ברקת למקורביה: "לא אפרק החבילה". רביבו התאכזב מהרמה של ב"ש
Re: ברקת למקורביה: "לא אפרק החבילה". רביבו התאכזב מהרמה של ב"ש
תתחילי להתרגל ל4 הפסדים אם גיא עזורי על הקווים,תתחילי להתרגל לתבוסות ותתחילי להתרגל לקבוצה על הפנים.

- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
'גיא לוי בוא לפה'?רונן כהן כתב:אל תדאג אחי,אלונה תשקול את המשך דרכו של גיא ביום כיפור ובעזרת השם היא תעיף אותו אחרי יום כיפור,דהיינו יום שלישי הוא לא פה,אמןןןןןןן

חחח גיא לוי תשאר בבית .
זה משגע אותי, למה לא להשקיע במאמן עם ניסיון .. ?
כל שנה בא מאמן שרוצה לבנות ולשנות , צריך שיהיה דרך של המועדון, שמאמן יבוא ויתאים את עצמו
ולא יבוא כל שנה מאמן לבנות משהו חדש, לשנות .
פשוט קבוצה מגומי ..
זה משגע אותי, למה לא להשקיע במאמן עם ניסיון .. ?
כל שנה בא מאמן שרוצה לבנות ולשנות , צריך שיהיה דרך של המועדון, שמאמן יבוא ויתאים את עצמו
ולא יבוא כל שנה מאמן לבנות משהו חדש, לשנות .
פשוט קבוצה מגומי ..
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
אם רביבו אמר את הדברים אז זו בושה. ראשית כל, מעט ביקורת עצמית, מה עם היכולת שלך דוד? שנית, דבריו נשמעים כאילו הוא מבקר המדינה ולא חלק מהקאדר. מפריע לך? 'תרביץ' לשחקנים באימון. שלישית, שכחתי שמדובר במקצוען שמתעורר ב11 בבוקר.
נדבר אחריי ההפסדים לחיפה ובית"ר.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
מעניין אותי איך רביבו הביע את דרך האכזבה שלו בקבוצה

אל תדאג אחי נגד ביתר אני יכול להבטיח לך אם עזורי למד מהטעיות מהיוםניב כתב:נדבר אחריי ההפסדים לחיפה ובית"ר.
ויוצאי מהרכב את פרגל ובמקומו קידר והרוש במקומו מסיקה אז היה טוב!
אני מאמין שננצח את ביתר וחיפה וגם אם לא רק דבר אחד טוב יצא מזה
שעזורי יפוטר למרות זה מה שאני רוצה שיקרה אני מקווה
שננצח את צמד המשחקים האלה ושעזורי הבין את הטעויות של היום
וכבר נגד ביתר נראה הרכב אחר!!
סופסוף אני יכול להגיד שאתה מדבר כמו אוהד של הקבוצה ולא כמו אחד שרק מחפש כישלונות...ה.א.ד.ו.ם כתב: אל תדאג אחי נגד ביתר אני יכול להבטיח לך אם עזורי למד מהטעיות מהיום
ויוצאי מהרכב את פרגל ובמקומו קידר והרוש במקומו מסיקה אז היה טוב!
אני מאמין שננצח את ביתר וחיפה וגם אם לא רק דבר אחד טוב יצא מזה
שעזורי יפוטר למרות זה מה שאני רוצה שיקרה אני מקווה
שננצח את צמד המשחקים האלה ושעזורי הבין את הטעויות של היום
וכבר נגד ביתר נראה הרכב אחר!!
אבל... ברצינות? להוציא את פרגל? ולהכניס את קידר???!! אתה מבין שפרגל זאת נקודת האור היחידה בקבוצה מאז פתיחת העונה?
ובקשר להרוש אני מסכים שהוא חלש מאוד, הבעיה שאין אף אלטרנטיבה. מסיקה היום היה אפילו יותר חלש מהרוש אז לא עשינו בזה כלום.
רק אהבה תנצח...
ארז, כנראה שמדובר בחיים רביבו ולא בדוד...ארז3333 כתב:אם רביבו אמר את הדברים אז זו בושה. ראשית כל, מעט ביקורת עצמית, מה עם היכולת שלך דוד? שנית, דבריו נשמעים כאילו הוא מבקר המדינה ולא חלק מהקאדר. מפריע לך? 'תרביץ' לשחקנים באימון. שלישית, שכחתי שמדובר במקצוען שמתעורר ב11 בבוקר.
לפי מה ששמעתי היום פרגל נורא ואיום אמרו שהוא היה בלם עשה חורים ושהוא שיחקnitsande כתב: סופסוף אני יכול להגיד שאתה מדבר כמו אוהד של הקבוצה ולא כמו אחד שרק מחפש כישלונות...
אבל... ברצינות? להוציא את פרגל? ולהכניס את קידר???!! אתה מבין שפרגל זאת נקודת האור היחידה בקבוצה מאז פתיחת העונה?
ובקשר להרוש אני מסכים שהוא חלש מאוד, הבעיה שאין אף אלטרנטיבה. מסיקה היום היה אפילו יותר חלש מהרוש אז לא עשינו בזה כלום.
קשר אחורי עשה חורים!
אמרו לעלות אותו על טיסה כי בטח לא שחקן כדורגל!
אפשרות היחידה שיש זה תהיה ההגנה כזאת אילוז קידר מורירה אוקנגו זה היה
לדעתי היה בהרבה יותר טוב מעכשיו
ככה זה שחוסכים בעמדת המאמן עד מתי יביאו לפה את כל הזבל של המאמנים איזה מאמן גדול אימן פה בשנים האחרונות את כל הפח אנחנו לוקחים !
זה שי !
זה שי !

איזה זכרון קצר יש לך...לא ייאמן.ה.א.ד.ו.ם כתב: לפי מה ששמעתי היום פרגל נורא ואיום אמרו שהוא היה בלם עשה חורים ושהוא שיחק
קשר אחורי עשה חורים!
אמרו לעלות אותו על טיסה כי בטח לא שחקן כדורגל!
אפשרות היחידה שיש זה תהיה ההגנה כזאת אילוז קידר מורירה אוקנגו זה היה
לדעתי היה בהרבה יותר טוב מעכשיו
עד לפני המשחק הזה כולנו ראינו ואמרנו שפרגל אחד הבלמים הטובים שראינו בב"ש בשנים האחרונות ופתאום
אחרי משחק אחד שבו כל ההגנה לא תפקדה ומן הסתם גם הוא אז אין לו מקום בהרכב? אז צריך לשלוח אותו
הביתה?
אין לכם טיפת בושה?אני לא מבין, איך אתה מצליח בכלל לייחצן את קידר ואוקונגו ,צמד האפסים ושום דבר
האלה וכל זה על סמך משחק אחד רע של פרגל? (מה שלא מפתיע אותי לנוכח העובדה שהוא במדינה
חדשה עם חוליית הגנה שבה חלק ישראלים ואחד ברזילאי,יש גם קשיי שפה אפילו אם זה לא נדמה לנו)
כמו שאין לכם סבלנות בנוגע למאמן,אין לכם סבלנות בנוגע לשחקנים,התנהגות באמת אידיוטית להפליא.
מילא קידר.messiah כתב:
אין לכם טיפת בושה?אני לא מבין, איך אתה מצליח בכלל לייחצן את קידר ואוקונגו ,צמד האפסים ושום דבר
האלה
אבל אוקוגו??? אפס? איפה היית בעונה שעברה?
פרגל היחיד שעוד שיחק כדורגל אתמול, נכון שכשהסיטו אותו לכמדת הקשר הוא נחלש אבל עדיין... לעלות אותו על מטוס???!
אל תאמינו לכל מה שאומרים ברדיו.
אל תאמינו לכל מה שאומרים ברדיו.
רק אהבה תנצח...
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
מה כולכם מתפלאים על האמירה הזאת של אלונה?
תזכירו לי למה רציתם להחליף את אלי זינו?
אולי בגלל ניהול השכונתי שהיה אצלו..
אלונה בהחלט צריכה להרגיע את הרוחות שסובבות את הקבוצה, להוריד את מפלס הלחץ האדיר ורק אז נראה תוצאות.
תאמינו לי שכלום לא ישתנה אם עזורי יפוטר!
ההפך הוא הנכון, אם הוא יפוטר יהיה יותר בלאגן בקבוצה, יבוא מאמן אחר שיחליט לעשות גם שינויים גדולים, ושוב עד שהשקנים יתחברו נמצא את עצמנו מתחת למקום ה 14.
לא תמיד שינוי מאמנים הוא הפתרון, ראינו את זה במשך שנים ארוכות בליגה השניה.
מה שצריך הוא להמשיך ולעשות ניסוים בהרכב עד שימצא הפתרון והצורה הנכונה בשביל הפועל ב"ש ובשביל חומר השחקנים שיש היום בקבוצה.
תזכירו לי למה רציתם להחליף את אלי זינו?
אולי בגלל ניהול השכונתי שהיה אצלו..
אלונה בהחלט צריכה להרגיע את הרוחות שסובבות את הקבוצה, להוריד את מפלס הלחץ האדיר ורק אז נראה תוצאות.
תאמינו לי שכלום לא ישתנה אם עזורי יפוטר!
ההפך הוא הנכון, אם הוא יפוטר יהיה יותר בלאגן בקבוצה, יבוא מאמן אחר שיחליט לעשות גם שינויים גדולים, ושוב עד שהשקנים יתחברו נמצא את עצמנו מתחת למקום ה 14.
לא תמיד שינוי מאמנים הוא הפתרון, ראינו את זה במשך שנים ארוכות בליגה השניה.
מה שצריך הוא להמשיך ולעשות ניסוים בהרכב עד שימצא הפתרון והצורה הנכונה בשביל הפועל ב"ש ובשביל חומר השחקנים שיש היום בקבוצה.