הפועל באר שבע נגד קריית שמונה 7.2 21:00
Re: הפועל באר שבע נגד קריית שמונה 7.2 21:00
כושר גופני של ליגה א'. ביטחון עצמי מבחיל, אפס משמעת.
אפשר להתנחם במחצית שנייה יחסית טובה ( ברובה). רק שעוד פעם אנחנו מורידים לחץ אחרי אדום של היריב.. קבוצה מוזרה.
אפשר להתנחם במחצית שנייה יחסית טובה ( ברובה). רק שעוד פעם אנחנו מורידים לחץ אחרי אדום של היריב.. קבוצה מוזרה.
כן שביתה לא שביתהCrazyRed7 כתב: אני גונב דעת?כתבתי עובדות יבשות - 2 בישולים.
כל הקבוצה בעשירית יכולת ורק עליו מדביקים תווית של שביתה איטלקית, חוסר חשק, לא רוצה להיות פה וכל הבולשיט הזה.
הוא נראה רע וזה הכי מאכזב כי אנחנו יודעים מה הוא מסוגל.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
עזוב אותך, הוא לא מסי וגם הוא תלוי בקבוצה ובשחקנים שלצידו.ניב כתב: כן שביתה לא שביתה
הוא נראה רע וזה הכי מאכזב כי אנחנו יודעים מה הוא מסוגל.
במחצית השניה שיחקנו טיפה יותר טוב וראית גם את טוני טוב יותר.
חבל שלא משחקים יותר כמו ששיחקנו מהמחצית השנייה ועד לשיוויון.
אחריו כרגיל מורידים הילוך מסיבה לא ברורה.
חייבים לעבור ל4-2-3-1. עם שני מגנים תוקפים.
רואה את דן בעמדה קדמית ונטרף המוח. אין לו מה לחפש שם.
מצוות אותו יחד עם קבאהא במרכז, דן שמאל ומרוואן ימין. יחפו על אלו וביטון שיתמכו בהתקפה.
אם טוני פצוע לא מבין למה משחקים איתו בכח. מבזבז את עצמו ואת ההתקפה של הקבוצה.
פפיר אתה בן זונה. זה לא רק השער, שופט ביזיון שבזבוזי זמן הם כנראה חלק מהמשחק בשבילו.
אחריו כרגיל מורידים הילוך מסיבה לא ברורה.
חייבים לעבור ל4-2-3-1. עם שני מגנים תוקפים.
רואה את דן בעמדה קדמית ונטרף המוח. אין לו מה לחפש שם.
מצוות אותו יחד עם קבאהא במרכז, דן שמאל ומרוואן ימין. יחפו על אלו וביטון שיתמכו בהתקפה.
אם טוני פצוע לא מבין למה משחקים איתו בכח. מבזבז את עצמו ואת ההתקפה של הקבוצה.
פפיר אתה בן זונה. זה לא רק השער, שופט ביזיון שבזבוזי זמן הם כנראה חלק מהמשחק בשבילו.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 07 פברואר 2018, 23:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
ישבו היום ביציע:
ויטור, טהא, קורהוט, אוגו, אוחנה, שהר
בלי להזכיר כמובן את צדק וברדה שכבר לא רלוונטים לסגל.
זה דרמטי, אלו שחקנים שוברי שיווין במונחים ישראלים.
אבל עדיין, איך שאנחנו נראים בחודש האחרון זה פשוט בלתי נתפס, זו לא סתם תקופה לא טובה וירידה ביכולת, זה יכולת מחפירה לחלוטין, זה רמה נמוכה של תחתית הליגה. יכולת נמוכה שקשה לתפוס.
אני חושב שבכר לא פועל נכון ולא עושה מספיק בשביל לשפר את זה, הוא יותר מידי מקובע על שחקנים כמו ראדי ואייבינדר שאותם אני כבר לא יכול לראות. הוא עושה מהלכים שבטוח שיצליחו לו במקומות שאין סיכוי שיצליחו. להלן: זריהן יכנס לשנות את המשחק מול מכבי או בן ביטון יהיה מגן שמאלי. ראבק הבנאדם בימין לא מתפקד. אז בשמאל???????
לא יודע איך נצא מהסיטואציה הזאת, אבל שום דבר לא מפתיע כבר, לא באמת חשבתי שנראה טוב היום.
אגב, חוזר ואומר שמליקסון הוא אחד השחקנים הכי גדולים בתולדות הכדורגל הישראלי.
אבל עדיין, איך שאנחנו נראים בחודש האחרון זה פשוט בלתי נתפס, זו לא סתם תקופה לא טובה וירידה ביכולת, זה יכולת מחפירה לחלוטין, זה רמה נמוכה של תחתית הליגה. יכולת נמוכה שקשה לתפוס.
אני חושב שבכר לא פועל נכון ולא עושה מספיק בשביל לשפר את זה, הוא יותר מידי מקובע על שחקנים כמו ראדי ואייבינדר שאותם אני כבר לא יכול לראות. הוא עושה מהלכים שבטוח שיצליחו לו במקומות שאין סיכוי שיצליחו. להלן: זריהן יכנס לשנות את המשחק מול מכבי או בן ביטון יהיה מגן שמאלי. ראבק הבנאדם בימין לא מתפקד. אז בשמאל???????
לא יודע איך נצא מהסיטואציה הזאת, אבל שום דבר לא מפתיע כבר, לא באמת חשבתי שנראה טוב היום.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
555 על מליקסוןניב כתב:ישבו היום ביציע:
אוטוטו נשמע ראיון של הקוון איך הוא לא ישן בלילה ,אתרי הספורט ישימו בכותרות הראשיות איך קוון מבטל כזה שער חוקי,פרשנים יקראו לו לפרוש מהתפקיד לאלתר
הכל פה צבוע ומתחסד ומסריח מהראש,היום ראינו בפרצוף של חלק מהשופטים איך הם רק מתים לדפוק אותנו וכמה שיותר!
הכח שיש לתקשורת ולפרשנים משפיע היום על החלטות בבגץ אז מי שחושב שהעליהום בתקשורת וברשתות החברתיות לא משפיע על השופטים נגדנו הוא טמבל!
בלי שום קשר לזה- משחק טיפוסי שלנו,מתחילים לשחק רק אחרי שחוטפים שער. מחצית ראשונה שערורייתית,חוסר חשק חוסר יכולת חוסר תיאום חוסר יצירתיות. נראה כאילו השחקנים עולים למגרש ופשוט לא יודעים מה לעשות,או שאין שיטה או שהיא כל כך שקופה ואנמית שצריך להחליף אותה ומהר.
הכל פה צבוע ומתחסד ומסריח מהראש,היום ראינו בפרצוף של חלק מהשופטים איך הם רק מתים לדפוק אותנו וכמה שיותר!
הכח שיש לתקשורת ולפרשנים משפיע היום על החלטות בבגץ אז מי שחושב שהעליהום בתקשורת וברשתות החברתיות לא משפיע על השופטים נגדנו הוא טמבל!
בלי שום קשר לזה- משחק טיפוסי שלנו,מתחילים לשחק רק אחרי שחוטפים שער. מחצית ראשונה שערורייתית,חוסר חשק חוסר יכולת חוסר תיאום חוסר יצירתיות. נראה כאילו השחקנים עולים למגרש ופשוט לא יודעים מה לעשות,או שאין שיטה או שהיא כל כך שקופה ואנמית שצריך להחליף אותה ומהר.
נערך לאחרונה על ידי Redbull ב 07 פברואר 2018, 23:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
מחצית שנייה מצויינת,אבל שוב מורידים רגל מהגז במקום לגמור אותם.
טוני היה בסדר גמור,היחיד שניסנ ועשה עד שמאור נכנס.
לא אוהב את זה אבל חייבים ליישר את ההדורים עם אוחנה,בחיץעדיו אין למאור תחליף ואין לנו שום כלי התקפי נורמלי.
אגב,רק מרשימת הפצועים/מורחקים אפשר להרים קבוצה לאליפות.
טוני היה בסדר גמור,היחיד שניסנ ועשה עד שמאור נכנס.
לא אוהב את זה אבל חייבים ליישר את ההדורים עם אוחנה,בחיץעדיו אין למאור תחליף ואין לנו שום כלי התקפי נורמלי.
אגב,רק מרשימת הפצועים/מורחקים אפשר להרים קבוצה לאליפות.
טוני שחקן של חשק , יש לו תקופות של רעב ואהבה לכדורגל ויש תקופות שהוא שם קצוץ כי לא בא לא .
הייתי אומר שהמשפט שיכול לתאר את וואקמה
זה שחקן שאולי לא אוהב להיות כדורגלן אבל הוא אוהב כדורגל.
הייתי אומר שהמשפט שיכול לתאר את וואקמה
זה שחקן שאולי לא אוהב להיות כדורגלן אבל הוא אוהב כדורגל.
על המחצית הראשונה אני מעדיף אפילו לא לדבר.
שיחקנו בערך 15 דקות ברמה של קבוצה אלופה במחצית השניה.
בלמים תוקפים את החלוצים בזמן, קשרים קוראים מהלכים ולוחצים נון סטופ, מסירות עם נגיעה שתיים גג ותנועה ללא כדור קדימה.
אח"כ חזרנו להרגלים הגרועים שלנו, גיא מלמד מכדרר בלי סוף ואז מוסר אחורה, אוחיון מאבד ריכוז ומזמין על ההגנה לחץ, קשרי האמצע חזרו לשחק לרוחב במקום לדחוף לעומק ואז בכר הרס סופית את המומנטום כשהוציא את ראדי והכניס את פקהארט, מה שגרם לנו לאבד איזון. כולם ברחבה ואין מי שיעשה את המעבר מהגנה להתקפה.
את התיקו הזה אני זוקף לטרנר. נראינו לא טוב.
שיחקנו בערך 15 דקות ברמה של קבוצה אלופה במחצית השניה.
בלמים תוקפים את החלוצים בזמן, קשרים קוראים מהלכים ולוחצים נון סטופ, מסירות עם נגיעה שתיים גג ותנועה ללא כדור קדימה.
אח"כ חזרנו להרגלים הגרועים שלנו, גיא מלמד מכדרר בלי סוף ואז מוסר אחורה, אוחיון מאבד ריכוז ומזמין על ההגנה לחץ, קשרי האמצע חזרו לשחק לרוחב במקום לדחוף לעומק ואז בכר הרס סופית את המומנטום כשהוציא את ראדי והכניס את פקהארט, מה שגרם לנו לאבד איזון. כולם ברחבה ואין מי שיעשה את המעבר מהגנה להתקפה.
את התיקו הזה אני זוקף לטרנר. נראינו לא טוב.
וחבל שבמחצית השנייה הזו שיחקו רק 30 דק'
יכלנו לנצח את המשחק עם עוד רבע שעה טובה בטח מול 10 שחקנים
יכלנו לנצח את המשחק עם עוד רבע שעה טובה בטח מול 10 שחקנים
מילה לגבי אלחמיד. גם היום גול של אהבלים כשהוא משחק, אבל אני מרגיש הרבה יותר ביטחון כשהכדור ברגליים שלו מאשר אצל טאהא ובטח מאוחיון. כשהקבוצה כ"כ לחיצה (אוגו, איינבינדר, טאהא, בן ביטון, שהר, ראדי) אני חושב שהוא יהיה עדיף לזמן הקרוב על אוחיון שנתן שירות יוצא מן הכלל ביחס לסיטואציה.
הגנה של יובנטוס כבר לא תהיה לנו העונה. צריך לשנות דיסקט ולחשוב על להבקיע כמה שיותר גולים ולדחוף קדימה ופחות על כמה שאנחנו סופגים כי אין לנו הגנה טובה.
הגנה של יובנטוס כבר לא תהיה לנו העונה. צריך לשנות דיסקט ולחשוב על להבקיע כמה שיותר גולים ולדחוף קדימה ופחות על כמה שאנחנו סופגים כי אין לנו הגנה טובה.
אולי סוף סוף הקהל יבין מה זה ביתיות.
עידוד טוב מחצית שנייה ופתאום כולם באטרף על הדשא וראדי נראה בן 20
עידוד טוב מחצית שנייה ופתאום כולם באטרף על הדשא וראדי נראה בן 20
אה ומישהו יכול להסביר למה בכל פעם שפקהארט נכנס פתאום כולם מפסיקים להגביה? לפני שהוא נכנס היו מיליון קרוסים לרחבה, כשסוף סוף היה מישהו שיכל לנתב את הכדורים לרשת... כלום.
אם לא הייתי יודע יותר טוב הייתי אומר שעושים לו דווקא. מתסכל
אם לא הייתי יודע יותר טוב הייתי אומר שעושים לו דווקא. מתסכל
- The red one
למה אי אפשר לשחק בראשונה כמו בשנייה ?!?