אורן ביטון
Re: אורן ביטון
כל כך משמעותי!! שרק יהיה לנו בריא
יש לו השפעה לא קטנה על הקבוצה.
הטיפול שלו בכדור כל כך אלגנטי לעומת הביטון מהצד השני. תורם לנו מאוד בהנעת הכדור, חכם מאוד ויודע לשבור לחץ מעולה.
מתאים מאוד לשיטת שלוש בלמים. אולי אם אלו יהיה כשיר גם הוא יתאים
- dardasmiley
מאוד הייתי רותה לראות הרכב (מול בונקר צפוי) של אורן בצד שמאל ואלו בצד ימין. כשאתה יודע שהיריבה שמולך היא יובל נעים סטייל, אץה יכול לכתוש אותה מהאגפים עם שני מרימים טובים.
רק שאלו יבריא
רק שאלו יבריא
יקח זמן אולי עד שאלו יוכיחאת עצמומשוב בימין. ההתחלה שלו לא הייתה משהו ואז הפציעה שלא נגמרת. מעניין איזה אלו נקבלdardasmiley כתב:מאוד הייתי רותה לראות הרכב (מול בונקר צפוי) של אורן בצד שמאל ואלו בצד ימין. כשאתה יודע שהיריבה שמולך היא יובל נעים סטייל, אץה יכול לכתוש אותה מהאגפים עם שני מרימים טובים.
רק שאלו יבריא
גם אם דור אלו יחזור כמו קרחבל וכל קרוס של אורן יהיה מעולה, מי ינגח? סבע? נייגל? שהר?
אז להביא עוד תורן תורן?גיא חניה כתב:גם אם דור אלו יחזור כמו קרחבל וכל קרוס של אורן יהיה מעולה, מי ינגח? סבע? נייגל? שהר?
למה תמיד צריך להרים מהאגפים??
יותר ויותר אני רואה פריצות של קיצוני או מגן, שמגיע קרוב לקו, מרים ראש, ומוסר במדוייק או לחלוץ או אחורה לקו ה 16, וקשרים מגיעים כגל שני ובועטים לשער.
יותר ויותר אני רואה פריצות של קיצוני או מגן, שמגיע קרוב לקו, מרים ראש, ומוסר במדוייק או לחלוץ או אחורה לקו ה 16, וקשרים מגיעים כגל שני ובועטים לשער.
וגם קרוס זה לא בהכרח הגבה לראש של שחקןMikiRed כתב:למה תמיד צריך להרים מהאגפים??
יכולת עלובה היום, הרבה זמן לא התעצבנתי על שחקן כמו שהתעצבנתי עליו היום. חוסר ריכוז ושילוב שחקן שחוזר מפציעה ארוכה זה מתכון לאסון.
חבל על הילד.
חבל על הילד.
רק אתה חסר עכשיו.באר שבעי כתב:יכולת עלובה היום, הרבה זמן לא התעצבנתי על שחקן כמו שהתעצבנתי עליו היום. חוסר ריכוז ושילוב שחקן שחוזר מפציעה ארוכה זה מתכון לאסון.
חבל על הילד.
3 שנים חגגנו לכם על הראש למרות הפייר פליי
אז השנה תחגגו ואחרי כל כך הרבה שנים עם אנטי פייר פליי תרשמו לכם אליפות עם**********************
גם אורן וגם ויטור, משחקים יותר ממה שתוכנן... אורן מחזיק מעמד יפה, לא בשיאו, אבל עם נוכחות. על ויטור אין מה לדבר.
ראינו את בש אתו ובלעדיו. גם הוא עדיין לא בשיאו, אבל איזו נוכחות ואינטיליגנציית משחק!!
ראינו את בש אתו ובלעדיו. גם הוא עדיין לא בשיאו, אבל איזו נוכחות ואינטיליגנציית משחק!!
אז מי שלא מסכים עם הדעה הרווחת ומי שמבקר שחקני בית הוא אוטומטית אוהד מכבי?Redbull כתב: רק אתה חסר עכשיו.
3 שנים חגגנו לכם על הראש למרות הפייר פליי
אז השנה תחגגו ואחרי כל כך הרבה שנים עם אנטי פייר פליי תרשמו לכם אליפות עם**********************
לך כוס אמק זאת הדעה שלי ואני אגיד אותה. עוד מנאייק
שחקני בית ?באר שבעי כתב: אז מי שלא מסכים עם הדעה הרווחת ומי שמבקר שחקני בית הוא אוטומטית אוהד מכבי?
לך כוס אמק זאת הדעה שלי ואני אגיד אותה. עוד מנאייק
פה חשדתי