עזורי - שום דבר לא מובן מאליו !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: עזורי - שום דבר לא מובן מאליו !

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yedidel כתב:
תספר לי על התשתיות שהיו בבקשה?
בתשתיות הוא דיבר כמובן על שחקני הבית.
אלעד בונפלד, אביתר אילוז, יוסי אלקיים, משה אסולין ודור דוידי כשחקנים שצריכים לקבל דקות השנה.
שחקנים כמו דודיזאדה וזגורי שצריכים להשתלב בבוגרים.
סגל שחקנים שכולל שחקנים כמו דודי פדלון, אופיר חיים, זיו כבדה ודנדי אוקוגו שהיו צריכים להישאר והיו חוסכים רכש של 14, 14 שחקני רכש!
ובקשר לעובדה שמדובר בקבוצה חדשה שרק עלתה ליגה, אני מסתכל על הסגל השנה, למעט יוסי אלקיים ונאסר שלא שיחקו בליגת העל, כל שאר השחקנים בסגל הם שחקנים עם עבר בליגת העל, אז איך אפשר להגיד על הקבוצה שהיא רק עלתה ליגה? מי רק עלה בה ליגה?
איך אפשר להתלונן על העובדה שזאת קבוצה חדשה כשעזורי מחליט להביא 14 שחקנים ומחליט להרכיב שחקנים כמו בלומינשטיין ויוסי אופיר בהרכב יום אחרי שחתמו על שחקנים אחרים בקבוצה שיצאו למחנה אימונים ושיחקו גם בגביע הטוטו?
עזורי צריך לקחת אחריות על הצעדים שהוא עושה.

עם כל הכבוד, בלי השער של בן שושן שנפסל לא בצדק, או עם הכדור של תמוז הולך פנימה ולא לקורה, התגובות כאן כלפי עזורי היו אחרות לחלוטיין.
קבוצה שמאבדת בבית יתרון של 3-0 מול קבוצה מפורקת כמו שבית"ר הייתה אתמול, עם הגנה של ילדים ובנאדו אחד כבד ומסורבל, זה דבר שמלמד המון על המאמן.
גם הפאניקה בסיום והעובדה שבית"ר הגיעה לעוד ועוד הזדמנויות בלי מענה מהצד שלנו.

אפשר לחשוב שבמחצית בית"ר החליפו שחקנים בחשאי ושחקני ברצלונה הם אלו שעלו למחצית השנייה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

אני לא יודע על מה אתה מדבר משה - זגורי,דוידזדה,אלקיים,אסולין,דוידי - אתה רוצה קבוצה בינונית ומטה? בבקשה.
אם אתה שואף להגיע לרמות הגבוהות אתה צריך להצטייד בשחקנים ברמות האלו וכשיגיע העת ובאמת יצמחו "פירות השקעה"
ממחלקת הנוער שמושקעים בה עכשיו לא מעט כספים, אז תתחיל להעלות שחקני נוער להרכב ולבנות עליהם.
כרגע אין לך על מי לבנות...בטח שלא הייתי רוצה להתמודד בליגת העל עם שחקנים כמו פדלון/כבדה/ניסים וחבריהם.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

messiah כתב:אני לא יודע על מה אתה מדבר משה - זגורי,דוידזדה,אלקיים,אסולין,דוידי - אתה רוצה קבוצה בינונית ומטה? בבקשה.
אם אתה שואף להגיע לרמות הגבוהות אתה צריך להצטייד בשחקנים ברמות האלו וכשיגיע העת ובאמת יצמחו "פירות השקעה"
ממחלקת הנוער שמושקעים בה עכשיו לא מעט כספים, אז תתחיל להעלות שחקני נוער להרכב ולבנות עליהם.
כרגע אין לך על מי לבנות...בטח שלא הייתי רוצה להתמודד בליגת העל עם שחקנים כמו פדלון/כבדה/ניסים וחבריהם.
לשלב את השחקנים האלה בסגל? חלקם כמחליפים למקרה פציעה או הרחקה, וחלקם כשחקנים רלוונטים בסגל (אלקיים) מדוע לא?
מדוע היו צריכים להביא 14 שחקני רכש?
מה רע בכבדה, חיים, פדלון, אלקיים, אסולין ואוקוגו?

יותר מזה, אם היו משתמשים בחוכמה בשחקנים כמו כבדה למשל, היינו יכולים לחסוך כסף כדי להביא שחקנים כמו רביבו, או זרים באמת איכותים שיעשו את ההבדל בקבוצה.

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

משה אוחיון כתב: לשלב את השחקנים האלה בסגל? חלקם כמחליפים למקרה פציעה או הרחקה, וחלקם כשחקנים רלוונטים בסגל (אלקיים) מדוע לא?
מדוע היו צריכים להביא 14 שחקני רכש?
מה רע בכבדה, חיים, פדלון, אלקיים, אסולין ואוקוגו?

יותר מזה, אם היו משתמשים בחוכמה בשחקנים כמו כבדה למשל, היינו יכולים לחסוך כסף כדי להביא שחקנים כמו רביבו, או זרים באמת איכותים שיעשו את ההבדל בקבוצה.
להגיד שכבדה יכול להשתוות ביכולתו ותרומתו לדוד רביבו זה מופרך ומנותק מכל קשר למציאות.
מצטער,אני לא רואה שחקנים כמו פדלון/כבדה/אסולין/אוקונגו כאופציה לקבוצה ששואפת גבוה,לפחות לא לפי מה שראיתי מהם
בעונה שעברה וקצת קצת מהעונה(אוקונגו ואלקיים).
רק בנושא אופיר חיים אולי נעשתה טעות שהוא שוחרר,בטח כשמשאירים על חשבונו חלוץ כמו פדידה,אבל לא בוכים על חלב
שנשפך ועד עכשיו אין לי תלונות כלפי בניית הסגל של עזורי.
הצעירים יקבלו את ההזדמנות כשהם יהיו ראויים לה - מי כמו עזורי שאימן בנוער של בית"ר ובמכבי פ"ת(דאג לשלב צעירים)
אוהב לשחק עם צעירים ולתת להם במה, כנראה שהוא יודע למה אסולין/דוידאדזה/אלקיים/דוידי לא מקבלים יותר מדי
דקות משחק נכון לעכשיו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

messiah כתב:
להגיד שכבדה יכול להשתוות ביכולתו ותרומתו לדוד רביבו זה מופרך ומנותק מכל קשר למציאות.
מצטער,אני לא רואה שחקנים כמו פדלון/כבדה/אסולין/אוקונגו כאופציה לקבוצה ששואפת גבוה,לפחות לא לפי מה שראיתי מהם
בעונה שעברה וקצת קצת מהעונה(אוקונגו ואלקיים).
רק בנושא אופיר חיים אולי נעשתה טעות שהוא שוחרר,בטח כשמשאירים על חשבונו חלוץ כמו פדידה,אבל לא בוכים על חלב
שנשפך ועד עכשיו אין לי תלונות כלפי בניית הסגל של עזורי.
הצעירים יקבלו את ההזדמנות כשהם יהיו ראויים לה - מי כמו עזורי שאימן בנוער של בית"ר ובמכבי פ"ת(דאג לשלב צעירים)
אוהב לשחק עם צעירים ולתת להם במה, כנראה שהוא יודע למה אסולין/דוידאדזה/אלקיים/דוידי לא מקבלים יותר מדי
דקות משחק נכון לעכשיו.
שים לב למה שכתבתי. אם היינו משאירים את כבדה היינו יכולים להביא שחקנים נוספים ברמתו של רביבו.
אייל שן, יוסי אופיר, ארז מסיקה, 2 הזרים שנחתו כאן ושוחררו, הרוש, כולם במקרה הטוב בינונים.
אף אחד מהם לא עולה לדעתי על שחקנים כמו כבדה, אוקוגו ואופיר חיים שהצטיינו כאן בשנה שעברה.
אם היית חוסך את המשכורות של כמה מאותם שחקנים, אולי אז לא היית נופל עם הזרים ומחתים ומשחרר 2 מהם במהירות גדולה כל כך.
היה לך כסף רב יותר להביא ישראלים וזרים שבאמת ישדרגו את הקבוצה.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

להזכירכם אוקוגו עדיין בקבוצה והוא עוד ישחק העונה והרבה.
אופיר חיים? גמר את הסוס, לא שווה להחזיק שחקן כמו אופיר (עם כל הכבוד) במשכורת שהוא קיבל, בתמורה למעט הדקות שיכול לשחק.
לגבי כבדה יש כל מיני דעות וחבל להיכנס לזה שוב, אבל באמת שמשה אסולין ויוסי אלקיים לא יכולים לסחוב את ב"ש בליגת העל.
אינשטיין אמר: "עדיף למות מלטבוע בבריכת הבינוניות" אז תפסיקו לחשוב בצורה בינונית ותראו את הסגל של השנה כבנייה ומקפצה לשנים שיבואו.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

לא משנה את מי ננצח, לא משנה שאף אחד לא נתן לנו סיכוי לפני המשחק, המאמן תמיד יותקף.
בבאר שבע אין 100 ימי חסד, תמיד מסתכלים על חצי הכוס הריקה.
מעניין שעל המחצית הראשונה הפנטסטית שלנו הקרדיט כולו הולך לשחקנים, אבל על החצי השני הגרוע שלנו יש רק אשם אחד- כמו בכל ה-50 השנים האחרונות זה המאמן, הוא אחראי רק על הכישלונות, בהצלחות אין לו שום חלק.
מה שמדהים עוד יותר זה חוסר ההגינות בביקורת כלפי שחקני הבית, הדברים שאמר גיא עזורי על התשתיות הם נכונות עם כל הצער שבדבר, מה לעשות לפעמים האמת כואבת.
לתת דקות לדור דוידי??? שנה שעברה הוא קיבל 2 משחקים בסוף העונה , בשניהם הוא קיבל גולים באשמתו.
השנה במשחק טרום עונה נגד ביתר ירושלים הוא קיבל גול מזוית אפס...אם אנחנו רוצים לחזור לליגה השנייה אז אין בעיה דור דוידי צריך לשחק, אם אנחנו מכוונים גבוה , בשער חייב לעמוד שוער עם ניסיון ברמה של קאלה, ראינו אתמול מה קורה להגנה כאשר בשער עומד ליצן (השוער של ביתר) זה מה שאנחנו רוצים??? אני בספק.הלאה
יוסי אלקיים ומשה אסולין???כאן אני מסכים שיש קיפוח, אם כי יוסי אלקיים מקבל דקות פה ושם, בכל מקרה בסוף העונה עושים סיכומים לא אחרי מחזור חמישי, יכול להיות שגם משה אסולין עוד יקבל הזדמנויות להוכיח את עצמו.
זגורי???דודזאדה?? בעונה הראשונה בליגת העל כבר לזרוק אותם למערכה??צריך לבשל אותם לאט לאט.
מי שיש לו סבלנות תבוא עליו הברכה, מי שאין לו סבלנות זה בעיה שלו,כל אחד יתנהג איך שהוא רוצה.
השטות הכי גדולה זה נושא אופיר חיים, מעניין מאוד שאת ההגנה על השחקן מייצג חבר של השחקן או במילים אחרות אינטרסנט.גולש אובייקטיבי כמו ניצן לדוגמא אומר את האמת- אופיר חיים סוס מת!!!
אם אופיר חיים הסמרטוט שחקן גדול למה אף אחת מקבוצות ליגת העל לא קלטה אותו לשורותיה??? יש עוד 15 קבוצות בליגת העל מלבד הפועל באר שבע, אף אחת לא רוצה "כוכב" כמו אופיר חיים??? מעניין מאוד....
מה כבר עושה הסמרטוט במדי הרצליה??? כמה גולים יש לו במאזן???העיקר הוא צריך להישאר כאן....
ההחלטה לשחרר את אופיר היא סופר מקצועית, נעזוב רגע את הפן של האישיות, אסולין עולה על אופיר חיים ב-10 דרגות.
גם זיו כבדה זה לא אבדה כל כך גדולה כפי שכולים נוטים לחשוב, גם אותו אף קבוצה בליגת העל לא קלטה.
זה ששחקן מצטיין בליגה שנייה זה טוב ויפה, הבעיה היא שיש הבדל מאוד גדול בין בליגה השנייה לליגת העל, בליגה השנייה לא משחקות קבוצות אירופאיות כמו מכבי חיפה והפועל תל אביב, בליגה השנייה היינו פייבוריטים בכל משחק כך שלכבדה היה קל יותר להתבטא, בליגת העל להוציא 4-5 משחקים אנחנו לא פייבוריטים בשום משחק!!
בכל מקרה לכתוב ביקורת נגד המאמן זה הכי קל, אז נכון הוא עשה טעויות בבניית הסגל בקיץ, אבל מי שלא עושה לא טועה, מלבד זאת מי שחושב שלבנות קבוצה טובה זה קל פשוט לא מבין כדורגל, גיא לוזון לא טעה בבניית הסגל לפני שנתיים בהפועל תל אביב???תסתכלו מה הוא עושה היום בבני יהודה, אלישע לוי 'הגדול' לא טעה בבניית הסגל לפני 5 שנים באשדוד שהרכיב קבוצת גאלקטיקוס שכללה את חיים רביבו ויוסי אבוקסיס אבל בסוף כמעט ירדה ליגה ואלישע פוטר???היום הוא אחד המאמנים הטובים בארץ, קמת סבלנות לגבי הביקורת לגבי עזורי לא תהרוג אף אחד תאמינו לי.

שלח תגובה