South Boy כתב:
מי אמר שהוא לא לקח אותו באופן פרטני?
אם המועדון נתן לו את התוסף איך אף אחד חוץ ממנו לא נתפס? שוב, לא מאמין שהמועדון מספק תוספים לשחקנים באופן פרטני.
אם הוא לקח באופן פרטני, וזה מה שאמרו בבית המשפט (שהוא לקח בעצמו ללא קשר למועדון), אין מצב בעולם שהיה מקבל 8 חודשים בלבד בחוץ.
אז או שתפרו קו הגנה שיקרי בעליל ועם אפס חורים כך שהצליחו להערים על אופ'א או שהוא לא לוקח באופן פרטני. אופציה 2 יותר הגיונית לי בתכל'ס..
The red one כתב:
אם הוא לקח באופן פרטני, וזה מה שאמרו בבית המשפט (שהוא לקח בעצמו ללא קשר למועדון), אין מצב בעולם שהיה מקבל 8 חודשים בלבד בחוץ.
אז או שתפרו קו הגנה שיקרי בעליל ועם אפס חורים כך שהצליחו להערים על אופ'א או שהוא לא לוקח באופן פרטני. אופציה 2 יותר הגיונית לי בתכל'ס..
אם כולם מסכימים שהייתה בעיה עם אמינות היצרן והחומרים שנמצאים בתוך אותו תוסף זה משנה אם שיר לקח אותו באופן פרטני או כחלק מהרוטינה של המועדון? חוסר היכולת להיות מודע לעבירה זהה בשני המקרים.
אני מסתכל על זה בצורה עובדתית כמו אופ"א, אם הוא היחיד שיצא מלוכלך בבדיקה זה לא יכול להיות מחדל מערכתי.
South Boy כתב:
אם כולם מסכימים שהייתה בעיה עם אמינות היצרן והחומרים שנמצאים בתוך אותו תוסף זה משנה אם שיר לקח אותו באופן פרטני או כחלק מהרוטינה של המועדון? חוסר היכולת להיות מודע לעבירה זהה בשני המקרים.
אני מסתכל על זה בצורה עובדתית כמו אופ"א, אם הוא היחיד שיצא מלוכלך בבדיקה זה לא יכול להיות מחדל מערכתי.
לדעתי הדבר כן משנה. וגם לא כזה מופרך שיש לכל שחקן תכנית תזונה אישית. או כמו שפרימו אמר- טאהא לא לוקח תוספים בגלל דתו
dardasmiley כתב:צנציפח והקוף עכשיו מקשקשים על זה שכמה שחקנים שלנו עם האוקטומפטין ובפוקס בגלל שטאהא החליט על דעת עצמו לא לקחת לא נתפס עם שיר אף אחד נוסף.
איזה חבורת חלאות מטונפות, אנשים חסרי בושה.
אפשר היום להקיז את דמו של כל אחד וכל עוד השחלת את המילה לכאורה בסוף המשפט הכול בסדר. בלי עובדות, בלי אפילו שמץ של בסיס עובדתי להאשמות הנוראיות האלה, מישהו אמר להם אז זה בסדר לספר את זה לכל המדינה.
"מקורות" סיפרו להם שלואי טאהא לא לקח את התוסף ביום המשחק, גם מקורות שלי אמרו לי שלכאורה צנציפר מטריד מינית ילדים ולכאורה רון קופמן עושה קוק באולפן בין המעברונים של היציע. לכאורה כמובן, ככה סיפרו לי.
איזה תת רמה של אנשים, פשוט לא יאומן לאן הם עוד יכולים להגיע.