שיר צדק נפל קורבן לטעות בייצור

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: אלונה מודיעה: התגלו שאריות חומר אסור אצל שיר צדק

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ForeverRed כתב: די להיתמם (שוב).
הוא עיתונאי, לא מדען. אין צורך בפרסום עובדות מדעיות לגיבוי הפרסומים שהוא מעלה.

את אותן המצאות אגב הוא יכל להמציא גם לפני חודש או חודשיים. עובדה שזה קרה רק אתמול, לאחר שיחה עם "גורם" שהעביר אליו את הפרטים לכאורה. יכול להיות שזה קשקוש, אבל יש גם את הצד השני של המטבע. אם אתה בוחר לא להאמין זו זכותך, אבל אי אפשר לשלול את זה לחלוטין ולהצהיר שמדובר בהמצאות כשאנינו לא יודעים מה קרה מאחורי הקלעים ומאיפה הוא הביא את המידע.
בטח שיודעים מה קרה מאחורי הקלעים. ומה שהוא אמר זה שטויות במיץ עגבניות.
אם לא הלכאורה שדחף כל חצי משפט המועדון היה תובע לו את הצורה.
בושה שאנשים מרשים לעצמם להגיד דברים כאלה בטלויזיה מבלי לעמוד מאחורי הדברים כמו גבר. עיתונאי עלק.

סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי South Boy »

ForeverRed כתב: די להיתמם (שוב).
הוא עיתונאי, לא מדען. אין צורך בפרסום עובדות מדעיות לגיבוי הפרסומים שהוא מעלה.

את אותן המצאות אגב הוא יכל להמציא גם לפני חודש או חודשיים. עובדה שזה קרה רק אתמול, לאחר שיחה עם "גורם" שהעביר אליו את הפרטים לכאורה. יכול להיות שזה קשקוש, אבל יש גם את הצד השני של המטבע. אם אתה בוחר לא להאמין זו זכותך, אבל אי אפשר לשלול את זה לחלוטין ולהצהיר שמדובר בהמצאות כשאנינו לא יודעים מה קרה מאחורי הקלעים ומאיפה הוא הביא את המידע.
אני חושב שכל בנאדם נייטרלי שאין לו רצון עז לראות את באר שבע ושיר צדק נדפקים לא יכול להאמין לשמועה של חבר של צנציפר כשהוא אומר לכאורה בכל משפט.
בכל שמועה יש את הצד השני של המטבע, גם אם זה תסריט אמין בנאדם רציונלי לא יכול להאמין לספקולציות.
הוא דיבר על תמונות שיש לו שמוכיחות את זה, אני בטוח שלא ממש אכפת לו מבאר שבע אז למה הוא לא מפרסם אותן? ברגע שדבר כזה יקרה לא אגיד כלום. אבל לא היה כלום כי אין כלום.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

South Boy כתב:
אני חושב שכל בנאדם נייטרלי שאין לו רצון עז לראות את באר שבע ושיר צדק נדפקים לא יכול להאמין לשמועה של חבר של צנציפר כשהוא אומר לכאורה בכל משפט.
בכל שמועה יש את הצד השני של המטבע, גם אם זה תסריט אמין בנאדם רציונלי לא יכול להאמין לספקולציות.
הוא דיבר על תמונות שיש לו שמוכיחות את זה, אני בטוח שלא ממש אכפת לו מבאר שבע אז למה הוא לא מפרסם אותן? ברגע שדבר כזה יקרה לא אגיד כלום. אבל לא היה כלום כי אין כלום.
עזוב את צנציפר לרגע בצד.
הרי זה ברור לכל ששיר קיבל את התוסף במסגרת הקבוצה. אז גם אם הדברים שלו לא מדויקים, למה זה כל כך מופרך לחשוב ששחקנים נוספים נטלו את אותו התוסף גם כן?
לא נראה לי שקנו קופסא שלמה בשביל שיר צדק.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

ForeverRed כתב: עזוב את צנציפר לרגע בצד.
הרי זה ברור לכל ששיר קיבל את התוסף במסגרת הקבוצה. אז גם אם הדברים שלו לא מדויקים, למה זה כל כך מופרך לחשוב ששחקנים נוספים נטלו את אותו התוסף גם כן?
כי כולם יצאו נקיים?
הכול ספקולציות, צנציפר חושב שלואי יצא נקי כי לא לקח את התוסף באותו יום ואין לו שום הוכחה לזה, אני חושב ששיר לקח את התוסף באופן פרטני ואין לי שום הוכחה לזה, אני להבדיל מנצניפר נשען על עובדה והיא שכל שחקן באר שבע שנבדק יצא נקי.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

South Boy כתב:
כי כולם יצאו נקיים?
הכול ספקולציות, צנציפר חושב שלואי יצא נקי כי לא לקח את התוסף באותו יום ואין לו שום הוכחה לזה, אני חושב ששיר לקח את התוסף באופן פרטני ואין לי שום הוכחה לזה, אני להבדיל מנצניפר נשען על עובדה והיא שכל שחקן באר שבע שנבדק יצא נקי.
העובדה שאתה מדבר עליה היא מאוד צרה. יש עוד כל כך הרבה דברים שצריך להתחשב בהם..

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

לא מבין מה הסיפור?
נרמז מכל כיוון שהתוסף היה מזוהם כלומר אף אחד לא התכוון לרמות.
גם אם אחרים לקחו אז זה היה בתום לב.
איפה בדיוק החדשות?

לגבי מי מימן את העורך דין?
אם זה לא המועדון בדרך ישירה או עקיפה אז חבל על הזמן של כולנו. לא מאמין שזה המצב
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

South Boy כתב:
אם כולם מסכימים שהייתה בעיה עם אמינות היצרן והחומרים שנמצאים בתוך אותו תוסף זה משנה אם שיר לקח אותו באופן פרטני או כחלק מהרוטינה של המועדון? חוסר היכולת להיות מודע לעבירה זהה בשני המקרים.
אני מסתכל על זה בצורה עובדתית כמו אופ"א, אם הוא היחיד שיצא מלוכלך בבדיקה זה לא יכול להיות מחדל מערכתי.
מבחינה משפטית, יש הבדל גדול בין אם שיר לקח את התוסף באופן פרטי או באמצעות המועדון.
במידה והוא לקח את התוסף באופן פרטי, חובת ההוכחה עליו היא גדולה יותר, וטוב להביא לכאן את הדברים שכתב עו"ד בועז סיטי בנושא:
"ספורטאי צריך להוכיח שעשה כל שלאל ידו על מנת להימנע מלצרוך את החומר האסור. לדוגמה, במקרים קודמים של תוספים "מזוהמים", נדרשו ספורטאים לערוך חיפוש באינטרנט על תוסף המזון, להתייעץ עם אנשי מקצוע טרם נטילתו, לרכוש את התוסף ממקום מסודר ואמין, ואפילו לפנות ישירות ליצרן ולקבל ממנו ערובות לכך שהתוסף בטוח לשימוש על ידי ספורטאי מקצועני".
ns75 כתב:
לא מאמין שלקח את התוסף במסגרת המועדון ושילם על העו״ד מכיסו הפרטי

או שלקח את התוסף באופן עצמאי ושילם לעו״ד עצמאית

או שלקח במסגרת המועדון והמועדון שילם על העו״ד
לא חושב שיש בהכרח קשר בין האופן שבו שיר לקח את התוסף (באופן פרטי או במסגרת המועדון) לאופן שבו הוא בחר מי ייצג אותו.
כפי שכבר כתבתי כאן, היה נכון לשיר צדק, בכל מקרה, לקח עו"ד מטעמו, ולשלם לו מכיסו שלו. שיר היה צריך עו"ד שידאג קודם כל לאינטרסים שלו, גם אם הם היו מתנגשים בשלב מסוים עם האינטרסים של המועדון (שיתכן וזה מה שקורה עכשיו, כשעו"ד של שיר כניראה ייעץ לו לערער למרות שיכול להיות שבמועדון מעדיפים לא לערער).
חשוב גם לציין, שמלבד עו"ד ששיר לקח משוויץ, התלווה אליו לדיון סמנכ"ל המועדון עידו בר-נתן, או יותר נכון לומר, עו"ד עידו בר-נתן, כלומר בדיון בשוויץ נכחו גם עו"ד פרטי וגם עו"ד מטעם המועדון.
oranu כתב: אם לא תצא אמרה ברורה שהכל בסדר בין שיר למועדון אזי שהכל לא בסדר בין שיר למועדון. ככה אני מבין את הדברים וכנראה שגם אתה וגם פורבר וגם אחרים.

בסופו של יום שחקן איבד פה עונה מהקריירה והשם שלו הוכתם לכל החיים ואתה בעצמך אמרת דבר נכון - לכאורה הוא לא לקח את התוסף על דעת עצמו אחרת היה מקבל עונש הרבה יותר חמור.
אם לא על דעת עצמו? אז מה שנשאר לכאורה זה במסגרת המועדון.

אם זה במסגרת המועדון ואני שיר צדק אני לא מוותר על השם שלי והקריירה שלי ונשכב על הגדר בשביל הפועל באר שבע ואלונה עם כל הכבוד והאהבה ויש הרבה משניהם.
שיעשו מה שצריך לעשות בכדי להוריד את הפרשייה לחלוטין מסדר היום ולהמשיך הלאה.

אגב - שילם את העורך דין מכספו האישי ממה שאני הבנתי.
ההודעה הרשמית של הפועל באר שבע בנושא העונש של שיר -
"החלטה בעניינו של שיר צדק התקבלה לפני דקות אחדות. ועדת המשמעת של אופ״א פסקה לשיר הרחקה של 8 חודשים מהמגרשים החל מ- 19.10.17. טרם התקבלו הנימוקים להחלטה. על אף שמדובר בענישה על הצד הנמוך בתיקים מסוג זה, אנו ממתינים לנימוקי ההחלטה כדי לבחון ערעור על התוצאה, שניתנה על יד הערכאה הראשונה והנמוכה בתיק.
המועדון עומד לצד שיר, מאמין בצדקתו וימשיך לעשות הכל על מנת שיעשה עמו צדק ושלא ידבק רבב בשמו הטוב."
יש אימרה יותר חזקה מזאת כדי ללמד שהכל בסדר בין המועדון לשיר ושהמועדון מאחוריו לאורך כל הדרך?
ForeverRed כתב:לא צריך להתמם.
עם כל הגועל נפש זה לא תסריט בידיוני.
הרי אם הקבוצה הזמינה תוסף נגוע, הגיוני ששחקנים נוספים צרכו אותו.

זאת לא אשמת הקבוצה ואין כל כוונת זדון. אני בטוח שהלקחים יופקו ולהבא תוספים מהסוג הזה ישלחו לבדיקות מעבדה בטרם השימוש.

בינתיים צריך להתרכז בשיר ובחזרה כמה שיותר מהירה שלו למגרשים. אני בכלל לא בטוח שלא קיימת מתיחות כפי שחלק כתבו כאן. הלוואי.
תוסף נגוע יכול להיות באריזה או קופסא ספציפית של כדורים.
כלומר יכול להיות שבמועדון קיבלו מהיצרן 100 אריזות של אותו תוסף, ורק אריזה אחת הייתה מזוהמת, וזה פשוט נפל במקרה על שיר.
יכול להיות ששחקנים נוספים צרכו את התוסף אבל החומר המזהם לא היה בו.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

ForeverRed כתב: עזוב את צנציפר לרגע בצד.
א. יכול מאוד להיות שיש לכל אחד תוכנית תזונתית מעט אחרת. שיר מקבל תוסף שמליקסון לא מקבל, ושהר מקבל תוסף שגרש לא מקבל. זה מאוד הגיוני.
ב. בהנחה שהכיוון שאנחנו שומעים עליו - תקלת פס ייצור כזו או אחרת היא אכן נכונה, אז כן, מאוד יכול להיות שגם אם כולם משתמשים באותו החומר, רק הקופסה שאצל שיר הייתה נגועה. גם כשיש חשש לסלמונלה בפס ייצור של תלמה (היה לא מזמן) אז לא בהכרח שכל אריזות הקורנפלקס מזוהמות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

סניור כתב:
א. יכול מאוד להיות שיש לכל אחד תוכנית תזונתית מעט אחרת. שיר מקבל תוסף שמליקסון לא מקבל, ושהר מקבל תוסף שגרש לא מקבל. זה מאוד הגיוני.
ב. בהנחה שהכיוון שאנחנו שומעים עליו - תקלת פס ייצור כזו או אחרת היא אכן נכונה, אז כן, מאוד יכול להיות שגם אם כולם משתמשים באותו החומר, רק הקופסה שאצל שיר הייתה נגועה. גם כשיש חשש לסלמונלה בפס ייצור של תלמה (היה לא מזמן) אז לא בהכרח שכל אריזות הקורנפלקס מזוהמות.
אבל זה בדיוק מה שטענתי. שיכול להיות שעוד שחקנים נטלו את התוסף ויכול להיות שלא. יש פה כמה ששללו את זה על הסף, למרות שמדובר בתסריט הגיוני בהחלט. בשורה התחתונה אי אפשר לדעת, לכאן או לכאן.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

נכון.
מה שבטוח אבל, לאור הכרעת הדין, הוא שלא היה כאן סימום מכוון או מערכתי. לא משנה כמה ינסו להשוות את זה לפרשת האפדרין או לאהרן לאלא.
הייתה כאן תקלה וגם בטח איזה צירוף מקרים מתסכל. יחד עם הנוקשות של אופ"א בנושא והציפיות הלא תמיד ריאליות מהשחקנים, נוצרת חובה לעונש.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ForeverRed כתב: אבל זה בדיוק מה שטענתי. שיכול להיות שעוד שחקנים נטלו את התוסף ויכול להיות שלא. יש פה כמה ששללו את זה על הסף, למרות שמדובר בתסריט הגיוני בהחלט. בשורה התחתונה אי אפשר לדעת, לכאן או לכאן.
מי ששלל על הסף זה מי שיודע שנעשו בדיקות מקיפות, לכל השחקנים ולכל התוספים. צנציפר יכול להמציא מקורות עד מחר אבל זה שקר מוחלט.
אם היה אומר כמוך, ״יכול להיות שעוד שחקנים נטלו את התוסף״, מילא..אבל הוא אמר דברים קשים ולא נכונים והציג אותם כעובדה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

CrazyRed7 כתב: מי ששלל על הסף זה מי שיודע שנעשו בדיקות מקיפות, לכל השחקנים ולכל התוספים. צנציפר יכול להמציא מקורות עד מחר אבל זה שקר מוחלט.
אם היה אומר כמוך, ״יכול להיות שעוד שחקנים נטלו את התוסף״, מילא..אבל הוא אמר דברים קשים ולא נכונים והציג אותם כעובדה.
שוב, זה הרבה יותר מורכב מזה. הבדיקות שבוצעו לא מוכיחות דבר.

סניור, בהחלט מסכים איתך.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

South Boy כתב:
אם כולם מסכימים שהייתה בעיה עם אמינות היצרן והחומרים שנמצאים בתוך אותו תוסף זה משנה אם שיר לקח אותו באופן פרטני או כחלק מהרוטינה של המועדון? חוסר היכולת להיות מודע לעבירה זהה בשני המקרים.
אני מסתכל על זה בצורה עובדתית כמו אופ"א, אם הוא היחיד שיצא מלוכלך בבדיקה זה לא יכול להיות מחדל מערכתי.
ממה ששמעתי (ממקור די אמין לדעתי, אבל שכל אחד יחליט בשביל עצמו) התוסף ניתן ע"י המועדון (גם שם בעל התפקיד שנתן אותו במסגרת תפקידו נמסר אך חושב שאת הפרט הזה רצוי להשאיר מעורפל) כאשר לא חייבו אף שחקן לקחת אותו, כל אחד החליט לעצמו אם לקחת או לא. איך זה שרק שיר נתפס? בנקודת הזמן הספציפית ומבין אלו שנבדקו בטווח הזמן בו ניתן לגלות את החומר בגוף הוא כנראה היה היחיד...
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 12 דצמבר 2017, 14:45, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

nir767676 כתב: לא אמרו כלום.
אמרו שעוד שחקנים לקחו אותו תוסף ואמרו שזה "לפי שחקנים".
ו(שוב לפי מקור די אמין לדעתי) זה נכון.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

The red one כתב:צדק יוכל לחזור להתאמן עם הקבוצה באפריל
https://www.b7net.co.il/mobile/article/248714/2" onclick="window.open(this.href);return false;
יופי של דבר, תודה נווה.

שלח תגובה