שיר צדק נפל קורבן לטעות בייצור
Re: אלונה מודיעה: התגלו שאריות חומר אסור אצל שיר צדק
איך ישמור על כושר ברמה מספיק גבוהה כדי שהחזרה שלו אלינו לא תהיה טראומטית מבחינה גופנית ומנטלית.
זה הדבר העיקרי שהמועדון והוא יצטרכו לשים לנגד עיניהם.
זה הדבר העיקרי שהמועדון והוא יצטרכו לשים לנגד עיניהם.
איןForeverRed כתב:מת לדעת מה קורה שם בפנים.
מקווה שאין מתיחות גדולה מדי בין שיר לקבוצה.
- The red one
הא....תשמע.........CrazyRed7 כתב: אין
מה עכשיו, נווהThe red one כתב: הא....תשמע.........
יש מתיחות? ספר לי מה אתה יודע
- The red one
אני לא יודע שום דבר ממקור ראשון או אפילו שני. לא צריך להיות יותר מדיי חכם כדי לצאת מנקודת הנחה סבירה ששיר צדק לא לקח את החומר בכוונה. אז הוא סופק לו על ידי המועדון, אין אופציה אחרת. מן הסתם שבן אדם לא יהיה שמח שמקום העבודה שלו דופק לו את/חלק מהקריירה ומכתים את שמו, נכון? מכאן והלאה עד כמה יש או אין מערכת יחסים טובה אני לא יודע.שמעון א כתב: מה עכשיו, נווה
יש מתיחות? ספר לי מה אתה יודע
אני יכול להגיד ששמעתי שלא הכל ורדים וחדי קרן, לא ממקורות אמינים מדיי ואין לי הוכחות בנושא. אז לקחת בערבון מוגבל
זה לא נכון. היחסים בינו לבין אלונה מצוינים. אלונה הפכה עולמות כדי לצאת מהבלאגן הזה בצורה הכי טוב שאפשר.
הוא קיבל את כל התמיכה האפשרית, גם כספית והוא מעריך את זה מאוד.
כמובן שהסיטואציה שנוצרה לא קלה, אבל זה בוודאי לא אשמת המועדון.
- The red one
אז אשמת מי זה? אלוהים?CrazyRed7 כתב:זה לא נכון. היחסים בינו לבין אלונה מצוינים. אלונה הפכה עולמות כדי לצאת מהבלאגן הזה בצורה הכי טוב שאפשר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אבל זה לא קרה בכוונה, זה לא שמישהו נתן לשיר צדק סם ואמר לו שזה תוסף, הפועל באר שבע קנו תוסף תזונה שהיה מקולקל.The red one כתב: אז אשמת מי זה? אלוהים?
אם כבר שיר צדק צריך לתבוע את חברת התוספים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
בסדר, זו עדיין אשמת המועדון ולא שיר, ובכל זאת - מי שהואשם וגם בסופו של דבר הורשע זה שיר.דר אדום בנשמה כתב: אבל זה לא קרה בכוונה, זה לא שמישהו נתן לשיר צדק סם ואמר לו שזה תוסף, הפועל באר שבע קנו תוסף תזונה שהיה מקולקל.
אם כבר שיר צדק צריך לתבוע את חברת התוספים.
שוב - לא יודע לעומק מה הולך. מקווה שקרייזירד7 צודק.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
איך זאת אשמת המועדון?The red one כתב: בסדר, זו עדיין אשמת המועדון ולא שיר, ובכל זאת - מי שהואשם וגם בסופו של דבר הורשע זה שיר.
שוב - לא יודע לעומק מה הולך. מקווה שקרייזירד7 צודק.
עם אמא שלך תקנה מוצר מקולקל ואתה תאכל ממנו ולא תדע שזה מקולקל זאת אשמת אמא שלך או אשמת מי שיצר את המוצר?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא הבנתי למה אתה חותר?The red one כתב: בסדר, זו עדיין אשמת המועדון ולא שיר, ובכל זאת - מי שהואשם וגם בסופו של דבר הורשע זה שיר.
שוב - לא יודע לעומק מה הולך. מקווה שקרייזירד7 צודק, לצערי, שמעתי דברים אחרים.
אוקיי אשמת המועדון.
חסרים מועדונים שהתנערו משחקנים בסיטואציות כאלו?
קח נניח את ביתר,אתה רואה את טביב מעמיד לצדק סוללת עורכי דין ועוד משלם לו משכורת?
הוא היה בסיוע תחנות הרדיו שלו מפיל את האשמה על צדק
המועדון אולי אשם אבל הוא לוקח אחריות מלאה ולא חושב שלצדק יש על מה להלין למעט התסכול העמוק שהוא לא משחק.
אבל לא מפקירים אותו וזה לא פחות חשוב אם לא יותר.
- The red one
חותר לכנרת. אין לך מה לשכנע אותיאדום זקן כתב: לא הבנתי למה אתה חותר?
אוקיי אשמת המועדון.
חסרים מועדונים שהתנערו משחקנים בסיטואציות כאלו?
קח נניח את ביתר,אתה רואה את טביב מעמיד לצדק סוללת עורכי דין ועוד משלם לו משכורת?
הוא היה בסיוע תחנות הרדיו שלו מפיל את האשמה על צדק
המועדון אולי אשם אבל הוא לוקח אחריות מלאה ולא חושב שלצדק יש על מה להלין למעט התסכול העמוק שהוא לא משחק.
אבל לא מפקירים אותו וזה לא פחות חשוב אם לא יותר.
אם הכול טוב אז הכול טוב
על סמך מה אתה אומר שהמועדון נתן לו את התוסף הזה?The red one כתב: אני לא יודע שום דבר ממקור ראשון או אפילו שני. לא צריך להיות יותר מדיי חכם כדי לצאת מנקודת הנחה סבירה ששיר צדק לא לקח את החומר בכוונה. אז הוא סופק לו על ידי המועדון, אין אופציה אחרת. מן הסתם שבן אדם לא יהיה שמח שמקום העבודה שלו דופק לו את/חלק מהקריירה ומכתים את שמו, נכון? מכאן והלאה עד כמה יש או אין מערכת יחסים טובה אני לא יודע.
אני יכול להגיד ששמעתי שלא הכל ורדים וחדי קרן, לא ממקורות אמינים מדיי ואין לי הוכחות בנושא. אז לקחת בערבון מוגבל
אין שום סיכוי בעולם ששחקן מקבל תוסף באופן פרטני מהמועדון, ועובדתית רוב הקבוצה נבדקה כמו שיר ויצאה נקייה.
אם היחסים היו עכורים בין הצדדים אני בטוח ששיר היה מתנער מהמועדון ועושה כל שביכולתו כדי לנקות שמו גם במחיר של פגיעה במועדון, אבל אני לא חושב שהוא רוצה או יכול כי הבעיה שהתגלתה היא פרטנית ולא קבוצתית.
ליבי עם שיר, אין לאף אחד ספק שהוא קורבן של הנסיבות (איזה עוד שחקן נתפס על תוסף מלוכלך בפרשת שחיתות שאפילו משרד הבריאות מעורב בה?) ולפחות עכשיו חוסר הודאות נגמר.
רק שיהיה חזק ויחזור במהרה.
- The red one
שלא תבין לא נכון - הכוונה לא הייתה שהתוסף ניתן לו בכוונה בידיעה שהוא מזוהם על ידי המועדון. אבל אם הוא לא ניתן לו על ידי המועדון, ושיר לא לקח אותו בעצמו - אז איזה עוד אופציה נשארה?South Boy כתב:
על סמך מה אתה אומר שהמועדון נתן לו את התוסף הזה?
אין שום סיכוי בעולם ששחקן מקבל תוסף באופן פרטני מהמועדון, ועובדתית רוב הקבוצה נבדקה כמו שיר ויצאה נקייה.
אם היחסים היו עכורים בין הצדדים אני בטוח ששיר היה מתנער מהמועדון ועושה כל שביכולתו כדי לנקות שמו גם במחיר של פגיעה במועדון, אבל אני לא חושב שהוא רוצה או יכול כי הבעיה שהתגלתה היא פרטנית ולא קבוצתית.
ליבי עם שיר, אין לאף אחד ספק שהוא קורבן של הנסיבות (איזה עוד שחקן נתפס על תוסף מלוכלך בפרשת שחיתות שאפילו משרד הבריאות מעורב בה?) ולפחות עכשיו חוסר הודאות נגמר.
רק שיהיה חזק ויחזור במהרה.
מי אמר שהוא לא לקח אותו באופן פרטני?The red one כתב: שלא תבין לא נכון - הכוונה לא הייתה שהתוסף ניתן לו בכוונה בידיעה שהוא מזוהם על ידי המועדון. אבל אם הוא לא ניתן לו על ידי המועדון, ושיר לא לקח אותו בעצמו - אז איזה עוד אופציה נשארה?
אם המועדון נתן לו את התוסף איך אף אחד חוץ ממנו לא נתפס? שוב, לא מאמין שהמועדון מספק תוספים לשחקנים באופן פרטני.