דווקא הפתיע אותי לטובה. ואני ממבקריו.Totti כתב:מעניין כמה הטיטול שלו ספג היום...
עשה עבודה סבירה.
דווקא הפתיע אותי לטובה. ואני ממבקריו.Totti כתב:מעניין כמה הטיטול שלו ספג היום...
ישבת בעליון או בתחתון אחי? לא מתאים לך כיסוי העינייםizguy83 כתב:מגן העתיד. לא נרתע מכלום. ישפר את החלק ההגנתי. יש לו את האמביציה.
בתחתון.RedRock כתב:
ישבת בעליון או בתחתון אחי? לא מתאים לך כיסוי העיניים
משתגע ולא מבין מה רואים ממנו
כל כך לא חכם הגנתית, אפשר למות
ראבאק-הוא קודם כל מגן!!
לא מבין אותך משה.Sir Alex Ferguson כתב:מספיק כבר בכל פעם שמגן בצד של טוני טועה הגנתית להטיל את האשמה על טוני. מזכיר לי את הטענות לטוני בזמנו כשקורוהוט נתן לשחקן שטח להגביה כל פעם.
אורן ביטון היה במאבק אחד על אחד עם מיכה, לא עם המגן שאז אפשר היה לדבר על טוני, לא לבד מול שני שחקנים שאז אפשר להזכיר את טוני, אחד על אחד עם הקיצוני, כשהבסיס של כל מגן זה לסגור את הקו בטח לשחקן כמו מיכה שכל מה שיש לו זה רגל ימין וביטון פשוט השאיר את הקו פתוח למיכה בעבודת הגנה אומללה.
האשם הכי גדול בשער זה קודם כל אורן ביטון.
התקפית הוא גם אתמול ייצר כמה הרמות מסוכנות, גם בכל מה שקשור למשחק הגובה הוא הפתיע אותי כשהוא זוכה בכמעט כל כדור גובה כולל בכמה מאבקים מול שויינפלד, אבל במשחקים כמו אתמול המגן שלנו נמדד קודם כל הגנתית ואם הוא משאיר את הקו כפי שהשאיר בגול הראשון אז אי אפשר להגיד שהיה לו משחק טוב, ממש לא.
מכבי הייתה חלשה אתמול. ספר לי בבקשה כמה מאבקים היו בין מיכה לאורן ביטון כל המשחק? כמה פעמים ביטון התמודד עם קיצוני או מגן של מכבי תל אביב באיזור המסוכן?izguy83 כתב: לא מבין אותך משה.
שים כל מגן בליגה מול מיכה 10 פעמים במשחק. יש כאלה שיעצרו אותו 5 פעמים, יש כאלה שיעצרו אותו 6 פעמים ויש כאלה שיעצרו אותו 9 פעמים. הכל אחת מהפעמים שלא יעצרו אותו, הוא כנראה יכניס כדור רוחב טוב.
זה כמו לא להגיד שויטור לא טוב כי קיארטנסון עשה עליו גול במשחק האליפות.
וכן, לטוני יש חלק בזה שהאגף הזה מופקר הגנתית. לבוזגלו ידעתם יופי לבוא בטענות על ירידה להגנה.
מכבי תקפו אותנו כל המשחק. לא בעטנו לשער מחצית ראשונה כשהם עם 8 בעיטות. היו לאורן מספיק מאבקים אתמול. מיכה, עטר, בלקמן וכו'. כל פעם הוא לבד. לא מקבל עזרה מטוני וגם לא מהקשרים (ואז אני לא מבין למה פותחים עם 3 קשרים באמצע. לא מועיל התקפית וגם לא הגנתית). וזה מבלי לדבר על הדאבלים שעושים עליו ועל בן באגף השני פעם אחר פעם.Sir Alex Ferguson כתב: מכבי הייתה חלשה אתמול. ספר לי בבקשה כמה מאבקים היו בין מיכה לאורן ביטון כל המשחק? כמה פעמים ביטון התמודד עם קיצוני או מגן של מכבי תל אביב באיזור המסוכן?
ושוב, מיכה יכול לעשות איזה מהלך איכותי ולבשל, זה קורה, אבל כשביטון משאיר לו את הקו פנוי, עבודה בסיסית של מגן, אז מדובר בטעות קשה של ביטון ולא באיזה מהלך גדול של מיכה.