תומאש פקהארט
Re: תומאש פקהארט
הפועל ב"ש בעידן בכר פחות בנויה על הגבהות במהלך משחק נע, ומאז שבוזגלו עזב בנויה פחות על הגבהות במצבים סטציונרים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
סטוציונרים?ארז3333 כתב:הפועל ב"ש בעידן בכר פחות בנויה על הגבהות במהלך משחק נע, ומאז שבוזגלו עזב בנויה פחות על הגבהות במצבים סטציונרים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
סטציונר או סטוציונר (כי נראה לי שזריהן הוא סטוציונר מובהק - לפחות על פי האינסטגרם שלו)ארז3333 כתב:הפועל ב"ש בעידן בכר פחות בנויה על הגבהות במהלך משחק נע, ומאז שבוזגלו עזב בנויה פחות על הגבהות במצבים סטציונרים.
סטציונרים-סטטיים-נייחיםדר אדום בנשמה כתב: סטוציונרים?
לפעמים אנחנו שוכחים שמטרת העל בהבאה של חלוץ זר היא שישדרג אותנו, שיהפוך אותנו בזכות היכולות שלו לקבוצה עוד יותר טובה.
יכול להיות שפקהארט בסופו של דבר יתן מספרים לא רעים, בכל זאת אנחנו קבוצה מצויינת וקל יחסית לבוא אצלנו לידי ביטוי, אבל כשבוחנים את הסגנון שלו ואת המהירות אני מתקשה לראות איך הוא משפר אותנו.
רוצה לאמר, צריכים לקרות יותר מדי דברים בשביל שהוא יהיה כלי משמעותי, הרמות מדוייקות (קשה לבנות על זה), מסירות עומק בטיימינג מושלם (כי הוא די כבד ואם לא מוסרים בזמן זה לא יעזור). ככל שעוברות הדקות זה לא נראה סוג החלוץ שיעשה עבורנו את ההבדל.
יכול להיות שפקהארט בסופו של דבר יתן מספרים לא רעים, בכל זאת אנחנו קבוצה מצויינת וקל יחסית לבוא אצלנו לידי ביטוי, אבל כשבוחנים את הסגנון שלו ואת המהירות אני מתקשה לראות איך הוא משפר אותנו.
רוצה לאמר, צריכים לקרות יותר מדי דברים בשביל שהוא יהיה כלי משמעותי, הרמות מדוייקות (קשה לבנות על זה), מסירות עומק בטיימינג מושלם (כי הוא די כבד ואם לא מוסרים בזמן זה לא יעזור). ככל שעוברות הדקות זה לא נראה סוג החלוץ שיעשה עבורנו את ההבדל.
צריך לתת לו את הזמן שלו וגם הביטחון שלו יעלה כמו עם מקרה קוונאקה
אני ממשיך לטעון שהוא חלוץ ליגה ששווה דו ספרתי בארץ, אך עם זאת לא מתאים לנו לצערי
בסופו של יום כרגע הוא אופציה שנייה לבן שהר. יצטרך להיות שם כאשר שהר לא יהיה כשיר חלילה. עונה ארוכה לפנינו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
כרגע לא נותן את מה שציפו שייתן בתחילת עונה.
בכל זאת מראה מחוייבות ו 100% מאמץ ובגללל זה אין לי טענות אליו.
יש בו הרבה דברים שאין לחלוץ הישראלי הסטנדרטי, משחק הרגל שלו לדעתי הכי טוב מהחלוצים שלנו (בלי קשר לגובה) ויש לו פיסיות וסיומת ברמה גבוהה.
יש בעיה עם ההגעה למצבים והחיבור לשאר הקבוצה אני מקווה ומאמין שזה עוד יילך וישתפר ויתחבר.
לדעתי הוא יהיה אקס פקטור בהמשך העונה.
יש בו הרבה דברים שאין לחלוץ הישראלי הסטנדרטי, משחק הרגל שלו לדעתי הכי טוב מהחלוצים שלנו (בלי קשר לגובה) ויש לו פיסיות וסיומת ברמה גבוהה.
יש בעיה עם ההגעה למצבים והחיבור לשאר הקבוצה אני מקווה ומאמין שזה עוד יילך וישתפר ויתחבר.
האמת שהיה מדהים אתמול לראות את הפער בין הטכניקה הלקויה שלו ליד הרחבה בהשתלטות על כדורים/מסירה, לבין הטכניקה המצויינת שלו באגף שעבר שחקנים/בישל
אולי נהפוך אותו למנדז׳וקיץ שלנו ונעביר אותו לאגף. ליובה זה הצליחyedidel כתב:האמת שהיה מדהים אתמול לראות את הפער בין הטכניקה הלקויה שלו ליד הרחבה בהשתלטות על כדורים/מסירה, לבין הטכניקה המצויינת שלו באגף שעבר שחקנים/בישל

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
רעיון לא רע.CrazyRed7 כתב: אולי נהפוך אותו למנדז׳וקיץ שלנו ונעביר אותו לאגף. ליובה זה הצליח
אולי זה יצליח

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
טוב מסתבר שאשתו בכלל נשארה ביוון ורק היום הצטרפה אליו יחד עם שני הכלבים שלהם. היא נשארה שם כדי לא להשאיר אותם לבד ולקח זמן לקבל אישור כדי להביא אותם לישראל.. נקווה שייתן לו בוסט חיובי.
שמישהו יעדכן אותו שאם אחד הכלבים נושם לא טוב ליד מישהו והוא מתלונן אז הכלב הולך להסגראביאל כתב:טוב מסתבר שאשתו בכלל נשארה ביוון ורק היום הצטרפה אליו יחד עם שני הכלבים שלהם. היא נשארה שם כדי לא להשאיר אותם לבד ולקח זמן לקבל אישור כדי להביא אותם לישראל.. נקווה שייתן לו בוסט חיובי.
בול.oranu כתב:כרגע לא נותן את מה שציפו שייתן בתחילת עונה.
משקיען ובינתיים זה מספיק
רק אהבה תנצח...