מיגל ויטור
Re: מיגל ויטור
למרות וויטור אני מאד רוצה לראות בלם זר עונה הבאה יחד עם ויטור.
הפציעות שלו עלו לנו בצמפיונס ליג,וכמעט אובדן אליפות עונה שעברה.
לא יודע, נשמע לי מוגזם כשיש לך את אלחמיד (לדעתי הבלם הכי טוב בארץ אחרי ויטור) וטאהא שעם כל מגרעותיו הוא עדיין סבבה כבלם שלישי. להביא עוד זר אני מעדיף כבר מגן שמאליoshri26 כתב:למרות וויטור אני מאד רוצה לראות בלם זר עונה הבאה יחד עם ויטור.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
הדקות שלו זה דבר טהור,באמת שלא הייתי פותח איתו בכל משחק בשביל למנוע ממנו עומסים שהוא לא יכול לעמוד בהם.
אני הייתי בשוק אמש. בקבוצה מולנו שיחקו 2 בלמים זרים ולא עצרו את סגל. מסתבר שזה מותר
זה לא קשור.yedidel כתב:אני הייתי בשוק אמש. בקבוצה מולנו שיחקו 2 בלמים זרים ולא עצרו את סגל. מסתבר שזה מותר
יש לנו אחלה בלמים ישראלים. רוב הסיכויים שהבלם הזר שתביא לא יהיה טוב יותר וגם יתפוס מקום של זר יקר בעמדה אחרת(איפה תוותר על זר?בקישור?התקפה?לא תביא חלוץ זר?).
אני מעדיף שחקן זר בעמדות אחרות. איפה שאין ישראלים מובילים כמו אלחמיד, טאהא וצדק.
אין לנו כרגע בעית של מקום לזריםCrazyRed7 כתב: זה לא קשור.
יש לנו אחלה בלמים ישראלים. רוב הסיכויים שהבלם הזר שתביא לא יהיה טוב יותר וגם יתפוס מקום של זר יקר בעמדה אחרת(איפה תוותר על זר?בקישור?התקפה?לא תביא חלוץ זר?).
אני מעדיף שחקן זר בעמדות אחרות. איפה שאין ישראלים מובילים כמו אלחמיד, טאהא וצדק.
יש לנו בהחלט בעיה עם גיבוי לויטור
- ForeverRed
אין צורך בבלם זר נוסף.
מיגל יהיה כשיר, מתישהו הנאחס חייב להיגמר.
הימים בהם קיווינו להצלחות באירופה חלפו.
לליגה מה שיש זה יותר ממספיק, בתנאי ששאר חלקי הקבוצה עושים את העבודה.
זה הרבה יותר גנטיקה מנאחס, הבנאדם כל חייו נפצעForeverRed כתב:אין צורך בבלם זר נוסף.
לא רואה סיכוי גדול שזה ישתנה אבל הלוואי
- ForeverRed
תקן אותי אם אני טועה, אבל מיגל לא חווה פציעות קשות וארוכות לפני שהגיע לישראל.ns75 כתב:
זה הרבה יותר גנטיקה מנאחס, הבנאדם כל חייו נפצע
לא רואה סיכוי גדול שזה ישתנה אבל הלוואי
מתיחת שריר פה ושם זה דבר שאפשר לחיות איתו, יש לנו מחליפים טובים.
כל זמן שהברכיים כשירות אני רגוע לגביו.
עזוב שטויות, אלחמיד מודל 2019 וויטור כשיר, זה אחד ממרכזי ההגנה החזקים בתולדות הליגה.yedidel כתב:אני הייתי בשוק אמש. בקבוצה מולנו שיחקו 2 בלמים זרים ולא עצרו את סגל. מסתבר שזה מותר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הוא כמעט ולא היה פצוע לפני שהגיע,אין מה לעשות יש לו מזל חרא פה נקווה שזה ישתנה שנה הבאה,צריך לתת לו להיכנס לאט לאט לעניינים לא ישר 90 דקות,אימונים זה לא מספיק בשביל כושר משחק ל90 דקות גם זריהן יכנס לקצב קצת סבלנות
עד כמה שאני זוכר היה פה דיבור שזר ברמה שלו הגיע אלינו בגלל היסטוריית הפציעות שלו, אבל אולי אני טועהForeverRed כתב: תקן אותי אם אני טועה, אבל מיגל לא חווה פציעות קשות וארוכות לפני שהגיע לישראל.
מתיחת שריר פה ושם זה דבר שאפשר לחיות איתו, יש לנו מחליפים טובים.
כל זמן שהברכיים כשירות אני רגוע לגביו.
אנחנו כבר שנתיים בונים קבוצות על ה"ויטור כשיר" הזה.Totti כתב: עזוב שטויות, אלחמיד מודל 2019 וויטור כשיר, זה אחד ממרכזי ההגנה החזקים בתולדות הליגה.
ה"אם" פה הוא ענק. אם הוא לא מראה כשירות רציפה עד סוף העונה חובה להנחית כאן בלם זר, לא בהכרח במקומו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שלא תטעו, בלי הפציעה ויטור היום כבר לא נמצא כאן, קבוצה מדרג בכיר כבר פנתה למועדון ושלחה סקאוט לראות אותו ואז הגיעה הפציעה, ככה שבמובן מסוים הפציעות גם תרמו לזה שהוא עדין כאן.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
לפי טרנספרמרקט מיגל נעדר לתקופות של 8-30 ימים מדי עונה בטרם הגיע לבאר שבע.ns75 כתב:
עד כמה שאני זוכר היה פה דיבור שזר ברמה שלו הגיע אלינו בגלל היסטוריית הפציעות שלו, אבל אולי אני טועה
חותם על זה עכשיו.