karma is a bitch
Re: karma is a bitch
אם אני לא טועה, ביטוח לאומי אמור לשלם שכר לבוזגלו(עד 36,000 שח בחודש משהו כזה) לכל הזמן שהוא פצוע. המעסיק אמור להשלים את ההפרש.
אבל לשחקנים ברמה של בוזגלו בדר"כ יש גם ביטוח פרטי, אז אני מאמין שגם משם הוא יקבל כסף.
אבל לשחקנים ברמה של בוזגלו בדר"כ יש גם ביטוח פרטי, אז אני מאמין שגם משם הוא יקבל כסף.
אל תהיה בטוח שהרבה חברות ביטוח ששו לבטח אותו על שכר מלא בפוליסה שכוללת את הפציעה החוזרת.שמעון א כתב:אם אני לא טועה, ביטוח לאומי אמור לשלם שכר לבוזגלו(עד 36,000 שח בחודש משהו כזה) לכל הזמן שהוא פצוע. המעסיק אמור להשלים את ההפרש.
גם אם כן, סיכוי גבוה שיוציאו לו את הנשמה במטרה לנסות להוכיח שחזר מוקדם מדי.
בול מה שחשבתי, כרגע הם לא רוצים להסתכסך עם מישהו נוסף (אסטרטגית), יחכו מעט ואז יתחילו הליכלוכים. כבר עכשיו אפשר לקרא שיעקב שחר לא חייב לשלם ושיש סעיף יציאה מהחוזה ומצד שני יעקב בוחר להדגיש שהחוזה נכנס לתוקף להרגע שמאור עלה על הדשא...oranu כתב:הפיצוץ עם חיפה הוא עניין של זמן.
לא רואה סרט שיעקב שחר ממשיך לשלם לו שכר מלא כשהוא פצוע והוא יכול לצאת מזה באופן חוקי ועיגן את זה בחוזה מולו.
עכשיו זה לא התזמון הנכון מבחינתו כי הפגיעה התדמיתית תהיה קשה אבל אני מנחש שעד סוף העונה גג תחילת עונה הבאה נתחיל לשמוע על הלכלוכים בין בוזגלו לחיפה.
אם יש משהו אחד שאני סומך ב100 אחוז על יעקב זה שיהיה פיצוץ, אחושיליג פיצוץ
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
״החוזה התחיל שמאור עלה למגרש״
עכשיו תעשו 1+1 אם הוא חזר מהר מדי או לא
עכשיו תעשו 1+1 אם הוא חזר מהר מדי או לא
וזה לא יהיה קשה מידיסניור כתב:
אל תהיה בטוח שהרבה חברות ביטוח ששו לבטח אותו על שכר מלא בפוליסה שכוללת את הפציעה החוזרת.
- yanivnew91
לקרוא את הראיון של יוסיפון איתו ולהיגעל מהצביעות.
"מכבי חיפה מועדון אכפתי" ועוד מלא זיוני מוח שיתהפכו לכיוון השני ברגע הראשון שקצת לא יסתדרו שם
"מכבי חיפה מועדון אכפתי" ועוד מלא זיוני מוח שיתהפכו לכיוון השני ברגע הראשון שקצת לא יסתדרו שם
"זה לא מועדון כמו מכבי תל אביב ומכבי חיפה"

- The red one
שווה לעלות את זה לאחד העמודים בפייסבוק.
"אני אומר לך שאם הם לא היו שרים נגדי ככה, הייתי באמת מת. אם היו מתעלמים ממני, הייתי מת"
לא רוצה להגיד מי אמר את זה פה לפני המשחק
אשכרה , כשנפסיק לדבר עליו הוא באמת "ימות".yedidel כתב:"אני אומר לך שאם הם לא היו שרים נגדי ככה, הייתי באמת מת. אם היו מתעלמים ממני, הייתי מת"
מצד שני השריקות נתנו לו מוטיבציה להמשיך להילחם ולהחמיר את הפציעה אז יופי
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יעקב שחר זה כמו נאסראללה?South Boy כתב:"זה לא מועדון כמו מכבי תל אביב ומכבי חיפה"
חחחחחחחחחחחחחחח מצחיק שהוא החזיר את הבן שלו אל נאסראללה הישראלי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אין מצב שחברת ביטוח כלשהי עשתה לו פוליסה חדשה בלי החרגה של מצב רפואי קיים ופציעה חוזרת מסוג אלו שסבל מהן בעבר.סניור כתב:
אל תהיה בטוח שהרבה חברות ביטוח ששו לבטח אותו על שכר מלא בפוליסה שכוללת את הפציעה החוזרת.
כלומר המלחמה הבאה מול החיזבאללה קרובה מתמיד?delta7 כתב: אין מצב שחברת ביטוח כלשהי עשתה לו פוליסה חדשה בלי החרגה של מצב רפואי קיים ופציעה חוזרת מסוג אלו שסבל מהן בעבר.