אתה גדול עליי. נשבע לא להגיב לך יותר בשביל לא לצאת טיפש.ForeverRed כתב: אני לומד מצוין חבר.
במקום על בשרם של אחרים, על בשרי שלי לצערי.
כמות השיקומים שהצליחו אצלנו שואפת לאפס.
אין מדד מדויק מזה.
תמשיך עם העיוורון שלך.
בהצלחה.
אורן ביטון
Re: אורן ביטון
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
שיש כתב: אל תשוה את הברך של ויטור לברך של אורן
אני משווה?
אני בכלל מהנדס. מה לי ולרפואה?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
מוצר לשיימן לשחק בעוד קבוצה ?
זה לא 2 קבוצות בשנה קלנדרית ?
נתת את ויטור כדוגמאגדי כתב:
אני משווה?
אני בכלל מהנדס. מה לי ולרפואה?
- The red one
לא שיחק העונה בהפועל חיפה במשחק רשמי (נדמה לי שגם בלא רשמי)Tal_Hbs כתב:מוצר לשיימן לשחק בעוד קבוצה ?
שיש כתב: נתת את ויטור כדוגמא
נתתי דוגמא לשיקום שמרני שהצליח.
אני לא מבין בזה כלום. קצת קראתי וגם דיברתי עם פיזיותרפיסט ספורט שנסע אתי למשחק בסכנין.
מה שאמרו לי שבאופן עקרוני אם יש סיכוי להחלמה טבעית אז לא ששים לנתח. ניתוח זה מסוכן בהגדרה.
יש לך מידע אחר או ידע אחר?
ברור שלא. יכול6גם יכול לעבורThe red one כתב: לא שיחק העונה בהפועל חיפה במשחק רשמי (נדמה לי שגם בלא רשמי)
- ForeverRed
על זה לקח לך שעתיים לחשוב? אחלה.גדי כתב:
אתה גדול עליי. נשבע לא להגיב לך יותר בשביל לא לצאת טיפש.
כולם מרוויחים.
חברים, מבחינתו של מטופל רצוי לדעתי להתחיל תמיד מאופצית הטיפול השמרנית וככל שלא מצליחים להתקדם לאופציות הפחות שמרניות.
באופציות השמרניות הסיכון העיקרי הוא אי ההצלחה בטיפול (ואז מתקדמים לאופציות שמרניות פחות), באופציות שמרניות פחות מצטרפים סיכונים נוספים שחלקם יכולים להיות בלתי הפיכים.
נכון, לפעמים האינטרס של השחקן המטופל נוגד את האינטרס המיידי של המועדון אך בהסתכלות לטווח ארוך אני חושב שהאינטרס (שהשחקן יחזור בריא עם מינימום סיכון להישנות הפגיעה) משותף לשני הצדדים.
(וכן, גם אני נטרף לפעמים מכמות הפציעות אצלנו ומאיטיות חזרת השחקנים לסגל)
באופציות השמרניות הסיכון העיקרי הוא אי ההצלחה בטיפול (ואז מתקדמים לאופציות שמרניות פחות), באופציות שמרניות פחות מצטרפים סיכונים נוספים שחלקם יכולים להיות בלתי הפיכים.
נכון, לפעמים האינטרס של השחקן המטופל נוגד את האינטרס המיידי של המועדון אך בהסתכלות לטווח ארוך אני חושב שהאינטרס (שהשחקן יחזור בריא עם מינימום סיכון להישנות הפגיעה) משותף לשני הצדדים.
(וכן, גם אני נטרף לפעמים מכמות הפציעות אצלנו ומאיטיות חזרת השחקנים לסגל)
דוגמאות חוץ מויטור? ( יותר נכון ברך אחת מתוך שתיים)גדי כתב:
נתתי דוגמא לשיקום שמרני שהצליח.
אני לא מבין בזה כלום. קצת קראתי וגם דיברתי עם פיזיותרפיסט ספורט שנסע אתי למשחק בסכנין.
מה שאמרו לי שבאופן עקרוני אם יש סיכוי להחלמה טבעית אז לא ששים לנתח. ניתוח זה מסוכן בהגדרה.
יש לך מידע אחר או ידע אחר?
אם אני לא טועה הוא ובוזגלו הם היחידים שקרעו רצועות בשנים האחרונות וכבר חזרו לשחק.zivmay כתב:
דוגמאות חוץ מויטור? ( יותר נכון ברך אחת מתוך שתיים)
סך הכל ממה שקראתי עניין השיקום השמרני לרצועות הוא די חדש בשנים האחרונות. הייתה נטייה לחשוב עד אז שספורטאים תחרותיים חייבים שיחזור. בשנים האחרונות המגמה השתנתה וזה נפוץ יותר ללכת על הטיפול השמרני ללא שחזור ומקרים רבים של הצלחות.
כמובן שמתייחסים לכל קרה לגופו. תרתיי משמע. ישנם קרעים מלאים עד לקרעים חלקיים.
אני ניזון רק ממידע שאני מנסה לחפש כי זה סיקרן אותי מאוד אחרי המקרה של ויטור.
אגב, הבנתי שאצל אורן ביטון התברר בימים האחרונים שהקרע לא מלא. מזה אני מבין שלא מנתחים יום אחרי כי לוקח זמן להבין את הדיאגנוזה המלאה. למשל אלמוג בוזגלו מנותח רק השבוע.
שמועות חזקות מאוד שאין לו קרע ותוך חודש הוא חוזר
וכנראה בגלל זה הוחלט לשחרר את שיימן ולהישאר עם קורהוט ואיתו.
- simply-red
מה זה שמועות? מה אנחנו בימי הביניים?ran כתב:שמועות חזקות מאוד שאין לו קרע ותוך חודש הוא חוזר
מדובר על בדיקות רפואיות עם מכשור מתקדם,או שלקחו אותו לאיזה צ'יף אינדיאני?
מצולבת קדמית וצידית יכול להיות שהוא בלי כלום?
- The red one
בדיוק.simply-red כתב:
מה זה שמועות? מה אנחנו בימי הביניים?
שמעתי על זה גם וקברתי את זה איפשהו כי נשמע לי חרטא רצינית שהוציאו הודעה על פציעה כה חמורה ופתאום כלום..אבל בחלון הזה כבר אי אפשר לדעת כלום..
שמועות זה אומר שאני לא יודע אם זה נכון בוודאות אבל זה עבר לי באוזניים לא פעם אחת היום.simply-red כתב:
מה זה שמועות? מה אנחנו בימי הביניים?
ובהפועל ב"ש שום מכשור מתקדם לא משנה, ממציאים אצלנו את הרפואה מחדש עוד לא הבנת את זה?
יכול להיות שיש לו פגיעה קטנה וראו משהו שונה בצילום, זה קרה בעבר ויכול לקרות שוב.