גדי כתב:למזלנו הכבוד הלאומי ניצל כאשר אייל ברקוביץ סירב ללחוץ ידיים לאוסטרים לאחר המשחק. אני הייתי גאה בו אז.
שלושה שבועות לפני המשחק הופל מטוס באוויר שהיה בדרכו מסיביר לישראל. האוסטרים קפצו כמוצאי שולל וביקשו להעביר את המשחק מישראל שכן כך דיממה ברחובות. למרות הלחץ שלהם והודעה של מספר שחקנים שלהם שלא יגיעו לישראל מחשש לחייהם המשחק נערך בישראל.
לאחר דבר התברר שטיל טועה של צבא אוקראינה היה זה שהפיל את המטוס.
משחק שלם הקהל ברמת גן כיבד את המאמן האוסטרי ב"אוטו באריץ בן זונה" בין המזרחי למערבי. כולם כולל כולם השתתפו.
את השער לישראל כבש דדי בן דיין מיודענו לאחר שהחמיץ פנדל קודם. עם כיבוש השער יתרון ניתלתי על הגדר הפרדה למרגש. אז עוד הייתה גדר גבוהה כזו. שני שוטרי מג"ב העיפו אותי למטה עם פנים של תגיד תודה שלא עצרנו אותך.
אני לא בטוח שזו היתה הסיבה שברקוביץ' סירב ללחוץ את ידם... בכלל לא בטוח!
ב14.10.18 יום ראשון בשעה 21:45 יתקיים המשחק מול אלבניה בטרנר במסגרת המחזור האחרון בליגת האומות.
לפי דעתי האולטרסאוט צריכים להתגייס, לקנות כרטיסים לדרומי ולנסות להביא את טרנר האמיתי למשחק נבחרת.
האם מישהו בכלל חושב בכיוון הזה או שנשאיר את הנבחרת ל"ישראל מלחמה..."
clark kent כתב:ב14.10.18 יום ראשון בשעה 21:45 יתקיים המשחק מול אלבניה בטרנר במסגרת המחזור האחרון בליגת האומות.
לפי דעתי האולטרסאוט צריכים להתגייס, לקנות כרטיסים לדרומי ולנסות להביא את טרנר האמיתי למשחק נבחרת.
clark kent כתב:ב14.10.18 יום ראשון בשעה 21:45 יתקיים המשחק מול אלבניה בטרנר במסגרת המחזור האחרון בליגת האומות.
זה יהיה המשחק השלישי בשלב הבתים. אני בטוח שאם יהיה לנו סיכוי ממשי אחרי שני המשחקים, הקהל כבר יגיע מעצמו.
הבנתי. אני לא חושב שהחבר'ה של הארגון בראש של להתעסק גם עם הנבחרת. אף ארגון אולטרס בארץ לא עושה את זה (תקנו אותי אם אני טועה) אז לא נראה לי שהם יהיו יוצאי דופן
ומפה לשם - מחר מפרסמים את כלל הסגל. חיימוב צפוי להכלל בו, אחרי שכאן התעלמו ממנו.
סביר להניח שבן ביטון ומליקסון יהיו גם. מעניין מי עוד. תכל'ס אף אחד מהשחקנים שלנו לא בכושר מי יודע כמה, מצד שני, זה לא שעל רוב העמדות יש ישראלים אחרים (חוץ מבהתקפה נגיד)
The red one כתב:ומפה לשם - מחר מפרסמים את כלל הסגל. חיימוב צפוי להכלל בו, אחרי שכאן התעלמו ממנו.
סביר להניח שבן ביטון ומליקסון יהיו גם. מעניין מי עוד. תכל'ס אף אחד מהשחקנים שלנו לא בכושר מי יודע כמה, מצד שני, זה לא שעל רוב העמדות יש ישראלים אחרים (חוץ מבהתקפה נגיד)
The red one כתב:ומפה לשם - מחר מפרסמים את כלל הסגל. חיימוב צפוי להכלל בו, אחרי שכאן התעלמו ממנו.