שבע:"ברקת מאוכזבת מגיא עזורי".
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
שבע:"ברקת מאוכזבת מגיא עזורי".
עיתון שבע מפרסם:אלונה ברקת מאוכזבת מגיא עזורי.
כך גילו לעיתון שבע,גורמים בכירים בהנהלת הפועל באר שבע והוסיפו:"היכולת הלא טובה של הקבוצה לא נעלמה מעיניה של הבעלים שציפתה להרבה יותר.עזורי קיבל מברקת את כול השחקנים שהוא רצה ואין שום סיבה שהקבוצה תציג יכולת כול כך חלשה"ניצן שריזי וראובן עטר המעומדים לעמדת המאמן,וכבר עורכים את תרגילי החימום לוסרמיל.
כבר לאחר שלושה מחזורים בליגת העל ומספר משחקים בגביע הטוטו סיר הלחץ מתחיל לבעבע בקבוצת הכדורגל של הפועל באר שבע.
גורמים בכירים בהנהלה ידעו לגלות השבוע לעיתון שבע "אלונה ברקת מאוכזבת מאוד מגיא עזורי".
הגרומים צינו :"היכולות הלא טובות של הקבוצה לא נעלמו מעיניה של הבעלים שציפתה להרבה יותר","עזורי קיבל מברקת את כול השחקנים שהוא רצה ואין שוב סיבה שהקבוצה תציג יכולת כול כך חלשה",זאת ועוד וגם התוצאות האחרונות(ארבע מתוך תשע אפשריות)והסברים הלא מספקים כמו התירוצים שאינם נותנים נקודות זכות לעזורי.בנוסף לשחרורם/השאלתם של ארבעת הזרים החתומים בהם הקשרים גוזף טאצי,גזטין זולו,איגור קוסטרוב,והחלוץ פטה בנגורה.שעולים למועדון המון כסף מכעיס את ברקת.
תוסיפו לקבוצה ששחקני הבית הצעירים כמעט ולא רואים דשא ותקבלו תמונה עגומה.כזכור אפילו האוהדים איבדו את הסבלנות כאשר קראו למאמן להתפטר מתפקידו לאחר ההפסד 3-1 המבייש מול הפועל תל אביב.
וזאת אם הדברים לא ישתנו,עזורי עלול ליהות המאמן הראשון שיפנה את מקומו בליגה הבכירה בליגת העל.שמם של ניצן שירזי וראובן עטר כבר עלו באוייר כמועמדים אפשריים להחליף את עזורי.
במועדון נימסר:"ניצן ועטר עדין לא קיבלו פניה רשמית מהנהלת הפועל באר שבע".
לתמונות:
https://xup.co.il/file1.php?file=12538109201836140.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://xup.co.il/file1.php?file=12538109811910550.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://xup.co.il/file1.php?file=12538110092028910.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-קרדיט מלאה רק לי.
תנו בתודה!
גמר חתימה טובה
כך גילו לעיתון שבע,גורמים בכירים בהנהלת הפועל באר שבע והוסיפו:"היכולת הלא טובה של הקבוצה לא נעלמה מעיניה של הבעלים שציפתה להרבה יותר.עזורי קיבל מברקת את כול השחקנים שהוא רצה ואין שום סיבה שהקבוצה תציג יכולת כול כך חלשה"ניצן שריזי וראובן עטר המעומדים לעמדת המאמן,וכבר עורכים את תרגילי החימום לוסרמיל.
כבר לאחר שלושה מחזורים בליגת העל ומספר משחקים בגביע הטוטו סיר הלחץ מתחיל לבעבע בקבוצת הכדורגל של הפועל באר שבע.
גורמים בכירים בהנהלה ידעו לגלות השבוע לעיתון שבע "אלונה ברקת מאוכזבת מאוד מגיא עזורי".
הגרומים צינו :"היכולות הלא טובות של הקבוצה לא נעלמו מעיניה של הבעלים שציפתה להרבה יותר","עזורי קיבל מברקת את כול השחקנים שהוא רצה ואין שוב סיבה שהקבוצה תציג יכולת כול כך חלשה",זאת ועוד וגם התוצאות האחרונות(ארבע מתוך תשע אפשריות)והסברים הלא מספקים כמו התירוצים שאינם נותנים נקודות זכות לעזורי.בנוסף לשחרורם/השאלתם של ארבעת הזרים החתומים בהם הקשרים גוזף טאצי,גזטין זולו,איגור קוסטרוב,והחלוץ פטה בנגורה.שעולים למועדון המון כסף מכעיס את ברקת.
תוסיפו לקבוצה ששחקני הבית הצעירים כמעט ולא רואים דשא ותקבלו תמונה עגומה.כזכור אפילו האוהדים איבדו את הסבלנות כאשר קראו למאמן להתפטר מתפקידו לאחר ההפסד 3-1 המבייש מול הפועל תל אביב.
וזאת אם הדברים לא ישתנו,עזורי עלול ליהות המאמן הראשון שיפנה את מקומו בליגה הבכירה בליגת העל.שמם של ניצן שירזי וראובן עטר כבר עלו באוייר כמועמדים אפשריים להחליף את עזורי.
במועדון נימסר:"ניצן ועטר עדין לא קיבלו פניה רשמית מהנהלת הפועל באר שבע".
לתמונות:
https://xup.co.il/file1.php?file=12538109201836140.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://xup.co.il/file1.php?file=12538109811910550.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://xup.co.il/file1.php?file=12538110092028910.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-קרדיט מלאה רק לי.
תנו בתודה!
גמר חתימה טובה
נערך לאחרונה על ידי באר שבעי באדום ב 24 ספטמבר 2009, 19:04, נערך 2 פעמים בסך הכל.
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
Re: שבע:"ברקת מאוכזבת מגיא עזורי".
הנפצה של המקומון "שבע".
סוף סוף בשורות משמחות!
עזורי אתה כישלון הביתה!
תודה לעיתון שבע!
עזורי אתה כישלון הביתה!
תודה לעיתון שבע!
נערך לאחרונה על ידי ה.א.ד.ו.ם ב 24 ספטמבר 2009, 19:21, נערך 2 פעמים בסך הכל.
כמו שאמרתי, בעיר עם כל כך הרבה "נשמות טהורות" מאוד קשה לבנות משהו מוצלח. ואין כמו עיתון שבע שתמיד מוביל. שמישהו יתבע אותם כבר.
מה הקשר נשמות טהורות או מאמן כישלון הוא כשל בבנית הקבוצהyedidel כתב:כמו שאמרתי, בעיר עם כל כך הרבה "נשמות טהורות" מאוד קשה לבנות משהו מוצלח. ואין כמו עיתון שבע שתמיד מוביל. שמישהו יתבע אותם כבר.
אם סגל כזה חייב לרוץ חזק בצמרת!
ואם עזורי אל תצפה ליותר ממאבקי תחתית או מקום 10 לא יותר הוא כישלון גמור!
כל מילה בסלע אלונה צודקת בכל מילה!
תודה רבה לעיתון שבע!
נערך לאחרונה על ידי ה.א.ד.ו.ם ב 24 ספטמבר 2009, 19:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני יודע שזה שטויות של שבע, אבל ראובן עטר בב"ש זה באמת רעיון מצוין...
חרטא!!! מי שמכיר את אלונה וגם מי שלא יודע שיש לאישה הזאת המון סבלנות והיא אמרה בכמה פעמים בראיונות "שב"ש זאת קבוצה חדשה וצריכה להתחבר בישבילה תיהיה הצלחה לתקוע יתד ומרכז טבלה" אז ככה שאני לא מאמין שאחרי 3 מחזורים עזורי יפוטר למרות כל הדברים הלא טובים שהוא עשה.
אבל ח'ברה תיסתכלו על זה ככה נכון שהוא הביא את מסיקה שלפי דעתי דיי סוס מת , ושמעון הרוש שהוא כולה בן 22 אז הבאת 2 בלמים מצוינים אבל מגנים פח *** אז מה עשית בזה , וכמובן לא נשכח את בנגורה וטאצי עם יכולות עגומות.
אבל הוא הביא את ליאור אסולין וטפו טפו טפו כל משחק הוא כובש שער יש לו 3 שערים ב 3 משחקים שזה מרשים , והוא הביא את רביבו למרות שבמשחקים האחרונים הוא מציג יכולת דלילה גם בהגנה וגם בהתקפה אבל תחזרו 3 חודשיים אחורה כמה חלמנו ששחקן כמו דוד רביבו יבוא לבאר שבע אחרי שבמכבי והפועל ת"א רצו אותו אז לבוא ולהגיד "למה הבאנו אותו" ששמעתי כמה פעמים גם ביציע וגם כאן בפורום.
לסיכום אני תומך של גיא עזורי ורוצה שהוא ישאר לכמה שנים , אבל אנחנו נסבול הרבה מהמגנים העונה , וכולי תקווה שהוא יבין שהוא עושה טעות שהוא משחק עם חלוץ אחד , באר שבע לא הייתה שניים בליגת העל ולכולם יש את הרעב הזה שנבקיע גולים וננצח את הגדולות ובגלל זה צריך לעלות עם 2 חלוצים.
יאללה כולם יום שבת באורווה בתקווה שיהיה לנו צום באמת קל !. קדימה באר שבע.
אבל ח'ברה תיסתכלו על זה ככה נכון שהוא הביא את מסיקה שלפי דעתי דיי סוס מת , ושמעון הרוש שהוא כולה בן 22 אז הבאת 2 בלמים מצוינים אבל מגנים פח *** אז מה עשית בזה , וכמובן לא נשכח את בנגורה וטאצי עם יכולות עגומות.
אבל הוא הביא את ליאור אסולין וטפו טפו טפו כל משחק הוא כובש שער יש לו 3 שערים ב 3 משחקים שזה מרשים , והוא הביא את רביבו למרות שבמשחקים האחרונים הוא מציג יכולת דלילה גם בהגנה וגם בהתקפה אבל תחזרו 3 חודשיים אחורה כמה חלמנו ששחקן כמו דוד רביבו יבוא לבאר שבע אחרי שבמכבי והפועל ת"א רצו אותו אז לבוא ולהגיד "למה הבאנו אותו" ששמעתי כמה פעמים גם ביציע וגם כאן בפורום.
לסיכום אני תומך של גיא עזורי ורוצה שהוא ישאר לכמה שנים , אבל אנחנו נסבול הרבה מהמגנים העונה , וכולי תקווה שהוא יבין שהוא עושה טעות שהוא משחק עם חלוץ אחד , באר שבע לא הייתה שניים בליגת העל ולכולם יש את הרעב הזה שנבקיע גולים וננצח את הגדולות ובגלל זה צריך לעלות עם 2 חלוצים.
יאללה כולם יום שבת באורווה בתקווה שיהיה לנו צום באמת קל !. קדימה באר שבע.

זה כבר לא משנה מי יאמן את ב"ש העונה. הטעות כבר נעשתה..... יותר מידיי שחקני רכש. קבוצה חדשה לגמרי. זו הטעות! אם יבוא מאמן אחר, הוא ירצה שחקנים אחרים, עוזר מאמן אחר ומי יודע מה עוד.
שגיא עזורי ישאר ויוציא את המקסימום שאפשר מהקבוצה שהוא בנה.
אתה טועה בענק חוץ מ4 5 קבוצות בליגה כל קבוצה בליגה הייתה חולמת על הסגל שלנו!שמעון א כתב:זה כבר לא משנה מי יאמן את ב"ש העונה. הטעות כבר נעשתה..... יותר מידיי שחקני רכש. קבוצה חדשה לגמרי. זו הטעות! אם יבוא מאמן אחר, הוא ירצה שחקנים אחרים, עוזר מאמן אחר ומי יודע מה עוד.
אם עטר יבוא אני בטוח נרוץ בצמרת חזק מאוד
אז אתם לא צריכים להגיד אנחנו מסתפקים במועט מקום 10 יספק אותנו!!
תקציב 25 מיליון שקל דוד ריביבו שכל קבוצה בארץ הייתה רוצה את השחקן הזה
מסיקה אסולין קדוסי מליקסון אופיר שן קאלה!
זה סגל של צמרתתתתת!!!!!
רק מלקרוא את המשפט "גורמים בכירים בהנהלה" גורם לך להבין שהכל מצוץ מהאצבע.
אין הנהלה בהפועל באר שבע .יש מנכ"ל ויש בעלי תפקידים במועדון."חברי הנהלה בכירים " זה המחשבות המונפצות שיש להם בראש.
כבר הם מחממים על הקווים את עטר ושירזי .
לאור הציפיות שיש השנה ( לתקוע יתד) אני לא רואה מצב שבו אלונה מפטרת את גיא.להוציא מצב של מלחמה נגד הירידה ( חס וחלילה) אין מצב שבו היא זוקת אותו ולכן ההנפצות שלהם נראות כל כך חסרות שחר שאני כועס על עצמי שאני מתייחס אליהן בכלל
אין הנהלה בהפועל באר שבע .יש מנכ"ל ויש בעלי תפקידים במועדון."חברי הנהלה בכירים " זה המחשבות המונפצות שיש להם בראש.
כבר הם מחממים על הקווים את עטר ושירזי .
לאור הציפיות שיש השנה ( לתקוע יתד) אני לא רואה מצב שבו אלונה מפטרת את גיא.להוציא מצב של מלחמה נגד הירידה ( חס וחלילה) אין מצב שבו היא זוקת אותו ולכן ההנפצות שלהם נראות כל כך חסרות שחר שאני כועס על עצמי שאני מתייחס אליהן בכלל

[align=center]
GIFSoup[/align]

אני מבין שלדעתך עטר קוסם? גם עטר לא יעשה כאן כלום עד שהסגל יצליח להתחבר וליצור כימייה. כשזה יקרה בע"ה גם עזורי יצליח.ה.א.ד.ו.ם כתב: אתה טועה בענק חוץ מ4 5 קבוצות בליגה כל קבוצה בליגה הייתה חולמת על הסגל שלנו!
אם עטר יבוא אני בטוח נרוץ בצמרת חזק מאוד
אז אתם לא צריכים להגיד אנחנו מסתפקים במועט מקום 10 יספק אותנו!!
תקציב 25 מיליון שקל דוד ריביבו שכל קבוצה בארץ הייתה רוצה את השחקן הזה
מסיקה אסולין קדוסי מליקסון אופיר שן קאלה!
זה סגל של צמרתתתתת!!!!!
ברור כשמש שכל הכתבה מצוצה, אבל אם זה יקרה (אפילו בעוד 3-4 מחזורים) אז לא עשינו שום התקדמות מימי ז'ינו.
רק אהבה תנצח...
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
ביזיון !! זה לא נכון להחליף מאחר כבר אחרי 3 מחזורים!!
ס-ב-ל-נ-ו-ת וגם עם יחליפו מאמן מה זה ישדר לשחקנים?
ס-ב-ל-נ-ו-ת וגם עם יחליפו מאמן מה זה ישדר לשחקנים?
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
תשמע לי כמו חרטה רצינית .
אבל דעתי בעיננן- גיא קיבל כל מה שרצה, עשה המון טעויות ובנתיים לא רואים ממש משהו .
לפי דעתי לתת לוט צ'אנס לפחות עד סופ הסיבוב הראשון.
ובכללי, משהו שממש משגע אותי.. אלונה משקיעה המון כסף בקבוצה, אבל תמיד משום מה עמדת המאמן בינונית ומטה.. רוב המאמינים חסרי ניסיון מוצלח במיוחד.. חבל .
אבל דעתי בעיננן- גיא קיבל כל מה שרצה, עשה המון טעויות ובנתיים לא רואים ממש משהו .
לפי דעתי לתת לוט צ'אנס לפחות עד סופ הסיבוב הראשון.
ובכללי, משהו שממש משגע אותי.. אלונה משקיעה המון כסף בקבוצה, אבל תמיד משום מה עמדת המאמן בינונית ומטה.. רוב המאמינים חסרי ניסיון מוצלח במיוחד.. חבל .
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ברור שהנפצה... השיטה הידועה של להמר על משהו שיקרה ואם במידה ויקרה אז לצאת בזמירות שהם הראשונים שהוציאה ידיעה שכזאת.
לא מקצועי וחבל.
לא מקצועי וחבל.

עיתון שבע חי באשליות שזו תקופת זינו ויש אנשי הנהלה שידליפו וידברו בשמו של האדון.
עוד לא התחילה העונה הפסד ליגה אחד וכבר כולם רוצים לראות דם, תרגעו!
עוד לא התחילה העונה הפסד ליגה אחד וכבר כולם רוצים לראות דם, תרגעו!