90 אחוז.bs war כתב:
חלאס עם הציניות. אותי אישית זה מרגיז.
לא כל מהלך של האיש זה פופוליזם.
שים לב שזה דו משמעי.
הרי לפי הפרסומים ההפסד השפיע על מצבו.
90 אחוז.bs war כתב:
חלאס עם הציניות. אותי אישית זה מרגיז.
לא כל מהלך של האיש זה פופוליזם.
חחחחח דיי אני מת.הפועלעולה כתב:סיפור מוזר עם גוטמן, הוא לא עשה בדיקות לפני שקיבל את התפקיד? תמוה.
אבל טוב שזה נגמר כי זה היה סיפור נפיץ מאוד מבחינה בריאותית עבורו. המשרה במכבי חיפה היא המלחיצה והקשה בליגה.
מילא בני יהודה ויוסי אבוקסיס.The red one כתב:אם, בכל זאת, מישהו נשאר כאן אופטימי - אז המשחקים הבאים של מכבי תל אביב הם: בני יהודה, בית"ר ירושלים ומכבי חיפה כולם בחוץ ואז מארחים אותנו.
אז אם יש עוד איזשהו סיכוי לנסות משהו העונה זה דרך המשחקים האלה. כמובן שהם צריכים לאבד נקודות (לא הכי סביר) ואנחנו צריכים לאגור (לא הכי סביר) אבל היי..מה נותר לנו מלבד האמונה?
בעלי הקבוצות שבויים בקונספט שפיטורי מאמנים מביאים לשינוי ולא מבינים שרק עבודה יסודית ושקט מביאים תוצאותyossi כתב:כל כך מגוחך לראות את כל שרשרת פיטורי המאמנים. 0 שינוי.
לא יודע מי גרוע יותר, המאמנים או בעלי הבתים החובבניים.
אי הצלחה זה גם נגזרת של ציפיות . כשבעל הקבוצה רוצה כאן ועכשיו ואנשי צוות בוחשים אז כן גם הקהל מצטרף לחגיגה והמאמן יכול להתחיל לארוז כבר במשחק הראשון.The red one כתב:אבל אין שקט כשהקבוצה לא מצליחה ואוהדים/שחקנים/אנשי צוות דורשים את פיטורי המאמן
אם אתה באמת מאמין במאמן שלך וסומך עליו אז לך איתו עד הסוף ושיתפוצצו כולם.The red one כתב:אבל אין שקט כשהקבוצה לא מצליחה ואוהדים/שחקנים/אנשי צוות דורשים את פיטורי המאמן
קל להגיד את זה לי, לך וגם לעוד 30-40 הקוראים בפורום הזה. הבעיה מתחילה בזה שיש עוד 14,300 בממוצע ביציעים חוץ מאיתנוbs war כתב:
אם אתה באמת מאמין במאמן שלך וסומך עליו אז לך איתו עד הסוף ושיתפוצצו כולם.
כשיגיעו ההצלחות כולם ישתקו
ברור שכל אוהד רוצה כאן ועכשיו. אתה מכיר קבוצות שלא? לא משנה אם מדובר ב-80 אוהדי רעננה או ב-25,000 אוהדי מכבי חיפה - כולם רוצים את הצלחת הקבוצה וכשלא הולך אז רוטנים. העוצמה כן משתנה בהתאם לכמות. אתה לא תרגיש ברעננה את אותו לחץ במכבי חיפה, אבל הוא יהיה קיים בשתי הקבוצות כאשר הן לא יצליחו.שיש כתב: אי הצלחה זה גם נגזרת של ציפיות . כשבעל הקבוצה רוצה כאן ועכשיו ואנשי צוות בוחשים אז כן גם הקהל מצטרף לחגיגה והמאמן יכול להתחיל לארוז כבר במשחק הראשון.
ולגבי שחקנים אז רק בעל הבית יכול להראות להם שהם לא מעל המועדון ולא מעל המאמן
בגלל שהראשון שסופג זה המאמן ולא השחקנים אז קל לפטר מאמנים. אם הקהל יעמוד מאחורי המאמן אף אחד לא יפטר אף אחדThe red one כתב: ברור שכל אוהד רוצה כאן ועכשיו. אתה מכיר קבוצות שלא? לא משנה אם מדובר ב-80 אוהדי רעננה או ב-25,000 אוהדי מכבי חיפה - כולם רוצים את הצלחת הקבוצה וכשלא הולך אז רוטנים. העוצמה כן משתנה בהתאם לכמות. אתה לא תרגיש ברעננה את אותו לחץ במכבי חיפה, אבל הוא יהיה קיים בשתי הקבוצות כאשר הן לא יצליחו.
אל תנסו להפוך את אוהדי הכדורגל לרובוטים חסרי רגשות. בכל העולם, בדגש על כ-ל העולם, כשלא מצליחים, גם אחרי 4-5-6 שנים של הצלחות, מתעוררת ביקורת, לרוב גם מוצדקת. האחריות בראש ובראשונה מוטלת על המאמן בכל מצב, איך שלא תסובב את זה. לכן, יש בהחלט הגיון בפיטורי מאמנים כשמגיעים למצב של אין ברירה.
יכול להסכים שכאן בארץ האצבע על ההדק קלה מדיי, אבל מבחינת ציפיות - כולם רוצים לנצח, ולא משנה איך קוראים לך. כשזה לא קורה - מתחילות הטענות, והראשון שסופג הוא המאמן.