק דקות מבכר אבל הוא כשיר כבר תקופה ארוכה, אי אפשר להתחבא מאחורי זה כל הזמן.
הוא עוד לא הבין שלא צריך לכדרר כל הזמן?
היעילות שלו יורדת בחמישים םאחוז כי הוא לא מוציא מסירה בזמן.
אז נכון שהוא מכדרר בחסד, ויש לו תנועה יפה וטכניקה מעולה, אבל אם זה לא יעיל בסופו של דבר
אז מה עשינו?
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
שחררו, היה מהיותר טובים היום
זה נושא על קוואנקה לא על אוחנה.shacharb כתב:
אם כבר הזכרת את אוחנה, תסביר לי מה הוא עשה היום?
הוא עוד לא הבין שלא צריך לכדרר כל הזמן?
היעילות שלו יורדת בחמישים םאחוז כי הוא לא מוציא מסירה בזמן.
אז נכון שהוא מכדרר בחסד, ויש לו תנועה יפה וטכניקה מעולה, אבל אם זה לא יעיל בסופו של דבר
אז מה עשינו?
תתמקד בו,בעלויות שלו,בגיל שלו,ברזומה שלו ומה הוא היה אמור לתת להפועל בש שבגינה החליטו להחתים אותו.
אף אחד לא נתן לו ציון 8 היום.אדום זקן כתב: די להיות דמגוג.
שחקן חדש.
עוד שניה הוא מקבל אזרחות.
מה לעשות שתג המחיר שלך הוא חצי מליון יורו ולה מסיה וטיזי מצפים ממך ליותר.
מרוב שכבר לא מצפים ממנו כל םס שלו הופך להיות פעולה גאונית.
אבל וואלה עם כל המשחק ההירואי של הקבוצה, חוץ משהר ומיגל לא חושב שהיה על המגרש היום מישהו שאתה יכול להגיד ששיחק יותר טוב ממנו.
אנשים רק חיכו שהוא ייצא כדי לירות את החיצים, ועל מה. כאילו הוא היה הבעיה היום.
אז סבבה הוא עדיין לא השובר שיוויון המטורף שציפו שיהיה, אבל בחייאת הבן אדם פתח כולה ב- 3 משחקים העונה, ולפחות על סמך אותם משחקים מגיעות לו עוד הזדמנויות לרוץ בהרכב. איך בכלל אפשר לשפוט שחקן על סמך כמות כזו של דקות?
אני הייתי מהחסידים הגדולים של ההבאה של איסק אבל בואו נעשה מבחן פשוט:
האם לא הייתם רוצים את ההוא שאת שמו לא מזכירים או את איסק היום בהרכב?
התשובה קלה לצערי
התשובה קלה לצערי
את וולדמורט? יכול להיות מענייןאלכס כתב:אני הייתי מהחסידים הגדולים של ההבאה של איסק אבל בואו נעשה מבחן פשוט:
התשובה קלה לצערי
ההוא שלא מזכירים את שמו פתח את הקדנציה שלו אצלנו בצורה דומה. רק שהוא קיבל הרבה יותר הזדמנויות כי היינו חרא של קבוצה.אלכס כתב:אני הייתי מהחסידים הגדולים של ההבאה של איסק אבל בואו נעשה מבחן פשוט:
התשובה קלה לצערי
מתי כבר תתחילו לדבר ברצינות על כדורגל ולא לדבר כמו עורכי דין.bs war כתב:
אף אחד לא נתן לו ציון 8 היום.
אבל וואלה עם כל המשחק ההירואי של הקבוצה, חוץ משהר ומיגל לא חושב שהיה על המגרש היום מישהו שאתה יכול להגיד ששיחק יותר טוב ממנו.
אנשים רק חיכו שהוא ייצא כדי לירות את החיצים, ועל מה. כאילו הוא היה הבעיה היום.
אז סבבה הוא עדיין לא השובר שיוויון המטורף שציפו שיהיה, אבל בחייאת הבן אדם פתח כולה ב- 3 משחקים העונה, ולפחות על סמך אותם משחקים מגיעות לו עוד הזדמנויות לרוץ בהרכב. איך בכלל אפשר לשפוט שחקן על סמך כמות כזו של דקות?
הזמן הסתגלות של קוואנקה כבר עבר חלף לו.
ואתה יודע מה? אין קשר להסתגלות.
הבן אדם לא מתאים לסגנון של הפועל בש כמו שגורש לא מתאים.
אין כאן עניין של "לחכות לו בפינה",יש כאן עניין של תג מחיר,מקום של זר ביחס לציפיות ממנו.
וזה לא שם ולא יהיה שם.
אז אפשר להפסיק עם קוי ההגנה המעובים.
די, אל תסובב את זה. קואנקה היה מהיותר טובים היום. הזכרתי את אוחנה כדוגמא לשחקן שגם הוא פוטנציאל אדיר (כמו קואנקה)אדום זקן כתב: זה נושא על קוואנקה לא על אוחנה.
תתמקד בו,בעלויות שלו,בגיל שלו,ברזומה שלו ומה הוא היה אמור לתת להפועל בש שבגינה החליטו להחתים אותו.
גם הוא לא פתח טוב את העונה, ועדיין לא הכניס גול העונה.
וכן, הוא לא היה טוב היום. עדיין לא יורדים עליו כמו על קואנקה.
אם תחשב כמה עלה אוחנה, ביחד עם השכר שלו, עדיין הוא יותר יקר מקואנקה. ועל אוחנה שילמו במזומן.
שלא תבין לא נכון, אני חושב שאוחנה שחקן מצויין, ועוד יתרום רבות לב"ש, אבל תן צאנס גם לקואנקה. תשפוט לפי כל משחק לגופו.