הוא צועק טלללללללל והקהל עונה כחילההההההCrazyRed7 כתב: מה אמר?
בפעם השלישית, באמצע הטללללללל, האסלביינק נתן את השלישי והוא השתתק. הגשים לי חלום הבחור. לתת גול ולהשתיק את החגיגות של הכרוז באמצע.
הוא צועק טלללללללל והקהל עונה כחילההההההCrazyRed7 כתב: מה אמר?
חחחחח מהדר אדום בנשמה כתב:עם אריאל הרוש בשער לדעתי היינו מנצחים 3-0.
שני שערים על לויטה, אחד יציאה אומללה זהוא לא יודע אם לצאת או שלא וטל כחילה ניצל את זה והשני היה על הצד שלו השני פחות עליו אבל לדעתי הרוש היה לוקח את זה וחבל כי זה היה תורם לנו להפרש השערים.
בכל מקרה אנחנו רק 3 נקודות מחדרה ו3 נקודות פלוס הפרש שערים מבני יהודה.
בגדול, צודק!אדום זקן כתב: בגדול.
ש י זד י י ן!! הוא,השמן והבכיין העיוור.
היי מה הבעיה העיקר שרצנו יותר מביתר.ForeverRed כתב:דובר כאן אתמול על נתוני הריצה.
אז אמנם קשה להשוות משחק אחד לאחר, אבל שימו לב לפערים:
הפועל באר שבע אתמול - 443 ריצות מהירות, 102 ק"מ.
מכבי תל אביב - 546 ריצות מהירות, 115.6 ק"מ.
שמע, אתה מאוס.דר אדום בנשמה כתב:היי מה הבעיה העיקר שרצנו יותר מביתר.
מה זה משנה שאנחנו לא עוברים את ה110 קילומטר העונה..
+5000Totti כתב:די ניצן, די להאכיל את הטרול/יונה.
כל שבוע "הוא צודק, מה אתם רוצים ממנו".
די, כפרה עליכם.
הנושא הובהר, הועלתה כאן נקודה על ידי כמה משתמשים שמבינים כדורגל ומאז הוא נתפס וחוזר על זה כל שבוע עם דאווין מרגיז ומארב פינתי מהסוג הכי נמוך שיש, רק מחכה לנתונים ורץ: "הנההה שוב לא רצנו".
חלאס, אל תתנו לשיט הזה יד. זה לא ממקום של הצפת נקודת תורפה מקצועית (ע"ע יוסי ושות'), אלא סתם קנטרנות מעיקה. כמו במקרה מאמן הכושר מאיר סיני, כשהוא רץ לכאן אחרי כל פציעה ושחרר עליו קיטור כאילו סיים תואר שלישי בפיזיולוגיה.
בכר הבין, כולנו קלטנו, כולל אותי שהתכחשי בשלב מסוים, יש בעיה עם הריצה; היא נובעת מהשיטה, מהמערך, מחוסר בשחקני אגף, מאחזקת כדור, מכושילרבאק עארס.
מכבי הטובה בעולם לגילה, רצה מלא ושוברת שיאים.
יאללה, שחררו, עברנו 4 חודשים גיהנום, תנו להנות מקצת נחת מבלי לבלבל את הביציים.
אתה טרול ויונה.Totti כתב:די ניצן, די להאכיל את הטרול/יונה.
די, כפרה עליכם.
הנושא הובהר, הועלתה כאן נקודה על ידי כמה משתמשים שמבינים כדורגל ומאז הוא נתפס וחוזר על זה כל שבוע עם דאווין מרגיז ומארב פינתי מהסוג הכי נמוך שיש, רק מחכה לנתונים ורץ: "הנההה שוב לא רצנו".
חלאס, אל תתנו לשיט הזה יד. זה לא ממקום של הצפת נקודת תורפה מקצועית (ע"ע יוסי ושות'), אלא סתם קנטרנות מעיקה. כמו במקרה מאמן הכושר מאיר סיני, כשהוא רץ לכאן אחרי כל פציעה ושחרר עליו קיטור כאילו סיים תואר שלישי בפיזיולוגיה.
בכר הבין, כולנו קלטנו, כולל אותי שהתכחשי בשלב מסוים, יש בעיה עם הריצה; היא נובעת מהשיטה, מהמערך, מחוסר בשחקני אגף, מאחזקת כדור, מכושילרבאק עארס.
-5000Totti כתב:די ניצן, די להאכיל את הטרול/יונה.
די, כפרה עליכם.
+מיליוןnitsande כתב: -5000
עד השלוש שורות האחרונות הייתי איתך.
אין קשר בין ההנאה מהניצחון לבין ההכרה וההתמודדות עם הבעיה.
אגב אני לא ממש בטוח כמוך שבכר הבין שיש בעיה בפן הזה ושם עליו דגש.
כבר דיבר בהרחבה על העניין אחרי המשחק נגד נתניה נדמה לי...nitsande כתב: -5000
עד השלוש שורות האחרונות הייתי איתך.
אין קשר בין ההנאה מהניצחון לבין ההכרה וההתמודדות עם הבעיה.
אגב אני לא ממש בטוח כמוך שבכר הבין שיש בעיה בפן הזה ושם עליו דגש.